Ta bort WareOut (Gratis Instruktioner)

WareOut Borttagningsguide

Vad är WareOut?

Laddar din PC konstant en tvivelaktig systemskannare som drivs av WareOut? Fungerar den abnormalt? Mottar du konstiga varningar om kritiska säkerhetsfel? Körs din PC mycket långsammare än den brukade? Då kan boven bakom dessa problem vara viruset WareOut (även känt som WareOut.exe, spyware.Wareout), som är ett allvarligt cyberhot av typen bluff-antispionprogram.

WareOut – bluff-antispionprogram. Varför?

WareOut är ett missvisande namn, så du bör inte lita blint på det. Trots att detta verktyg kan verka som ett professionellt antispionprogram vid första anblick, är detta INTE alls sant. I verkligheten har det klassificerats som ett bluff-antispionprogram som tillhör den högre nivån av cyberhot. Viruset WareOut låtsas vara ett legitimt antispionprogram för att skrämma folk till att tro att deras datorer är allvarligt infekterade av virus, skadeprogram, trojaner eller andra hot. Svaret till varför det gör detta är enkelt – för att tjäna lätta pengar.

WareOut fake scan and invented scan results

Hur fungerar detta bluffprogram?

Efter framgångsrik distribution (metoderna kommer förklaras i nästa paragraf) gör sig bluffprogrammet WareOut hemma djupt inne i operativsystemet och börjar äventyra ditt system. Det installerar sig i Windows Uppstart, köär flera skadliga processer i Aktivitetshanteraren samtidigt och korrumperar register. Efter det börjar detta falska antivirus ladda schemalagda systemskanners och rapporter om diverse infektioner som lurar i ditt PC-system. WareOut har dock INTE någon virusdatabas, vilket betyder att alla virus det varnar om är påhittade. Vanligtvis väljer detta hot filer från systemet på måfå och rapporterar dem som skadliga. Det erbjuder dig givetvis att ta bort alla listade infektioner, men för detta uppmanas du köpa en ’full’ eller ’licensierad’ version av bluffprogrammet WareOut. Snälla köp INTE det eftersom du bara kommer förlora dina pengar. Ovanpå det kan borttagningen av ovan nämnda ’skadliga filer’ leda till kritiska datorproblem samtidigt som du avslöjar din kreditkortsuppgifter för cyberbrottslingar som kan genomföra stölder från ditt bankkonto. Därför är den bästa lösningen i detta fall att ta bort WareOut. Dessvärre är detta inte alltid så enkelt. Denna pest kanske inte tillåter dig att ta bort det varken manuellt eller automatiskt. Lyckligtvis kan användning av FortectIntego eller ett annat professionellt antiskadeprogram hjälpa dig. Om du inte kan ladda något antiskadeprogram bör du gå till Sida 2 och hitta stegen du måste ta för att aktivera legitima antispionprogram.

Hur sprids skrämselprogrammet WareOut?

Om din dator kör systemskanningar drivna av WareOut betyder det bara en sak – att du har infekterats med ett kritiskt program som vill svindla dig på pengar. Oavsett hur pålitligt det verkar ska du därför INTE lita på dess skanningar och ALDRIG betala för dess licens. Lyckligtvis finns det en chans att skydda din dator från sådana och relaterade infektioner. WareOut sprids vanligtvis via:

 • Missledande mjukvaruuppdateringar;
 • Spammeddelanden;
 • Infekterade länkar;
 • Illegala webbsidor.

I förväg kan vi säga att det bästa PC-skyddet är ett professionellt och regelbundet uppdaterat antispionprogram. Det läker säkerhetsöppningar och tillåter inte att skadeprogram/virus kommer in i systemet. Du bör dessutom aldrig lita på popup-varningar som uppmanar dig att uppdatera Java, Flash Player, Media Player och andra program, eftersom de kan vara fyllda med skadliga installationsprogram. En annan viktig aspekt är relaterad till e-postmeddelanden. Om du mottar ett misstänkt meddelanden från en okänd avsändare eller om titeln innehåller grammatiska fel och stavfel, ska du inte riskera att bli infekterade, utan ta bort det omedelbart. Om du redan har infekterats av bluffprogrammet WareOut ska du gå till nästan sida för att få reda på ”Hur man tar bort viruset WareOut.”

Hur tar man bort viruset WareOut?

Om du har upptäckt att din PC har drabbats av skadeprogrammet WareOut bör du köra en full systemskanning med ett pålitligt antispionprogram och ta bort alla skadliga filer. Annars kan du hitta fler virus på din dator. Innan du gör detta bör du uppdatera ditt antispionprogram. Om du behöver en detaljerad guide för hur man gör detta, läsa denna guide. När du försöker ta bort detta hot är våra rekommenderade program FortectIntego och SpyHunter 5Combo Cleaner eftersom de enkelt kan hitta varje gömd komponent som tillhör detta och andra cyberhot.

OBSERVERA! WareOut kan försöka blockera installationen och aktiveringen av legitima säkerhetsprogram, inklusive SpyHunter och StopZilla. Om du inte kan ladda ner eller starta dem, prova dessa alternativ:

1. ANVÄND SYSTEMÅTERSTÄLLNING FÖR ATT AVAKTIVERA VIRUSET:

 1. Klicka på Start -> Alla Program -> Tillbehör -> Systemverktyg -> Systemåterställning.
 2. Välj Återställ min dator till ett tidigare tillfälle och klicka Nästa.
 3. Välj datum och den specifika återställningspunkt du vill ha och klicka Nästa.
 4. Vänta tills din dator startar om och klicka OK i fönstret Återställning Slutförd.
 5. Ladda nu ner FortectIntego och kör en full systemskanning efter att ha uppdaterat det.

Om du använder Windows 8, följ dessa steg:

 1. Gå till Startskärmen för Windows 8 och skriv återställningspunkt i Sökfältet.
 2. Klicka nu på Inställningar -> Skapa en återställningspunkt.
 3. I fliken Systemskydd väljer du Systemåterställning.
 4. Klicka Nästa för att se dina återställningspunkter och vänsterklicka på den du vill använda.
 5. Välj nu Skanna efter påverkade program -> Stäng -> Nästa -> Slutför.
 6. När din PC startats om laddar du ner FortectIntego och kör en full systemskanning efter att ha uppdaterat det.

2. STARTA OM I FELSÄKERT LÄGE MED NÄTVERK:

 1. Starta om din dator.
 2. Så fort den blir aktiv så trycker du upprepade gånger på F8 tills du ser Avancerade Startalternativ.
 3. Välj här Felsäkert Läge med Nätverk (för det använder du piltangenterna) och tryck sedan Enter.
 4. Logga in som samma användare du normalt använder i Windows.
 5. Högerklicka nu på IE eller en annan webbläsarikon och välj Kör Som eller Kör Som Administratör. Skriv i ditt Administratörslösenord (om det behövs).
 6. Skriv in denna länk i adressfältet: http://www.utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner programmet till ditt skrivbord. Starta det och ta bort skadliga filer.

3. SKAPA ETT GÄSTKONTO FÖR ATT SKANNA DATORN:

Om du redan har ett (gäst)konto kan du prova att köra en full systemskanning från det. Du behöver bara logga in på det och ladda ner FortectIntego för att göra en full systemskanning. Du kan aktivera ditt gästkonto med hjälp av dessa steg:

 1. Klicka Start -> Inställningar -> Kontrollpanelen och välj Användarkonton.
 2. Efter att ett nytt fönster visas klickar du på Gäst -> Starta Gästkonto.
 3. Vänta nu tills datorn startar om och du ser Windows inloggningsskärm.
 4. Välj Gästkonto för att ladda ner våra rekommenderade antispionprogram.

4. ANVÄNDA EN ANNAN PC FÖR ATT LADDA NER ANTISPIONPROGRAM:

 1. Ta en annan dator som inte är infekterad av detta virus och ladda ner FortectIntego till den.
 2. Efter att ha genomför proceduren för du över detta antiskadeprogram till en CD/DVD, extern hårddisk eller USB-minne.
 3. Samtidigt ska du stänga ner skadliga processer på din infekterade dator. För detta kan du använda denna guide.
 4. Sätt i mediet du använde för att föra över antispionprogrammet i din infekterade PC och starta det.

5. BLOCKERA WareOut INNAN EN SKANNING:

 1. Låt WareOut påbörja sitt arbeta och slutföra sin falska systemskanning.
 2. Klicka på Tillåt oskyddade och stäng varningsmeddelandet.
 3. Öppna filutforskaren (Klicka Start -> Dokument) och skriv %AppData% i platsfönstret. Tryck Enter.
 4. Döp om guard-agas eller liknande saker.
 5. Starta om din maskin och skriv in denna länk i adressfältet: http://www.utanvirus.se/download/hunter.exe
 6. Ladda ner SpyHunter och ta bort skadliga filer som tillhör WareOut.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk