Ta bort PCH Search

PCH Search Borttagningsguide

Vad är PCH Search?

PCH Search är ytterligare en sökmotor som har startat diverse diskussioner på internet. Det verkar som att den viktigaste anledningen till att den får så mycket uppmärksamhet är dess distributionsmetod. PCH Search kan enkelt dyka upp på din dator efter installation av gratisprogram från internet. Om du lyckas ladda ner detta program till din maskin så bör du inte lämna det där. Vi rekommenderar detta eftersom denna sökmotor kan ge dig ändrade sökresultat som vill marknadsföra relaterade webbsidor. Dessutom kan det även ladda ner PCH Search Toolbbar som visar kontinuerliga popup-annonser eller helt enkelt saktar ner datorn. Om du upptäcker PCH Search istället för din startsida eller förvalda sökmotor så bör du inte vänta med att kolla din dator med pålitlig antispionmjukvara.

HUR KAN PCH Search INFILTRERA MIN DATOR?

Det finns hundratals PC-användare som lurades till att installera PCH Search på sina datorer manuellt eftersom detta program lovar diverse priser enbart för att använda det. Men i de flesta av fallen så dyker det upp efter installation av gratisprogram eller spridprogram. Denna distributionsmetod kan knappast kallas illasinnad, men det får en helt klart att tveka eftersom man inte varnas om hur många program de kommer att ladda ner. För att undvika PCH Search så ska du säkerställa att du väljer Anpassad eller Avancerad installation när du installerar gratisprogram på din dator. Efter det, hitta alternativet som går med på att installera PCH Search och avbocka det.

HUR TAR MAN BORT PCH Search?

Om du hittar PCH Search istället för din startsida eller förvalda sökmotor så betyder det att du laddat ner det till din dator på något sätt. I de flesta av fallen så inträffar denna när du laddar ner gratisprogram från internet. Om du vill ta bort PCH Search, följ denna guide:

Först av allt, eliminera PCH Search via Lägg Till/Ta Bort Program:

 1. Klicka Start -> Kontrollpanelen -> Program (eller Lägg Till/Ta Bort Program) -> Avinstallera Program.
 2. Leta här efter PCH Search, PCH Search & Win Toolbar och liknande saker och välj ´Avinstallera/Ändra´.
 3. Klicka OK för att spara ändringarna.

Vidare, ta bort PCH Search från dina webbläsare (Google Chrome, Mozilla Firefox och Internet Explorer):

Internet Explorer:

 1. Open Internet Explorer, go ‘Tools‘ -> ”Manage Add-ons’ -> ‘Toolbars and Extensions’.
 2. Here, look for PCH Search, PCH Search & Win Toolbar and similar entries, and click ’uninstall’.
 3. After that, change the start page.

Mozilla Firefox:

 1. Open Mozilla Firefox, go ‘Tools’ -> ‘Add-ons’ -> ‘Extensions’.
 2. Find PCH Search, PCH Search & Win Toolbar and similar entries, and click ‘Uninstall’.
 3. Once you do that, don’t forget to change the start page.

Google Chrome:

 1. Öppna Internet Explorer, gå till ´Verktyg´ -> ´Hantera Tillägg´ -> ´Alla Tillägg´.
 2. Leta här efter PCH Search, PCH Search & Win Toolbar och andra okända tillägg, och ta bort dem genom att klicka på Papperskorgen.
 3. Efter det, ändra inställningarna för din startsida.

Avslutningsvis, skanna din dator med ett av dessa program: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Borttagning guider på andra språk