Hjälp för utländsktalande – hitta 2-spyware.com på ditt eget språk

Har du letat efter en bra guide för att ta bort ransomware eller webbläsarkapare, men har inte engelska som ditt modersmål? Förutom de tidigare 24 språken, kan nu bulgariska, lettiska och estniska Internet-användare hitta en lösning på sina problem. Talare av brittisk engelska kan nu också hitta en förbättrad webbsida. Härnäst följer en kort överblick över dessa helt nya webbsidor, vilka innehåller viktig information om de senaste näthoten och hur man tar bort dem.

Den uppdaterade webssidan novirus.uk erbjuder omfattande recensioner över sabotageprogram och hur man kan få bort dem. Webbsidan täcker flera av de senaste webbläsarkaparna, trojanerna och andra virus, vilka huvudsakligen försöker att angripa brittiska Internet-användare. Det finns också information om systemfiler och förklaringar till hur du skiljer mellan skadliga och icke skadliga sådana. Naturligtvis erbjuder webbsidan flera olika verktyg för hur du tar bort sabotageprogram.

Lettiska talare har nu fått webbsidan översatt till sitt eget språk. Webbsidan innehåller användbara tips om de senaste sabotageprogrammen i den lettiska nätregionen. Om din dator har infekterats av Cerber-viruset, på viruss.lv, kan du hitta instruktioner för både automatisk och manuell borttagning. Den estniska motsvarigheten av 2-spyware.com, som finns på viirused.ee, Besökare kan läsa översikter och artiklar om potentiellt skadliga filer. Dessutom uppdaterar webbsidan om de senaste virusen. Nu kan du bekanta dig med hur du blir av med CryptXXX– eller Facebook-viruset. Domänen erbjuder att införskaffa antivirusprogram som bevisat ökar din enhets säkerhet. Vidare, kan nu bulgariska Internet-användare pusta ut av lättnad, för nu finns webbsidan virusi.bg som förser användaren med förslag och enkla guider för manuell och automatisk borttagning av sabotageprogram.

Varje fall av sabotageprogramsattack kan skilja sig, så alla dessa webbsidor erbjuder möjligheten att kontakta experter inom teknisk support, som gärna hjälper till att besvara dina frågor och med borttagningsprocessen. I kommentarsfältet kan du dela dina upplevelser eller ställa en fråga om ett särskilt virus eller en webbläsarkapare. Leta efter kommentarer från användare som kämpar med samma problem som du gör. Till syvende och sist, behöver du alltså inte ödsla tid med att leta efter en artikel om virusborttagning. All viktig information finns nu på en webbsida på ditt eget språk. Om du inte har kikat in på våra nya webbsidor, gör det nu och dela dem med en vän!

Om utvecklaren
Julie Splinters
Julie Splinters - Virus-borttagningsspecialist

Julie Splinters är nyhetsredaktören över utanvirus.se. Hennes kandidatexamen var engelsk filologi.

Kontakta Julie Splinters
Om företaget Esolutions

Läs på andra språk