Ta bort Security Warning (Fake) (Gratis Guide)

Security Warning (Fake) Borttagningsguide

Vad är Security Warning (Fake)?

Vad händer när mjukvara relaterad till Security Warning (Falsk) kapar ditt datorsystem?

Skadeprogrammet Security Warning (Falsk) är relaterat till mjukvaran OS Firewall (OSFirewall.exe), som är ett missvisande bluffprogram som tillhör kategorin ’skadeprogram’. För att vara mer precis agerar det som ett skrämselprogram, eftersom det väl inne i offrets dator omedelbart börjar visa skrämmande popups som ser ut som äkta systemvarningar. Dessa varningar hävdar att ett misstänkt och möjligtvis skadligt virus hittats på din PC och att OS Firewall inte kunde ta bort det automatiskt. För att rädda din dator måste du därför ringa det nummer som tillhandahålls. Låter urlöjligt, eller hur? Många datoranvändare blir dock rädda när de ser uttalanden om att deras kreditkortsinformation, inloggningar, Facebook-chattar, inloggningsuppgifter för banker och Skype-information är i riskzonen.

Den skadliga process som skickar dessa varningar är OSFirewall.exe. Du bör inte tro vad detta ljusskygga program säger till dig. Fall inte för dess skrämseltaktiker och ring inte numret som anges. Annars kan bluffmakarna bakom detta falska nummer för tekniskt support försöka övertyga dig om att tillhandahålla personliga detaljer, inklusive bankinformation eller bara be dig om detaljer för din dator som kan hjälpa dem få åtkomst och ta kontroll över den. Detta bluffsupportnummer kan dessutom vara ett dyrt betalnummer, vilket betyder att ett enda samtal kan kosta skjortan. Snälla fall inte för denna bluff och låt dem inte utnyttja dig. De goda nyheterna är att du kan stoppa dessa falska varningar för gott genom att ta bort skadeprogrammet OS Firewall med ett professionellt verktyg för skadeprogramsborttagning, såsom FortectIntego.

Hur infekterade Security Warning (Falsk) min dator?

Skadeprogram såsom OS Firewall kan spridas på flera olika sätt. I de flesta fall kan det installeras via falska mjukvaruuppdateringar på högrisksidor på webben. Vi är säkra på at du har sätt falska förslag om att installera Java-uppdateringar; du kan identifiera blufferbjudanden enkelt, eftersom de vanligtvis dyker upp i inkräktande popup-fönster eller visas som annonser eller banners på opålitliga webbplatser. Kringå sådana erbjudanden genom att endast installera mjukvaruuppdateringar från verifierade och säkra webbplatser eller från officiella utvecklarsidor.
Vidare kan hotet OS Firewall även komma i så kallade mjukvarupaket, som kan laddas ner från osäkra nedladdningsssidor. För att undvika farliga eller infekterade program kan du kolla huruvida mjukvaran du har laddat ner har ytterligare applikationer bifogade. För detta väljer du Anpassad eller Avancerad installation. Om denna konfiguration tillhandahåller ett extra fönster med en lista över ’rekommenderade program’, betyder det att du har laddat ner ett mjukvarupaket. Därför måste du avbocka överenskommelser om att installera dessa ’rekommenderade’ appar.

Om du misstänker att detta bluffprogram har invaderat din dator redan ska du fortsätta till sida 2 för att hitta en förklaring över hur man får bort det från din dator.

Hur tar man bort OS Firewall?

Om varningar från Security Warning (Falsk) redan har börjat störa dig bör du avinstallera viruset OS Firewall från din dator så snart som möjligt. Datorsäkerhetsexperter rekommenderar att du eliminerar sådana skadeprogram automatiskt. Du kan använda ett av följande program som vi rekommenderar: FortectIntego (Windows) eller Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Windows och Mac OS). Beroende på om du använder operativsystem för Mac eller PC ska du välja ett lämpligt program, installera det och köra en systemskanning för att hitta alla potentiellt farliga hot och ta bort dem helt och hållet.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforskare

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Lucia Danes
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk