Ta bort viruset Android Police

Android Police Borttagningsguide för virus

Vad är Android Police-Virus?

Vad är Android Police-Virus?

Android Police-Virus (eller Android virus) är en skadlig infektion vars första släpp på internet registrerades i maj 2014. Det verkar dock som att det nyligen uppdaterats och sprids i skrivande stund aktivt på internet. Vissa personer anser till och med att det är ett gisslanprogram, precis som FBI-viruset. Den betydande skillnanden mellan Android Police-virus och gisslanprogram är dock att det endast drabbar smarta telefoner och surfplattor som kör operativsystemet Android. Säkerhetsexperter anser det dessutom vara mindre skadligt.

Android Police-Virus är relaterat till trojanen Koler.A BKA, som vanligtvis aktiveras efter installationen av en korrumperad applikation från en misstänkt webbsida eller fildelningsprotal, efter att ha klickat på mediaspelaruppdateringar när du besökt vuxensidor eller efter att du klickat på en infekterad länk. När trojanen aktiveras låser den omedelbart enheten och levererar en falsk varning som anklagar dig för att ha begått ett allvarligt datorhot, vilket är anledningen till att din enhet har låsts. Ett exempel på en varning från Android Police-Virus är:

ATTENTION!
Your phone has been blocked up for safety reasons listed below.
All the actions performed on this phone are fixed.
All your files are encrypted.
CONDUCTED AUDIO AND VIDEO.

Detta meddelande justeras beroende på enhetens plats, som kan fastställas med hjälp av GPS och trådlös data i din Android. Som en konsekvens kan meddelandet dyka upp på olika språk. Det ska föresten ha skickats av en nationell säkerhetstjänst eller GVU (Gesellschaft zur Verfolgun von Urheberrechtsverletzungen), vilket är en organisation som arbetar för att stoppa upphovsrättsbrott. Eftersom personer ofta anklagas för att ha laddat ner filer illegalt och skräms till att tro att de kommer bestraffas för sina aktiviteter om de inte betalar $300 till de amerikanska offren, börjar det omedelbart överväga att betala boten. Du måste dock ha i åtanke att det är en bluff som inte har något att göra med myndigheter. Efter att ha betalat lösensumman kommer du inte bara förlora pengar, utan även avslöja kreditkortsuppgifter för cyberbrottslingar, vilket kan uppmuntra dem att implementera ännu fler brott.

Hur kan Android Police-Virus infektera min telefon?

Det finns massor av olika metoder som används av cyberbrottslingar för att sprida infektioner som Android Police-Virus. Vanligtvis drabbas man av sådana och liknande infektioner när man besöker illegala eller pornografiska webbsidor med mobila enheter. Sådana webbsidor kan innehålla vädligt misstänkt innehåll, såsom falska uppdateringar, infekterade länkar etc., och när man klickar på dem kan en trojan aktiveras och infektera din enhet med Android Police-Virus. Efterforskningar har även visat att detta skadeprogram ofta infiltrerar enheter via korrumperade appar. Det är givetvis inte troligt att du kommer installera en app med skadlig kod från Play Store, men om du föredrar att ladda ner appar från okända källor eller opålitliga fildelningsportaler, kan du enkelt få en allvarlig androidinfektion. Om du vill hålla din enhet säker bör dud ärför hålla dig borta från misstänkta webbsidor, ALDRIG klicka på misstänkta länkar, varningar , annonser eller liknande när du surfar, samt ladda ner appar från endast pålitliga källor. Du bör även installera ett kraftfullt antispionprogram och hålla det uppdaterat.

Hur tar jag bort Android Police-Virus?

Om du misstänker att Android Police-Virus gömmer sig i din telefon eller annan androidenhet, rekommenderar vi att du kollar systemet med BullGuard Mobile Security, som är kapabelt att hitta skadliga filer, skadeprogram och viruskomponenter. Såna här infektioner kan givetvis blockera säkerhetsmjukvara för att förebygga sin borttagning. Om du genomgår denna upplevelse nu bör du starta om din Androidenhet i Felsäkert Läge innan du startar BullGuard Mobile Security:

  1. Hitta strömknappen och håll den intryckt i några sekunder tills du ser en meny. Tryck på Stäng Av.
  2. När du ser ett dialogfönster som erbjuder dig att starta din Android i Felsäkert Läge väljer du detta alternativ och sedan OK.

Om detta inte fungerade för dig ska du bara stänga av och sedan på din enhet. När den blir aktiv provar du att trycka och hålla in Meny, Volym Ner, Volym Upp eller Volym Ner och Volym Upp tillsammans för att se Felsäkert Läge.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk