Ta bort viruset Pony

Pony Borttagningsguide för virus

Vad är Pony virus?

’Pony’ virus är ett farligt botnet som utvecklades av en grupp cyberbrottslingar för att stjäla digital valuta och privat information. Bitcoins, Zerocoins, Litecoins, Namecoins, Peercoins, Dogecoins, etc. anses vara digitala valutar eller digitala pengar. Dessa digitala valutor förvaras ofta i så kallade digitala plånböcker som kan hittas antingen på datorer eller på specifika webbsidor som erbjuder förvaring och säkerhetstjänster. ’Pony’ virus attackerar dessa plånböcker och ger cyberbrottslingar möjlighet att stjäla dem. Det kan även användas för att ta över folks uppgifterm så som diverse logins, lösenord och liknande data. Man vet att detta virus redan har stått för två miljoner stölder av logins för sidor så som Google, Twitter, Facebook och Youtube. Det har även rapporterats att detta botnet har hjälp cyberbrottslingar att bryta sig in i runt 85 digitala plånböcker och orsakar förluster på runt $200,000 för deras ägare.

Hur kan Pony botnet-virus infiltrera min dator?

’Pony’ virus kan komma med nästan vad som helst: gratis spel, illegala program, skadliga insticksprogram för webbläsare och annan tvivelaktig mjukvara. Sådana program är perfekta distributionsmekanismer för virus. Om du laddar ner och installerar program så bör du kolla upp alla program du vill ha online först. Se även till att undvika korrupta webbsidor som är fyllda med missvisande/illegalt/skadligt innehåll. För användare av digitala valutor så råder säkerhetsexperter dem att förvara den offline, vilket försäkrar bättre skydd. Avslutningsvis så ska du installera ett kraftfullt antispionprogram som är kapabelt att förebygga att sådana hot infiltrerar dig. Om du tror att ’Pony’ virus redan har infiltrerat din dator så bör du följa riktlinjerna nedan och kolla ditt system efter detta virus:

Hur tar jag bort Pony virus?

För att hindra ’Pony’ virus eller eliminera dess potentiella risker så bör du installera ett av dessa program: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Vi rekommenderar att välja ”pro”-versioner som tillhandahåller skydd i realtid och som enkelt kan hindra attackerare så som denna.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk