Ta bort viruset KMSPico (Borttagningsguide) - 2018 uppdatering

KMSPico Borttagningsguide för virus

Vad är KMSPico-viruset?

KMSPico är ett osäkert verktyg designat för att aktivera oregistrerade Microsoft produkter

KMSPico Windows 10

KMSPico är olaglig programvara som erbjuder dig att gratis aktivera Windows 10 och andra Windows versioner av operativsystemet. Tyvärr är det här nyckelhanteringssystemet inte säkert och är inte relaterat till Microsoft Corporation. Experter hävdar att användare kan sätta sina datorer på risk genom att använda detta verktyget eftersom en sådan applikation kräver att man inaktiverar anti-virus programmet. Resultatet är att systemet lämnas sårbart och kan infiltreras av PUP eller till och med skadeprogram. Tyvärr letar folk fortfarande efter KMSPico nedladdnings sidor för att slippa undan Microsofts begränsningar och betalning av produkterna. Dock utger ingen av dem pålitlig information om hur det fungerar, men folk faller ändå för mindre pålitliga artiklar och utsätter sina datorer för flera sorts cyberhot utan att ens inse det.

Namn KMSPico
Typ Olaglig operativsystemsverktyg
Risknivå Hög
Huvudfil Secoh-qad.exe
Distribution Den kan bli nedladdad från opålitliga sidor eller nå systemet genom programvarupaket
Potentiella faror Datorer kan bli infekterade av andra opålitliga och potentiellt farliga program
Borttagning Oinstallera KMSPico och kontrollera systemet med ett proffesionellt malware borttagning program för att se till att det är virus fritt. Vårt toppval är RestoroIntego

När vi diskuterar det här verktyget och vidare det är säkert att använda eller inte, borde du först förstå vad termen KMS eller Key Management Service betyder. I verkligheten är det en teknologi använd av Microsoft för att aktivera tjänster genom ett lokalt nätverk utan att behöva koppla var individuell dator till utvecklaren.

Normalt sett kontaktar nätverksadministratörerna KMS-servrar genom fjärrproceduranropet och aktiverar sedan den önskade tjänsten. Men sedan 2017 och tidigare har skapare, de etiska hackingteamet som de kallar sig själva, erbjudit ett sätt att ersätta den existerande nyckeln men en ny licensnyckel och aktivera tjänsterna utan att behöva ansluta till den här KMS-servern. Sådan aktivitet är olaglig!

Det första problemet som uppstår bland användning av KMSpico för Windows 10, 7, eller någon annan OS variant är att den löper ut och måste förnyas varje 180 dagar. Det innebär att programmet måste köras på datorn utan en paus för att ge sina användare en chans att använda det ordentligt. Det verkar dock som om ingen av IT-specialisterna har fullkomligt upptäckt alla programvarans drag än och den kan återvända med till och med mer problem.

Likewise, we advise our users to either stay away from the tool or uninstall KMSPico together with Secoh-qad.exe, Secoh-qad.dll and similar components right away. Illegal programs can be used to open the system’s backdoors and attract even more malicious software. Therefore, we recommend you to keep your computer safe and clean.

Därför uppmanar vi våra användare till att antingen hålla er undan från eller direkt avinstallera KMSPico samt Secoh-qad.exe, Secoh-qad.dll och liknande. Olagliga program kan användas för att öppna upp systemets bakdörrar och dra till sig ytterligare skadliga program, så vi rekommenderar att du håller din dator ren och säker.

Om du tror att din dator kanske blivit infekterad av denna programvaran måste du köra en snabbskanning med RestoroIntego. Det här anti-viruset kommer snabbt upptäcka alla potentiellt oönskade program och utföra borttagning av KMSPico om det är nödvändigt. Den kommer också att fortsätta hålla ditt system skyddat i framtiden.

KMSPico virusKMSPico är ett osäkert verktyg som har aktivt erbjudits för Windows 10, 7 eller Microsoft Office aktivation.

Största farorna med användning av KMSPico

Även om folk söker efter KMSPicos officiella verktyg är den här programvaran obehörig av Microsoft Corporation och kan inte anses legitim på något sätt. Det tvingar dig faktiskt att inaktivera alla dina säkerhetsapplikationer under installationen vilket leder till en oskyddad dator och högre risk för att bli infekterad av malware.

Experter har redan påpekat att det här programmet är identifierat av anti-virus som ett hackingverktyg under dessa namn:

 • W32/Generik.GKMQDON!tr
 • Trojan.Win32.Chapak.ffkokb

Inte bara det, men användare har också rapporterat att de fått problem med proxyinställningarna efter att ha installerat verktyget. Det är därför att piratkopierat programvara ofta ändrar standardparametrar på operativssystemet och stör legitima program. Det finns flertal diskussioner om viruset som försämrar surfupplevelsen på datorn:

Installera inte detta. Jag varnar dig, jag stängde av mitt anti-virus och installerade det här programmet. Jag fick massor malware, 5 konstiga appar och ändrad webbläsarinformation.

Men Reddit, Quora och andra tekniska forum är fortfarande fyllda med trådar som ber om länken till programmets nedladdingsfil och undrar om appen är säker. Se ut för ”experter” relaterade till verktyget som aktivt utbrister hur användbar och säker den är. Var försiktig gällande sådana påståenden och dubbelkolla alltid information online. Om du har blivit riktad till att ladda ner KMSPico från MyDigitalLife sidan, borde du hålla dig undan från den.

KMSPico malware

Kom ihåg att programmet bryter mot Microsofts policy och att de som jobbar bakom programmet aldrig garanterar att det är säkert att använda. För flera år sedan var den skadliga installeraren använd för att sprida Domino ransomware. Även adware program har blivit hittade efter att ha laddat ner denna aktivatorn och det är därför vissa säkerhetsforskare har börjat klassificera den som adware.

Internetbrottslingar utnyttjar faktumet att folk söker efter gratis, användbara dataprogram så de infekterar de mest begärda programmen med skadliga komponenter som trojaner och maskar eller mindre skadliga hot som adware. I det här fallet kan malware utlösa sådana obehag som påträngande annonser eller att omridigera användare till otrevliga webbsidor. Det finns ingen tvekan att du måste bli av med KMSPico för att hålla ditt system säkert.

Vi vill uppmuntra dig till att INTE ladda ner och använda olagliga program. KMS-virus är definitivt inte ett säkert verktyg så se till att du håller dig undan från sådana webbsidor som visas ovan. Typiskt visar de sig först i Google sökpositioner och ser väldigt övertygande ut.

Operativsystem som stöds av programmet

När programmet först var lanserat var det främjat som en aktivator för Windows och Microsoft Office produkter. Enligt dess utvecklare kan den överkomma begränsningar och hjälpa användare att använda programmen så länge de vill. Men det finns inget tvivel om att ha ditt anti-virus inaktiverat för att kunna använda det här programmet inte är ett alternativ.

KMSPico Windows 10

Den senaste varianten som påstås kunna hjälpa användare få Windows 10 utan något pris eller begränsningar. Experter rekommenderar att du INTE laddar ner programvaran för det är olagligt. Vad dens annonsörer än säger om att det inte kan bli upptäckt av Microsoft är det inte sant. Du skulle kunna få böter eller till och med hamna i fängelse om du använder olagliga program. För stunden är KMSPico Windows 10 redan blockerat av Windows Defender, så användare erbjuds att inaktivera dess skydd. Det är mer än orimligt.

KMSPico hackingverktyg

KMSPico Windows 7

Dess variation lovar att aktivera operativsystemet utan användarens ingripande. Men det är inte en livstidsaktivering som de hackers på nätet påstår. Var dessutom medveten att några källor av KMSPico Windows 7 redan har visat sig vara osäkra. När du laddar ner verktyget kan det användas för att köra igång skadliga aktiviteter efter att lite tid har passerat. Tidigare nämnda aktiviteter inkluderar insamling av känslig information, installering av malware, osv.

KMSPico Office 2016

KMSPico Office 2016 är versionen som erbjuder att övervinna Microsofts begränsningar. Verktyget påstår sig förse en äkta licens och premiumfunktioner utan någon kostnad. Likaväl, dens processer slutar aldrig köras i bakgrunden så det finns en stor chans för system kraschar och störningar. Du kan inte använda den olagliga licensen som tillhandahålls av verktyget om du avinstallerar det men det är det ända sättet att åter igen ha en säker och felfri dator.

Du kan aldrig veta vad för nya funktioner ett program du är på väg att installera har. Om du vill använda en fullkomlig, säker och laglig version av Windows eller Microsoft Office bör du köpa den officiella licensen. Dessutom bör du alltid hålla ditt anti-virus uppdaterat för att undvika sårbarhet och hålla dig säker online.

Om du har installerat något olagligt program rekommenderar vi starkt att du kollar din dator efter virus med ett anti-malware program. En djup systemsökning hjälper dig se om du har installerat några skadliga program med det eller inte.

Olagliga program kan finnas på din dator utan din vetskap

Det finns två sätt som detta hackingverktyget kan ha kommit in i ditt system — du kan direkt ladda ner det från olika skumma webbsidor som främjar det, eller så kan utvecklarna ha distributerat det med en utomstående applikation och infiltrerat ditt system utan din tillåtelse.

Problemet är att utvecklare av skadliga eller potentiellt oönskade program brukar använda en teknik av programbuntar som hjälper dem att sprida sina skumma produkter tillsammans med andra gratisprogram. I det här fallet kan installationen av ett program som ser oskyldigt ut introducera dig till andra program du kan ladda ner och installera samtidigt som det primära programmet.

Kom även ihåg att programmet körs i bakgrunden i smyg, så du borde vara extremt uppmärksam under installationen av gratisprogram, annars kanske du inte ens märker hur det opålitliga programmet kommer in i ditt system och börjar sina potentiellt farliga aktiviteter.

Enligt NoVirus.uk teamet, can du undvika KMSpico och liknande program genom att följa de här stegen:

 1. Inaktivera aldrig ditt anti-virus;
 2. Ladda ner applikationer bara från officiella webbsidor eller auktoriserade distributörer;
 3. Använd avancerade inställningar för installationsguiden och sök efter ytterligare komponenter;
 4. Håll ditt säkerhetssystem och skyddsprogram uppdaterade alltid.

Avinstallera KMSPico och bli av med OS-relaterade problem

Termen KMSPico-virus används för att beskriva de oönskade konsekvenserna som orsakas av detta olagliga programmet. Tyvärr kan ett knäckt operativsystem från detta verktyg orsaka datorproblem och förhindra dig från säker surfning. Därför finns den ingen anledning att behålla programmet på din dator eller ladda ner det från början.

Det säkraste sättet att bli av med KMSpico från din dator och bli av med operativsystemsrelaterade problem är att köra en full skanning med ett professionellt malware borttagningsprogram. Efter skanningen kan du vara säker på att applikationen kommer bli eliminerad från ditt system med andra potentiellt oönskade delar.

Efter KMSpico borttagning rekommenderar vi att du kollar systemet efter de följande .exe filerna för att se till att de alla är helt borta:

 • Secoh-qad.exe
 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

Ifall du inte lyckas avinstallera KMSpico kan du följa instruktionerna nedan och lära dig hur man förbereder sin dator för malware borttagning. Var mycket försiktig så du inte blir av med nödvändiga systemfiler av misstag. Annars kan du orsaka mer skada till din dator eller till och med förstöra den permanent.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Restoro Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Restoro Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Restoro Intego har en gratis begränsad skanner. Restoro Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Restoro, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Manuell KMSPico Borttagningsguide för virus

Avinstallera från Windows

För att bli av med KMSpico från Windows är du tvungen att bli av med de följande ingående delarna som kan vara relaterade till hackingvektyget:

 • KMSpico_setup.exe
 • Re-LoaderByR@1n.exe
 • www.ratondownloads.com.br AT2016.rar
 • Activator.rar
 • KMSpico_10.2.0.san.rar
 • Re-Loader RATON.exe

Följ de här stegen för att ta bort från Windows 10/8 datorer:

 1. Skriv in Kontrollpanelen i Windows sökruta och tryck på Enter eller klicka på sökresultatet.
 2. Under Program, väljer du Avinstallera ett program. Avinstallera från Windows
 3. I listan hittar du register relaterade till (eller något annat nyligen installerat misstänkt program).
 4. Högerklicka på programmet och välj Avinstallera.
 5. Om User Account Control dyker upp, klicka Ja.
 6. Vänta tills avinstallationsprocessen är klar och klicka på OK. Avinstallera från Windows

Om du använder Windows 7/XP följer du nedanstående instruktioner:

 1. Klicka på Windows Start > Kontrollpanelen i den högra rutan (om du är Windows XP-användare klickar du på Lägg till/Ta bort Program).
 2. I Kontrollpanelen väljer du Program > Avinstallera ett program. Avinstallera från Windows
 3. Välj det oönskade programmet genom att klicka på det en gång.
 4. Klicka på Avinstallera/Ändra högst upp.
 5. Välj Ja när du får en bekräftelse.
 6. Klicka på OK när borttagningen är klar.

Avslutningsvis så bör du tänka på skydd mot krypto-gisslanprogram. För att skydda din dator från KMSPico och andra gisslanprogram så ska du använda ett välrenommerat antispionprogram, såsom RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk