Ta bort viruset Your personal files are encrypted

Your personal files are encrypted Borttagningsguide för virus

Vad är Your personal files are encrypted virus?

’Your personal files are encrypted’ virus är ett gisslanprogram som orsakar diverse problem för datoranvändare. Till skillnad från tidigare släppta gisslanprogram så är detta virus inte designat för ett specifikt land. Enligt experter så sprids det över hela världen, så du bör vara försiktig när du surfar på internet. Så fort som detta program kommer in i systemet så gömmer ’Your personal files are encrypted’ alla filer som finns i systemet och visar missvisande meddelanden istället för din skrivbordsbakgrund. Du kan vara säker på att allt detta görs för att få användare att betala en lösensumma för att avkryptera deras filer. Innan du går med på att säga adjö till dina pengar så måste du förstå att det inte kommer hjälpa dig att bli av med ’Your personal files are encrypted’ virus. För detta ska du istället använda ett välrenommerat antispionprogram och ta bort skadliga filer från systemet.

HUR KAN ’Your personal files are encrypted’ VIRUS KOMMA IN I SYSTEMET?

’Your personal files are encrypted’ distribueras vanligtvis med en trojan som har till uppgift att infiltrera datorer utan att bli upptäckt, ladda ner gisslanprogrammets filer och låsa systemet efter det. När det är klart så börjar viruset arbeta varje gång offret startar om sin dator. Snälla var försiktig med ’Your personal files are encrypted’ eftersom det enbart är ute efter dina pengar. För detta visar det såna här varningar:

Your personal files are encrypted!
Your important files encryption produced on this computer: photos, videos, document, etc. Here is a complete list of encrypted files, and you can personally verify this.
(…)
To obtain the private key for this computer, which will automatically decrypt files, you need to pay 100 USD / 100EUR / similar amount in another currency.
(…)
Any attempt to remove or damage this software will lead to immediate destruction of the private key server.

Snälla ignorera varningar från ’Your personal files are encrypted’ eftersom det endast vill svindla dig på pengar. Detta är en stor bluff som aldrig bör följas.

HUR TAR JAG BORT ’Your personal files are encrypted’ VIRUS?

För att ta bort ’Your personal files are encrypted’ från din dator så måste du eliminera infekterade filer som tillhör detta virus. Alla vet hur man startar ett antiskadeprogram, men gisslanprogrammet blockerar allt, så det kan visa sig att du inte kan skanna din PC. Följ denna guide för att låsa upp din PC:

* Manuell borttagning av ’Your personal files are encrypted’ virus:

  1. Starta om din infekterade PC i ´Felsäkert Läge med Kommandotolk´ för att avaktivera ’Safe mode with command prompt’ virus (detta bör fungera med alla versioner av detta hot)
  2. Kör Regedit
  3. Sök efter WinLogon Entries och skriv ner alla filer som inte är explorer.exe eller blanka. Ersätt dem med explorer.exe.
  4. Sök i registret efter de filer som du skrev ner, och radera registernycklarna som refererar till filerna.
  5. Starta om och kör en full systemskanning med uppdaterat FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner för att ta bort kvarvarande virusfiler.

* Metod med USB-minne:

1. Ta en annan dator som inte är infekterad av detta virus och ladda ner FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller ett annat välrenommerat antiskadeprogram.
2. Uppdatera programmet och lägg in det på ett USB-minne eller en vanlig CD.
3. Samtidigt startar du om den infekterade maskinen till Felsäkert Läge med Kommandotolk och sätter in USB-minnet.
4. Starta om datorn som är infekterad med ’Your personal files are encrypted’ virus ännu en gång och kör en full systemskanning.

* Användare som infekterats med ’Your personal files are encrypted’ tillåts komma åt andra konton i sina Windows-system. Om ett av dessa konton har administratörrättigheter så bör du vara kapabel att starta ett antiskadeprogram.

* Försök att neka Flash för att få gisslanprogrammet att sluta fungera som tänkt. För att avaktivera FLash går du till Macromedia Support och väljer ´Deny´: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Kör efter det en full systemskanning med ett antiskadeprogram.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Olivia Morelli
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk