Ta bort Reveton Trojan

Reveton Trojan Borttagningsguide

Vad är Reveton Trojan?

Reveton Trojanen (du kan också hitta den under namnet Trojan:Win32/Reveton.A) är ett skadligt program, av typen Ransomware, som presenterar sig för offret igenom ett fönster som säger sig vara ifrån Federal Bureau of Intelligence (FBI), Canadian Security Intelligence Service (CSIS) eller annan känd organisation. När detta händer så brukar programmet ‘låsa’ offrets dator och kräver pengar för att offret ska få tillgång till den igen. För att offret ska känna sig hotad att göra detta så påstår viruset att ‘Din dator är blockad på grund av åtminstonde en av anledningarna nedanför’ och säger att du har spridit eller kollat på upphovsrättsskyddat material eller gjort andra grejer som är olagliga. Om du får upp ett sånt här meddelande rekommenderar vi att ni aldrig under några omständigheter ska betala “böterna” som Reveton trojanen agressivt försöker få dig att betala. Istället för att ge pengar till bluffarna, ta bort Trojan:Win32/Reveton.A utan att dröja.

VILKA TECKEN FINNS PÅ INFEKTION AV REVETON TROJANEN?

I de flesta fallen så sprider sig Reveton trojanen igenom Citadel botnet, som kan planteras i program som verkar vara säkra. Så fort den körs så tar denna scamware kontrollen över webläsaren och utför sin egen skadliga process som leder offret till flera omdirigeringar och en långsammare dator. Denna trojan är ett stort hot mot användarens personliga information som sparas på datorn för den kan även användas som en bakdörr. Med hjälp av dem så kan hackare få tillgång till en påverkad dator och läsa av internet aktiviteter eller stjäla personlig information.

HUR TAR MAN BORT REVETON TROJANEN?

För att ta bort trojanen, kör en full systemskanning med ett välkänt anti-malware program, FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Om du inte kan starta anti-spyware programmet så kan du följa dessa steg:

  1. Få tillgång till en annan maskin och använd den för att ladda ner FortectIntego eller ett annat trovärdigt program.
  2. Uppdatera programmet och lägg den på en USB sticka eller en CD skiva.
  3. Under tiden, starta om den infekterade maskinen i felsäkert läge med kommandotolk och stoppa in USB minnet eller skivan i den.
  4. Starta om den infekterade datorn en gång till och kör en full systemskanning.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Borttagning guider på andra språk