Ta bort viruset ’You steal music I lock your PC’

’You steal music I lock your PC’ Borttagningsguide för virus

Vad är Viruset 'You steal music I lock your PC'?

Viruset ’You steal music I lock your PC’ är ett farligt gisslanprogram som blockerar systemet så fort det infekterar en PC. Du måste ha hört talas om andra varianter av gisslanprogram, så som FBI virus, UK Police virus och liknande, som agerar identiskt. Men denna variant agerar inte som en regeringsmyndighet som rapporterar om diverse lagbrott och sen ber om betalning för ett böter via Ukash, Moneypak eller andra betalningssystem. Viruset ’You steal music I lock your PC’ blockerar hela systemet med en stor notifikation och lämnar det så. Om du infekteras med detta gisslanprogram och ditt system inte är fysiskt nåbart så måste du följa den detaljerade guiden nedan och ta bort Viruset ’You steal music I lock your PC’ från din dator.

HUR KAN JAG INFEKTERAS MED Viruset ’You steal music I lock your PC’

Viruset ’You steal music I lock your PC’ sprids precis som andra varianter av gisslanprogram. Om du vill förebygga dess infiltration så ska du hålla dig borta ifrån illegitima sidor och popup-annonser som vanligtvis dyker upp när man besöker dem. Vidare så rapporterar säkerhetsexperter om illasinnade email som även sprider sådana hot. Men som namnet indikerar så är det störst risk att råka ut för Viruset ’You steal music I lock your PC’ nör du laddar ner gratisprogram och spridprogram till din dator. Så fort det infiltrerar maskinen så modifierar viruset vissa PC-parametrar och stänger systemet. Om du försöker starta om maskinen så kommer du se att låsskärmen kommer fram efter två sekunder. Snälla håll dig borta från illasinnade webbsidor som är involverade i distributionen av detta gisslanprogram, och ta bort Viruset ’You steal music I lock your PC’ om du infekterats.

HUR TAR MAN BORT Viruset ’You steal music I lock your PC’?

När du försöker ta bort Viruset ’You steal music I lock your PC’ så bör du ta bort blockaden från din dator. Kolla om du kan starta om datorn i Felsäkert Läge med Nätverke eller Kommandotolk, och följ dessa steg:

1. Ta en annan maskin och ladda ner FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller ett annat pålitligt antiskadeprogram.
2. Uppdatera programmet och för över det till ett USB-minne eller en CD.
3. Starta samtidigt om den infekterade datorn i Felsäkert Läge med Kommandotolk och sätt i USB-minnet.
4. Starta återigen om datorn som infekterats med Viruset ’You steal music I lock your PC’ och kör en full systemskanning.

* Användare som infekterats med gisslanprogram kan fortfarande komma åt andra konton i Windows. Om ett av dessa konton har administratörrättigheter så bör du vara kapabel att starta ett antiskadeprogram.

* Försök att neka Flash för att få gisslanprogrammet att sluta fungera som tänkt. För att avaktivera Flash, gå till Macromedias support och välj ’Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter att ha gjort det, kör en full systemskanning med antiskadeprogram.

* Manuell borttagning av Viruset ’You steal music I lock your PC’:

  • Starta om din infekterade dator i Felsäkert Läge med Kommandotolk för att avaktivera Viruset ’You steal music I lock your PC’.
  • Kör Regedit
  • Sök efter WinLogon Entries och skriv ner alla filer som inte är explorer.exe eller blanka. Ersätt dem med explorer.exe.
  • Sök i registret efter de filer du skrev ner och radera registernycklarna som refererar till dem.
  • Starta om och kör en full systemskanning med uppdaterat FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes för att ta bort kvarvarande virusfiler.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Borttagning guider på andra språk