Hur man avinstallerar SpyHunter

SpyHunters Kundtjänst

Om du har öppnat ett inlägg vid namn ’Hur man avinstallerar SpyHunter’ så kan vi gissa oss till att du inte är nöjd med detta program och att du vill avinstallera det från din dator. Innan du gör detta bör du dock se till att ta en titt på alla funktioner som byggts in i SpyHunter.

Om den huvudsakliga anledningen till att du har beslutat att göra dig av med detta antispionprogram är att det misslyckades med att hitta ett virus som gömmer sig i din PC så bör du veta att det finns en gratistjänst för tekniskt support. SpyHunter är faktiskt redan berömt för denna funktion, eftersom den garanterar borttagning av även de farligaste av virus. Det första du bör göra är dock att uppdatera denna mjukvara. Detta antispionprogram skannar datorn och jämför upptäckta filer med sina virusdefinitioner, och om ditt virus inte finns bland dem kan det inte hittas. Om detta inte fungerar för dig bör du överväga att använda SpyHunters supporttjänst, som kallas Spyware HelpDesk. Det är en kombination av egenskaper såsom Anpassad Fix och Teknisk Livesupport. Mer information om anpassade fixar och andra tjänster som erbjuds av detta säkerhetsverktyg kan hittas i denna recension.

Alternativ till SpyHunter

Innan du avinstallerar SpyHunter bör du komma ihåg en sak: lämna ALDRIG din dator utan skydd. Inann du påbörjar avslutningsprocessen för SpyHunter bör du installera ett av dess alternativ på din dator. Du kan ersätta detta säkerhetsprogram med StopZilla eller Malwarebytes anti-malware, som även de har visat goda resultat i att hitta och ta bort skadlig mjukvara och virus.

Ta bort SpyHunter

För att ta bort SpyHunter från systemet kan du använde en av dessa metoder:

Metod 1: Använd Lägg Till/Ta Bort Program

Avinstallera SpyHunter från system med Windows 7 / Vista / XP

  • Klicka Start → Kontrollpanelen → Program (om du använder Windows XP klickar du Lägg Till/Ta Bort Program).

  • I programfönstret högerklickar du på SpyHunter och väljer sedan Avinstallera/Ändra.

Spyhunter Uninstall

  • Nu bör du se installationsfönstret för Enigma Software. Klicka Fortsätt med Avinstallation och sedan Ja när det frågar om du är säker på att du vill ta bort SpyHunter.

Uninstall SpyHunter

Avinstallera SpyHunter från system med Windows 10 / Windows 8

  • Om du använder Windows 8 / Windows 10 så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När Snabbmenyn dyker upp väljer du Kontrollpanelen och Avinstallera Program.

Win10 Control Panel

  • Här högerklickar du på SpyHunter och sedan Avinstallera.
  • När installationsfönstret för Enigma Software dyker upp klickar du Fortsätt med Avinstallation. Sedan klickar du Ja när det frågar dig om du är säker på att du vill ta bort SpyHunter (tredje fotot).

Metod 2: Använd funktionen ’Avinstallera SpyHunter’

  • Klicka Start → Alla Program och sedan SpyHunter. Välj sedan Avinstallera.

Start Menu

  • När installationsfönstret för Enigma Software dyker upp klickar du Fortsätt med Avinstallation. Sedan klickar du Ja när det frågar dig om du är säker på att du vill ta bort SpyHunter (tredje fotot).

Det är allt! SpyHunter har avinstallerats från din dator.

Om utvecklaren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Ugnius Kiguolis är en professionell virusanalytiker och även grundare och ägare av Utanvirus.se. Nu tar han över som chefsredaktör.  Ugnius grundade Utanvirus.se 2004 för att öka den allmänna medvetenheten kring nätkriminalitet.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Läs på andra språk