Ta bort viruset Facebook Change Color

Facebook Change Color Borttagningsguide för virus

Vad är Facebook Change Color virus?

Facebook Change Color är relaterat till vilseledande meddelanden som aktivt har spridits i det här sociala nätverket. Dessa falska notifikationerna bjuder in användare till att klicka på en länk och sedan ändra deras Facebook profil till svart, rosa, röd, men också andra färger. Du du klickar på länkarna bör du dock inse att du inte kan ändra färger på Facebook. Om du googlar det så kommer du få reda på att det är ett stort bedrägeri som försöker få dig att besöka en undersökningssida. På det här sättet kan bedragare lyckas få miljoner med besökare och på så sätt öka deras inkomst rejält. Vänligen undvik Facebook Change Color viruset oavsett om det kommer från en av dina vänner eller inte. Vi rekommenderar starkt att du kontaktar den som skickade länken innan du öppnar den för att säkerställa att den verkligen kom från denne.

Hur kan jag bli infekterad med Facebook Change Color viruset?

Facebook Change Color försöker att attackera systemet via falska meddelanden som påstår sig kunna ändra färgen på din profil. Vanligtvis så kommer det från en i din vänskapskrets som redan har blivit infekterad av det här viruset, så det är en stor chans att gå på det här hotet. Meddelandena kan tex påstå:

Switch to Pink Facebook (Limited Time!)
(LINK)
Say goodbye to the boring blue profile and say hello to the pink profile!!

Switch to Red Facebook (Limited Time!)
(LINK)
Say goodbye to the boring blue profile and say hello to the red profile!!

Var medveten om att klicka på dessa länker inte ger dig möjlighet att ändra färg på din Facebook profil! Du kommer bara att bli frågad om du vill dela det här meddelande med dina Facebook vänner och dessutom bli frågad om du vill lämna en kommentar och besvara några frågor på en undersökning online. Vänligen håll dig borta från Facebook Change Color viruset och radera det om redan har blivit lurad.

Hur kan jag radera Facebook Change Color viruset?

Om du redan har blivit lurad av Facebook Change Color så borde du först radera inläggen från din vägg. Sedan bör du köra en full system sökning med ett uppdaterat anti-spyware för att kunna radera de skadliga filerna från systemet. Prova använda en uppdaterad version av FortectIntego, som kommer radera alla skadliga filer från din dator.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk