Ta bort PC Privacy Dock

PC Privacy Dock Borttagningsguide

Vad är PC Privacy Dock?

Vad är PC Privacy Dock?

PC Privacy Dock (kan även hittas som PC Privacy Dock 2.3, PC Privacy Shield, PCPrivacyDock) är en gratis applikation som redan har laddats ner av hundratals datoranvändare. Den marknadsförs som en systemrensare som är kapabel att ta bort information som relaterar till din sekretess. Oavsett detta har den stämplats som ett potentiellt oönskat program (PUP) och behandlas som ett opålitligt systemverktyg. Man har upptäckt att PC Privacy Dock kan infiltrera datorer via andra gratis nedladdningar, såsom mediaspelare, nedladdningsassistenter och PDF-skapare. Den kan dessutom kontinuerligt köra flera processer i Aktivitetshanteraren och installera en komponent för autouppdateringar (updater.exe). Vdare kan den orsaka popup-annonser som kan marknadsföra andra misstänkta program, till exempel NextLive och PicEnhance.

Alla ovan nämnda problem är dock små jämfört med de kontinuerliga systemskanningar och varningar som viruset PC Privacy Dock kan genomföra när det installerats. Det verkar som att det huvudsakliga syftet föär denna app är att övertyga dig att betala pengar för dess premiumversion. Det är därför det kontinuerligt kolla din dator och levererar varningar om diverse sekretessproblme. När du klickar på knappen ”Rensa nu” eller liknande kommer du dock bara erbjudas att köpa premiumversionen av detta verktyg. Ha i åtanke att detta bara är ett marknadsföringstrick som cyberbrottslingar använder för att tjäna enkla pengar. Den fulla versionen av detta skumma verktyg kan knappast förbättra något på din dator; tvärtom kan du omedvetet lämna ut dina kreditkortsuppgifter, fulla namn och annan känslig information till internetbluffmakare, vilket kan ge dig allvarliga problem i framtiden. Därför är det bättre att du undviker verktyget PC Privacy Dock. Om det redan har infiltrerat din maskin ska du köra en full systemskanning med FortectIntego (Windows) eller Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Mac OS X).

PC Privacy Dock

Hur kan PC Privacy Dock kapa min dator?

PC Privacy Dock är en tvivelaktig systemrensare som ska kolla datorer efter ”sekretessproblem och risker”. Oavsett detta kan det knappast skydda din sekretess eller förbättra något på din dator eftersom det huvudsakliga syftet är att få dig att betala för dess fulla version. Som vi redan nämnt kan det laddas ner från dess officiella webbsida och diverse andra nedladdningskällor, inklusive download.com, soft32.com, softonic.com, cnet.com och så vidare. I de flesta fall sprider dessa webbsidor viruset PC Privacy Dock via mjukvarupaket. Om du inte tenderar att installera gratisprogram försiktigt kan du därför drabbas av detta systemverktyg på din dator utan att du inser det. För att förebygga detta ska du se till att alltid välja Avancerad/Anpassad installation för gratisprograms installationer, och välja bort alla ’ytterligare komponenter’ de kommer med.

Hur tar jag bort viruset PC Privacy Dock?

Vanligtvis kan du avinstallera PC Privacy Dock via Lägg Till/Ta Bort Program. För detta, följ dessa steg:

  • Klicka Start -> Kontrollpanelen -> Program (eller Lägg Till/Ta Bort Program) -> Avinstallera ett Program
  • Leta här efter PC Privacy Dock och liknande objekt, och klicka ’Avinstallera/Ändra’.
  • Klicka OK för att spara ändringarna.

Om dessa steg inte fungerar för dig bör du skanna systemet med uppdaterat FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes. Detta rekommenderas även om du vill se till att din dator är fri från PUP:s och virus.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Julie Splinters
Julie Splinters - Virus-borttagningsspecialist

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Julie Splinters
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk