Ta bort viruset Reimage (Borttagningsguide) - okt 2018 uppdatering

Reimage Borttagningsguide för virus

Vad är Reimage virus?

Vad är Reimage och är det ett virus?

Reimage virus

Reimage är INTE ett virus. Det är en PC-optimerare som kan installeras från sin officiella webbplats, tredjepartssidor och med diverse applikationer. Vissa av dem är välkända program, andra mindre kända; därför har många användare övertygats om att Reimage PC Repair inte är ett användbart och pålitligt verktyg som kan hjälpa dem skydda sina datorer. Men detta program kan faktiskt uppfylla sina löften. Det påstås felaktigt vara ett skrämselprogram som bara vill övertyga folk att köpa dess fulla version.

Om Reimage installeras på din PC kan du förvänta dig systemskanningar och popup-annonser som varnar om din dator är i fara. Om du litar på dessa meddelanden kan du följa deras råd och köpa programmets licens. Din dator kanske är infekterad av virus, och dessa notifikationer kan låta dig investera i ett program som kan lösa problemet.

Om du klickar på knappen ”Start Repair” kan du omdirigeras till webbsidor som uppmanar dig att köpa livstidssupport från Reimage plus. Om du redan har laddat ner detta program är det upp till dig om du vill behålla eller ta bort det. Att behålla detta program i systemet kan resultera i kommersiella annonser och omdirigeringar till diverse webbsidor.

Kan det kapa min dator?

Det bör noteras att Reimage inte kan komma in i din dator utan tillåtelse. Detta program måste laddas ner endera från dess officiella webbsida eller från en tredjepartssida som är involverad i dess distribution. Hur som helst kräver installationsprocessen att användaren är aktiv. Om du lägger märke till att din startsida och sökmotor ändrats efter att det installeras har du därför bara dig själv att skylla för att du haft dålig uppmärksamhet när du installera Reimage på din dator eftersom, som vi redan nämnt, det är relaterat till bland annat Babylon toolbar.

Om du beslutat att ladda ner detta program till din dator kommer du förmodligen erbjudas att installera det ”Rekommenderat”, vilket inkluderar AVG Safeguard Toolbar och search.avg.com. Självklart bör du acceptera installation av dessa program eftersom de är pålitliga säkerhetsverktyg, men var beredd på att motta popup-annonser som erbjuder dig att installera Reimage PC Repair Online eftersom det är en betald säkerhetsmjukvara.

Hur tar jag bort Reimage från min dator?

Reimage Repair är INTE ett skadligt program eller virus. Om du har laddat ner detta program till din dator kan du dock ta bort det om du vill. Om du inte störs av annonser kan du dock med fördel behålla Reimage.

Reimage virus

Reimage Frågor och Svar (FAQ)

Fråga: Nyligen har jag börjat få massa meddelanden om att min dator är infekterad och att det enda sättet för mig att rädda den från hoten är att köpa den fulla versionen av mjukvaran Reimage PC Repair Online. Jag har dock inget minne av att jag laddat ner detta verktyg… Är dessa varningar legitima eller är det en bluff?

Svar: Du kan lita på sådana meddelanden eftersom Reimage PC Repair är en legitim PC-optimerare. Detta program har felaktigt trotts försöka lura användare att köpa dess licens. Det går dock knappt att hitta antivirus eller antiskadeprogram som är gratis på internet.

Vidare distribueras program som Reimage PC Repair normalt sett i ett paket med gratisprogram, så om du nyligen installerat någon gratis applikation i din maskin ouppmärksamt är det kanske så detta program installerades in i din dator.

Fråga: Jag har lagt märke till ett ökat antal annonser i min webbläsare. Dessa annonser säger mestadels att jag måste ladda ner en full version av något program som heter Reimage Repair för att skydda min dator. Vidare finns det nu även en Babylon Toolbar i min webbläsare som jag finner helt värdelös. Vems fel är det att dessa irriterande Reimage-annonser och verktygsrader har dykt upp och hur tar jag bort dem?

Svar: Du har precis stött på ett fenomen vid namn bundling. Bundling involverar att legitimt distribuera flera program tillsammans med gratisprogram. Oftast används denna teknik för distribtion av potentiellt oönskade program, men även legitima program, till exempel Reimage PC Repair, kan installeras i paket med gratis mjukvara. Om du vill bli av med Reimage PC Repair-annonserna kan du avinstallera detta program.

Fråga: Kan någon förklara för mig vad Reimage PC Repair är? Är det ett virus eller inte? Det har stört mig under en tid och uppmanar mig att köpa dess licensierade version samt omdirigerar mig till diverse misstänkta webbsidor. Hur tar jag bort det?

Svar: Reimage PC Repair är inte ett virus, utan en PC-optimerare som vill marknadsföra sin fulla licens. Om du inte kan ignorera dess annonser och uppmaningar om att köpa dess fulla version, kan du avinstallera Reimage.

Dess närvaro bör även få dig att tänka efter vilket gratisprogram du precis har installerat på din dator, eftersom annonser från Reimage vanligtvis inträffar efter att du installerat det i ett paket med gratisprogram och spridprogram. För att fixa din dator och eventuella problem på den kan du köra en full systemskanning med Reimage.

Fråga: Jag har sett en internetannons som uppmanar mig att ladda ner Reimage PC Repair, vilken verkar vara en pålitlig systemskanner. Jag ser dock att det föreslår att jag installerar en rad ytterligare program, som AVG Safeguard Toolbar eller search.avg.com, och det verkar misstänkt. Hur ställer ni er till detta verktyg? Är det pålitligt eller bör jag ta bort installationsfilen och hitta ett annat verktyg att skanna systemet med?

Svar: Din oro är inte rättfärdigad, för Reimage PC Repair är ett pålitligt program som dock kan visa annonser som uppmanar folk att köpa dess fulla version eller andra program. Om annonser stör dig bör du inte installera detta verktyg.

Fråga: Snälla hjälp! Jag har drabbats av massor med annonser som omdirigerar mig till misstänkta webbsidor och varnar mig om infektioner i systemet. Jag ser alltid meddelandet att detta kan stoppas genom att ladda ner Reimage PC Repair. Är det ett legitimt verktyg eller källan för dessa annonser? Hur kan jag ta bort det?

Svar: Ja, din observation är helt rätt. Reimage Repair försöker uppmana dig till att köpa dess fulla version. Du kan lita på detta program, även om det marknadsförs på ett rätt aggressivt sätt. Det försöker övertyga dig om att det är ett legitimt verktyg, men vissa tror felaktigt att det är ett typiskt annonsprogram eller skrämselprogram. Det är dock ett legitimt verktyg som du kan använda för att kolla datorn efter fel med.

Borttagning av Reimage:

Om du inte är nöjd med detta verktyg kan du ta bort Reimage manuellt med dessa steg:

  • Klicka 'Start' → 'Kontrollpanelen' → 'Avinstallera ett Program' eller 'Lägg Till/Ta Bort Program'.
  • Hitta Reimage eller Reimage Express, högerklicka på det och välj 'Avinstallera'.

Vi rekommenderar dock starkt att du tänker två gånger eftersom Reimage är en legitim applikation som kan förbättra din PC:s funktionalitet.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Nöjdhets-
Garanti
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using , submit a question to our support team and provide as much details as possible.
har en gratis begränsad skanner. erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med , prova då att köra Combo Cleaner.
Intego

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Alice Woods
Alice Woods

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Alice Woods
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk