Allvarlighets skala:  
  (96/100)

Ta bort viruset Facebook Change Color

av Ugnius Kiguolis - - | Typ: Sabotageprogram

Facebook Change Color är relaterat till vilseledande meddelanden som aktivt har spridits i det här sociala nätverket. Dessa falska notifikationerna bjuder in användare till att klicka på en länk och sedan ändra deras Facebook profil till svart, rosa, röd, men också andra färger. Du du klickar på länkarna bör du dock inse att du inte kan ändra färger på Facebook. Om du googlar det så kommer du få reda på att det är ett stort bedrägeri som försöker få dig att besöka en undersökningssida. På det här sättet kan bedragare lyckas få miljoner med besökare och på så sätt öka deras inkomst rejält. Vänligen undvik Facebook Change Color viruset oavsett om det kommer från en av dina vänner eller inte. Vi rekommenderar starkt att du kontaktar den som skickade länken innan du öppnar den för att säkerställa att den verkligen kom från denne.

Hur kan jag bli infekterad med Facebook Change Color viruset?

Facebook Change Color försöker att attackera systemet via falska meddelanden som påstår sig kunna ändra färgen på din profil. Vanligtvis så kommer det från en i din vänskapskrets som redan har blivit infekterad av det här viruset, så det är en stor chans att gå på det här hotet. Meddelandena kan tex påstå:

Switch to Pink Facebook (Limited Time!)
(LINK)
Say goodbye to the boring blue profile and say hello to the pink profile!!

Switch to Red Facebook (Limited Time!)
(LINK)
Say goodbye to the boring blue profile and say hello to the red profile!!

Var medveten om att klicka på dessa länker inte ger dig möjlighet att ändra färg på din Facebook profil! Du kommer bara att bli frågad om du vill dela det här meddelande med dina Facebook vänner och dessutom bli frågad om du vill lämna en kommentar och besvara några frågor på en undersökning online. Vänligen håll dig borta från Facebook Change Color viruset och radera det om redan har blivit lurad.

Hur kan jag radera Facebook Change Color viruset?

Om du redan har blivit lurad av Facebook Change Color så borde du först radera inläggen från din vägg. Sedan bör du köra en full system sökning med ett uppdaterat anti-spyware för att kunna radera de skadliga filerna från systemet. Prova använda en uppdaterad version av Reimage Reimage Cleaner Intego, som kommer radera alla skadliga filer från din dator.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Facebook Change Color virus ögonblicksbild
Facebook Change Color virus ögonblicksbild

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-change-color-virus.html

Borttagning guider på andra språk


Din åsikt om Facebook Change Color virus