Ta bort YAC (Borttagningsguide) - jul 2017 uppdatering

YAC Borttagningsguide

Vad är YAC?

Vad är YAC?

YAC

YAC (kan även hittas som Yet Another Cleaner) är en misstänkt säkerhetsmjukvara som tillhör Elex do Brasil Participações Ltda Technology Inc. Oavsett hur harmlöst det kan se ut så bör du notera att det finns massor av diskussioner på webben om det. Vi kan inte säga att det är ett skadligt program som inte kan hitta virus, men du bör vara väldigt försiktig med det eftersom det inte bara är kopplat till schyssta aktiviteter.

Efter att ha installerat YAC på din dator så kan du märka att det blir omöjligt att installera det, och att du till och med behöver installera annan säkerhetsmjukvara för att göra det. Vidare så verkar det som att det sprids i ett 'bundle' med andra applikationer, så du bör definitivt bevaka dess installationsprocess. Annars kan du upptäcka att din dator har kapats av MyPC backup, Search.yac.mx, isafe och andra potentiellt oönskade program. Så fort som dessa program kommer in i datorn så kan de börja ägna sig åt diverse systemändringar och sedan genomföra oönskade aktiviteter. Till exempel: omdirigeringar, nedsaktningar, popup-annonser, etc.

Detta är dessvärre inte allt… Efter att ha kollat igenom YAC:s Användaravtal så hittade vi följande mening: ”Affiliering med antispionprograms- och antiskadeprogramsföretag: Malwarebytes (Malwarebytes Antimalware), PC Tools (Spyware Doctor), Enigma Software (SpyHunter 4), SUPERantispyware (Superantispyware), SurfRight B.V. (Hitman Pro)” Vi är nästan helt säkra på att dessa antivirus- och antispionprogramsutvecklare inte har någon aning om denna ”affiliering”.

Om du vill hålla dig säker och undvik alla typer av virus så bör du helt enkelt välja ett av dessa program och installera det på din dator. Vidare så tycker vi att du ska ta skadeprogrammet bort Yet Another Cleaner. Det enklaste sättet att göra dett på är med hjälp FortectIntego.

YAC

Hur kan YAC dyka upp på min dator?

Precis som andra program som designats för att förbättra din PC:s säkerhet så kan Yet Another Cleaner laddas ner från dess officiella webbsida och från sidor såsom Softpedia eller Cnet. Oavsett detta så bör du, som sagt, var väldigt försiktig med dess installation eftersom det kan komma in i ditt PC-system i ett 'bundle' med andra misstänkta komponenter.

Notera att detta program även kan ladda ner sökmotorn Search.yac.mx, vilken i sin tur kan försöka modifiera systeminställningar och sedan genomföra omdirigeringar till affilierade webbsidor, visa irriterande popup-annonser eller orsaka andra problem på din dator. För att summera så kan vi inte säga att Yet Another Cleaner är ett skadligt program, men vi kan inte garantera att det är ett pålitligt verktyg som kan förbättra din PC:s funktionalitet. Om du vill hålla din dator fri från virus så bör du använda dig av välrenommerade säkerhetsverktyg såsom FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner.

Hur tar jag bort YAC?

Om du tycker att notifikationer och annonser från YAC är värdelösa så bör du inte ödsla tid, utan göra dig av med detta program. För detta kan du använda dessa steg:

Windows 7 / Vista / XP

  • Klicka Start → Kontrollpanelen → Program och Funktioner (om du använder Windows XP så klickar du på Lägg Till/Ta Bort Program).
  • Leta här efter Yet Another Cleaner, PC Backup, YAC Search, iSafe och andra nyligen installerade, misstänkta program.
  • Avinstallera dem och klicka på OK för att spara ändringarna.

Windows 8

  • Om du använder Windows 8 så högerklickar du i skärmens lägre, vänstra hörn. När Menyn för Snabbåtkomst dyker upp väljer du Kontrollpanelen och Avinstallera ett Program.
  • Leta här efter Yet Another Cleaner, PC Backup, YAC Search, iSafe eller andra nyligen installerade, misstänkta program.
  • Avinstallera dem och klicka OK för att spara ändringarna.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Olivia Morelli
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk