Ta bort Home.tb.ask.com

Home.tb.ask.com Borttagningsguide

Vad är Home.tb.ask.com?

Vad är Home.tb.ask.com?

Home.tb.ask.com är en LEGITIM sökmotor som kan dyka upp i din webbläsare som från ingenstans. Detta eftersom den marknadsförs med hjälp av tredjepartsmjukvara som vanligtvis användas för att sprida diverse add-ons, sökmotorer, verktygsrader och andra program. Liknande Ask.com, så är Home.tb.ask.com kompatibel med alla webbläsare, så den kan dyka upp i Google Chrome eller Internet Explorer så fort den kommer in i din PC. Där kan den visas istället för din startsida och förvalda sökmotor. Som ett resultat så kan Home.tb.ask.com dyka upp varje gång du börjar surfa. Den huvudsakliga anledningen till varför du kan vilja ta bort denna söksida är att den kan visa kommersiellt innehåll i dina sökresultat som kan leda dig till okända webbsidor. Detta görs för att tjäna pengar från affilierad markndasföring. Det är INTE ILLEGALT, men det kan irritera dig. Home.tb.ask.com kan dessutom samla in information om dina surfvanor och dela denna data med affilierade parter. Kom ihåg att om du vill bli av med Home.tb.ask.com, så måste du avinstallera den från aktivitetshanteraren i alla dina webbläsare. VI rekommenderar även att kolla din PC med ett uppdaterat antispionprogram för att se till att den är helt säker.

Hur kan Home.tb.ask.com dyka upp i min dator?

Som vi redan har nämnt så kan Home.tb.ask.com installeras manuellt eller med hjälp av gratisprogram och annan tredjepartsmjukvara. Om du vill undvika detta så ska du alltid ha uppmärksamhet på gratisprograms installationsprocesser genom att välja Avancerad eller Anpassad installation. Efter det bör du ha uppmärksamhet på villkor som vanligtvis visas i ett av installationsfönstren. Om Home.tb.ask.com lyckas smyga in så kommer den dyka upp i alla dina webbläsare. Den kan visas istället för din startsida, den förvalda sökmotorn samt sida vid ny flik. Snälla ignorera INTE detta! Om denna applikation har dykt upp på din dator utan din vetskap så bör du göra dig av med Home.tb.ask.com. Tekniskt sett så är den inte ett virus, men den kan omdirigera dig till oönskade webbsidor genom att visa annonser i dina sökresultat.

HUR TAR JAG BORT Home.tb.ask.com?

Om du vill slippa omdirigeringar från Home.tb.ask.com så ska du följa dessa steg:

  • Avinstallera program som är relaterade till Home.tb.ask.com från din dator?

1. Klicka Start → Kontrollpanelen → Avinstallera ett Program.
2. I Lägg Till/Ta Bort Program letar du efter Ask Toolbar, Ask Updater, Ask Search och andra program som utvecklats av Mindspark Interactive Network.
3. Klicka ’Avinstallera’ och sedan OK för att spara ändringarna.

  • Återställ alla dina webbläsare:

Internet Explorer:
1. Öppna Internet Explorer, klicka på Kugghjulsikonen -> ’Alla Tillägg’.
2. Leta här efter okända insticksprogram (Ask Toolbar, Ask Updater, Ask Search, etc.) och ta bort dessa objekt.
3. För att ändra din startsida så klickar du på kugghjulsikonen igen och väljer ’Internetalternativ’.
4. Ta bort Search.tb.ask.com och skriv in ett föredraget domännamn.
5. För att ändra din förvalda sökmotor klickar du på kugghjulsikonen igen, väljer ’Alla Tillägg’ -> ’Sökmotorer’.
6. Välj den sökmotor du vill ha.

Mozilla Firefox:
1. Öppna Mozilla Firefox, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj ’Add-ons’ -> ’Tillägg’.
2. Här letar du efter okända insticksprogram (Ask Toolbar, Ask Updater, Ask Search, etc.) och väljer papperskorgen för att radera dessa objekt.
3. För att ändra din startsida klickar du på Firefox och väljer ’Alternativ’.
4. Här eliminerar du Search.tb.ask.com och skriver i en föredragen webbsida.
5. För att ändra din förvalda sökmotor klickar du på menyikonen och frågetecknet.
6. Klicka här på ’Felsökningsinformation’ och klicka ’Återställ Firefox’.

Google Chrome:
1. Öppna Google Chrome, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj ’Verktyg’ -> ’Tillägg’.
2. Välj här okända insticksprogram (Ask Toolbar, Ask Updater, Ask Search, etc.) och klicka på papperskorgen för att radera dessa objekt.
3. För att ändra din startsida klickar du på menyikonen, väljer ’Inställningar’ -> ’Vid start’ -> ’Ställ in sidor’.
4. Här eliminerar du Search.tb.ask.com genom att klicka på ’X’ och skriver i din föredragna webbsida.
5. För att ändra din förvalda sökmotor klickar du på menyikonen -> ’Inställningar’ -> sektionen ’Sök’.
6. Klicka här på ’Hantera Sökmotorer’ och lägg till den domän du föredrar.

Avslutningsvis så rekommenderar vi att du skannar din dator med FortectIntego, Webroot SecureAnywhere AntiVirus eller ett annat välrenommerat antispionprogram.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk