Ta bort viruset White Screen

White Screen Borttagningsguide för virus

Vad är White Screen virus?

White Screen virus är ett väldigt irriterande annonsprogram som blockerar datorsystem och visar en stor vi skärm som täcker hela skrivbordet. Denna falska, vita varning gömmer alla skrivbordsikoner och visar ingen verktygsrad eller startmeny. Istället för dessa så visar den ett meddelande från Storbritanniens, Kanadas eller USAs regeringar beroende på var offret befinner sig. Vidare så visar den datorns IP-adress och hävdar att ägaren måste betala ett böter för diverse lagöverträdelser. Om han eller hon inte gör detta inom 48 timmar så lovar viruset att det finns en stor chans för fängelse. Snälla betala INTE detta böter, som varierar från 100 dollar till 100 pund. Precis som FBI Paypal virus, FBI virus och många andra skadeprogram så måste White Screen virus elimineras så fort som möjligt. Men det faktum att det tillhör kategorin gisslanprogram betyder att dess borttagning kan vara en extremt svår uppgift eftersom sådana hot tenderar att blockera hela PC-systemet. Men du måste följa våra detaljerade guide nedan och ta bort denna lömska parasit.

HUR KAN JAG INFEKTERAS MED White Screen virus?

White Screen virus har aktivt spridits den senaste tiden. Om du är en av de som har infekterats av det så måste du ha öppnat ett infekterat email eller besökt en hackad webbsida. Så fort som skrämselprogram kommer in i offrets dator så blockera det den och visar en varning från polisen eller annan myndighet. Självklart försöker det skrämma PC-användaren till att betala ett böter. För detta blockera det hela systemet och visar en stor varning som rapportera om diverse lagbrott. White Screen virus använder det engelska språket för att lura fler användare runt hela Jorden. Om även du blivit infiltrerad så bör du hålla dig borta från dess uppmaningar och aldrig betala bötret eftersom det inte kommer hjälpa dig att låsa upp systemet. För att göra det så måste du ta bort White Screen virus från din dator så fort som möjligt.

HUR TAR MAN BORT WHITE SCREEN VIRUS?

När du har White Screen virus på din PC så måste du förs låsa upp den för att kunna starta antiskadeprogam. För att göra detta följ dessa steg:

* Metoden med USB-minne:

1. Ta en annan maskin och använd den för att ladda ner FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller annan pålitlig antiskademjukvara.
2. Uppdatera programmet och för över det till ett USB-minne eller en CD.
3. Samtidigt, starta om din infekterade dator i Felsäkert Läge med Kommandotolk och sätt i USB-minnet.
4. Starta om datorn som är infekterad med White Screen virus återigen och kör en full systemskanning.

* Användare som infekterats med White Screen virus kan komma åt andra konton i Windows. Om ett av dessa konton har administratörrättigheter så bör du kunna starta antiskadeprogram.

* Försök att neka Flash för att få gisslanprogrammet att sluta fungera som menat. För att avaktivera Flash, gå till Macromedias supportsida och välj ’Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter att ha gjort det, kör en full systemskanning med uppdaterad antiskademjukvara.

* Manuell borttagning av White Screen virus:

  1. Starta om din PC i ´Felsäkert Läge med Kommandotolk´ och avaktivera White Screen virus (detta bör fungera med alla versioner av detta hot).
  2. Kör Regedit
  3. Sök efter WinLogon Entries och skriv ner alla filer som inte är explorer.exe eller blanka. Ersätt dessa med explorer.exe.
  4. Sök i registret efter de filer du skrev ner och radera registernycklarna som refererar till filerna.
  5. Starta om och kör en full systemskanning med uppdateratFortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Borttagning guider på andra språk