Ta bort viruset NotCompatible

NotCompatible Borttagningsguide för virus

Vad är Viruset NotCompatible?

Vad är viruset NotCompatible?

Viruset NotCompatible är en farlig cyberinfektion som designats för att drabba Androidbaserade enheter och sedan involvera dem i skadliga aktiviteter. Vad skapades det för? Enligt pålitliga säkerhetsexperter tillåter det angriparen att använda den drabbade enheten som en proxy. Det finns dock många andra spekulationer om detta hot. Andra säkerhetsexperter hävdar att det skapades i samma syfte som trojanen Zeus. När det kommer in i systemet sägs det koppla upp telefonen mot ett botnät. Om du inte vet vad ett botnät är kan vi berätta att det är en grupp drabbade enhetert som används för att verka enligt hackarens behov. Det har även nämnts att detta Androidvirus snabbt kan göra telefonen till en spammaskin, ett verktyg som kan drabba WordPress-bloggar eller andra skadliga instrument. Vidare har man meddelat att det kan används för att stjäla folks personliga information, bankdata, inloggningar och annan känslig information som kan leda till identitetsstöld, pengaförlust och andra problem. I skrivande stund tror man att det är ett av de mest sofistikerade mobilhoten som finns online. Vidare har man meddelat att skadeprogrammet NotCompatible redan har drabbat miljoner enheter och att detta nummer ständigt ökar. Om du lagt märke till att din batteritid börjat bli sämre bör du kolla din Androidenhet efter viruset NotCompatible.

Hur kan viruset NotCompatible infektera min telefon?

Viruset NotCompatible sprids med hjälp av samma teknik som många andra virus som designats för att infektera datorer och andra enheter. För att hålla din Androidenhet säker måste du ignorera misstänkta e-postmeddelanden, popups och textmeddelanden som rapporterar att du måste uppgradera vissa av dina program. I de flesta fall rapporterar sådana meddelanden om uppdateringar för Flash Player, FLV Player, nedladdningsassistenter eller liknande som fattas, och länker till dessa ”uppdateringar”. Oavsett hur pålitliga de ser ut vill de bara lura dig att ladda ner skadliga filer. Om sådana meddelanden dyker upp på din PC-skärm när du surfar på webben är risken väldigt stor att de vill lura dig att ladda ner annonsprogram eller skadeprogram. När vi talar om operativsystemet Android kan sådana ”uppdateringar” enkelt leda till infiltration av viruset NotCompatible eller andra Androidvirus. Dessutom kan NotCompatible även laddas ner till din enhet automatiskt efter att du besökt illegala webbsidor som är involverade i distributionen av detta virus. Denna upptäckt avslöjar det faktum att du bör sluta ha din Android eller annan enhet som är uppkopplad mot internet oskyddad, eftersom du aldrig vet vad som gömmer sig i appar, e-postmeddelanden och textmeddelanden. Om du tror att du har drabbats av detta hot bör du följa guiden nedan.

Hur tar jag bort viruset NotCompatible?

Om din batteritid börjat bli sämre bör du kolla din enhet efter virust NotCompatible. För detta rekommenderar vi att du använder BullGuard Mobile Security. Det är ett kraftfullt antivirus som är kapabelt att hitta skadliga filer och andra viruskomponenter. Ibland kan virus blockera säkerhetsmjukvara för att undvika att tas bort. Om så är fallet bör du starta om din Androidenhet i Felsäkert Läge innan du startar BullGuard Mobile Security:

  1. Hitta strömknappen och håll den intryckt i några sekunder tills du ser en meny. Tryck på Stäng av.
  2. När du ser en dialogruta som erbjuder dig att starta om din Android i Felsäkert Läge väljer du det alternativet och OK.

Om detta inte fungerar för dig ska du bara stänga av och sedan på din enhet. När den blir aktiv trycker och håller du inne Meny, Volym Ner, Volym Upp eller Volym Ner och Volym Upp tillsammans för att se Felsäkert Läge.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk