Ta bort Rankings-analytics.com referral spam (Gratis Guide)

Rankings-analytics.com referral spam Borttagningsguide

Vad är Rankings-analytics.com referral spam?

Varför drabbas jag av Rankings-analytics.coms referensspam?

Rankings-analytics.com referensspam är det senaste problemet för webmasters, ägare av webbsidor och admins. Genom att besöka sidor med hjälp av referensspam vill spammarna få sina domäner att dyka upp i Google Analytics och lura deras admins att besöka dem. I utbyte mot detta försöker de marknadsföra dessa sidor och öka deras rank i Google-sökningar. Denna teknik är känd som referensspamindexering och blackhat SEO. Vilka är de huvudsakliga problememn som orsakas av Rankings-analytics.com referensspam? Om du är en som förlitar dig på data från Google Analytics när du försöker förbättra din sida kan du finna det svårt att behandla denna data rätt. Referensspam kan enkelt påverka en webbsidas avvisningsfrekvens och följande sektioner: Publik, Förvärv, Beteende, etc. Att klicka på sådana spam-URL:er kan även vara farligt, eftersom det inte finns några garantier för att alla webbsidor som använder sig av sådana tekniker är säkra. Om du har besökt sådana referenser under en tid kan det vara en bra idé att skanna din dator med ett pålitligt antispionprogram och se till att din dator är fri från virus.

Dessvärre har referenser som Rankings-analytics.com inget att göra med din webbsida. Som du kanske redan förstått är deras mål att öka besökartrafik till specifika webbsidor och nå högre positioner på Googles sökningar. Efter lite efterforskningar har vi lyckats ta reda på att denna domän tillhör SEMALT. Vi kan inte hävda att detta marknadsföringsföretag är opålitligt, men dess affärsmetoder där de samlar trafik med hjälp av referensspam är rätt misstänkt.

Att förebygga referensspam på din webbsida:

Om du har varit drabbat av Rankings-analytics.com referensspam under en tid kanske du tror att en undantagslista för referenser kommer fixa ditt problem. Detta alternativ kan dock endast hjälpa dig att ta bort denna referens från din statistik och överföra din spam till direkt trafik, vilket kan leda till ytterligare problem när du försöker se skillnaden mellan riktig trafik och spam. För att verkligen stoppa exclusion list referensspam måste du skapa ett exkluderingsfilter och blockera spam med filen .htaccess. Hur gör man det? Gå till nästa sida för att se hela den guide som behövs för att fixa ditt problem med referensspam.

Hur blockerar jag Rankings-analytics.coms referenstrafik?

Om du trodde att Rankings-analytics.com är en sida som är värd att besöka så har du precis gjort spammarna som är ansvariga för denna referensspam väldigt glada. Dessvärre finns det inga garantier för att alla referenser är harmlösa, så du bör skanna din dator med ett antispionprogram och se till att maskinen är fri från virus. För detta rekommenderar vi att du använder FortectIntego eller Malwarebytes. För att stoppa Rankings-analytics.com referensspam i Google Analytics, vänligen följa dessa steg:

Hur man blockerar Rankings-analytics.com referensspam i Google Analytics

Steg 1: Stoppa Rankings-analytics.com referensspam genom att skapa ett exkluderingsfilter

  1. Öppna ditt Google Analytics-konto. Gå till AdminAlla Filter.
  2. Klicka på knappen Lägg Till Filter och ange Rankings-analytics.com som Filternamn.
  3. Välj nu Anpassat i sektionen Filtertyp och sätt Kampanjläge i Filterfältet. Avslutningsvis lägger du till Rankings-analytics.com i Filtermönstret.
  4. Klicka Spara för att spara ändringarna.

Steg 2: Blockera Rankings-analytics.com referensspam med hjälp av filen .htaccess.

  1. Hitta din .htaccess-fil.
  2. Lägg till koden som tillhandahålls nedan:

## SITE REFERRER BANNING
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Rankings-analytics\.com [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Rankings-analytics\.com
RewriteRule .* – [F]

Om du inte vet hur man kommer åt .htaccess-filen, följ dessa steg:

  1. Logga in i cPanel och gå til sektionen Filer. Här väljer du ikonen Filhanterare.
  2. Bocka nu i alternativet Dokumentrot för, välj ditt domännamn och klicka Kör. Varning! Se till att bocka i Visa Gömda Filer.
  3. Vänta på en ny flik eller nytt fönster och hitta .htaccess-filen. Högerklicka på den och välj Kodredigering.
  4. Kopiera och klistra nu in koden som ges ovan och klicka Spara Ändringar.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk