Bli publicerad på UtanVirus.se

Uppdaterad

Har du något att dela med dig av på ett nätforum? Få din artikel publicerad på UtanVirus.se!

UtanVirus är en respektabel webbsida för tekniknyheter med särskilt fokus på nätsäkerhet och integritet samt de senaste virustrenderna. Vårt huvudsakliga mål är att hålla datoranvändare uppdaterade med den mångald av utmaningar som den virtuella världen står inför varje dag. Vi välkomnar starkt inlägg som berör dessa ämnen.

Det är viktigt att känna till att UtanVirus.se inte är någon social nyhetssida, så alla inlägg som görs av användare granskas av vår redaktion. Vår personal förbehåller sig rätten att ändra, formatera, redigera, komplettera eller förkorta inlägg enligt våra interna regler och bestämmelser. 

Våra publiceringskrav

Submit an article

Det finns ett fåtal riktlinjer som den sökande måste följa angående inläggets innehåll, textkvalitet, artikelstruktur och bilder. 

1. Att välja ämne

Det är den sökandes ansvar att kontrollera sina källors legitimitet. Undvik falska nyheter, då dessa kommer att avfärdas. Vänligen, se också till, innan du skickar in ditt bidrag, att det inte redan finns en artikel på vår webbsida som behandlar samma ämne. 

Din artikel kommer endast att framhävas om den innehåller ny och relevant information. Att köra relaterade nyckelord genom webbsidans interna sökmotor kommer att visa information som vi redan har på vår sida.  

VIKTIGT: vi accepterar endast originalinnehåll:

  • Vi kommer att avfärda plagierade artiklar eller på andra sätt manipulerade texter. 
  • Om du citerar andrar verk, vänligen inkludera tydliga referenser till författarna och titlarna (minst 5 referenser).
  • Samma artikel får inte skickas in till eller publiceras i andra tidskrifter. 
  • Vi tillåter endast följda länkar i de mest kvalitativa artiklarna. Plagierat innehåll kan komma att blockeras på obestämd tid. 

2. Att förebereda texten

Artiklarna ska innehålla minst 500 ord. Texten ska flyta på och vara enkel att läsa, samt vara i enlighet med språkets grammatiska, syntaktiska och semantiska regler. Använd formella register och var konsekvent genom hela texten.

Vi har översikt med mindre fel, men vi ser gärna att du använder korrekturläsningsprogram för att förbättra din artikels kvalitet och läsbarhet så mycket som möjligt. 

3. Att strukturera artikeln 

Håll dig till en grundläggande artikelstruktur: 

  • introduktion,
  • huvuddel,
  • sammanfattning.

Med andra ord, gör din text både sammanhängande och sammanhållen. Att styckeindela gör det enklare för dig att föra fram dina idéer och resultat liksom för oss att granska slutprodukten. 

4. Att lägga till bilder 

Illustrativa artiklar med bilder uppmuntras. Bilderna ska vara original och i formatet 16:9. Bilder som gör intrång i upphovsrätten är inte tillåtna. 

OBS: Vi godtar och informationsgrafik, om du vill uttrycka dina resultat mer visuellt. 

Allmänna regler och hur du skickar in en artikel 

Alla bidrag ska skickas till articles@esolutions.lt. Beroende på användaraktivitet, tar det normalt upp till 10 arbetsdagar för oss att granska artiklar. Om artikeln väljs ut för publicering, kommer vi att skicka ett bekräftelsemejl till den adress från vilken artikeln skickades. Om du inte har hört något från oss inom två veckor, har du rätt att publicera din artikel i en annan tidskrift. 

VIKTIG: Vi har en strikt policy kring follow/nofollow-länkar. Om du vill att vi lägger in follow-länkar till dina artiklar, måste du vara en aktiv skribent och skicka in MINST 2 artiklar varje månad. Efter en månad av inaktivitet, kommer follow-länkarna automatiskt att ändras till nofollow. Vi bör också betona att vi också kan komma att utföra denna procedur manuellt om vi finner återkommande plagiering bland dina artiklar. 

Vi förväntar också att du kommer att vara en aktiv medlem UtanVirus-forumet, d.v.s. att du skapar en användarprofil med en bild på dig själv, ditt riktiga namn och en kort beskrivning av dig själv. Vi tar nätsäkerhet på allvar, så vi vill försäkra oss om att våra medlemmar gör det också.