Ta bort PC Accelerate Pro (Handledning) - sep 2016 uppdatering

PC Accelerate Pro Borttagningsguide

Vad är PC Accelerate Pro?

Kan man lita på PC Accelerate Pro?

PC Accelerate Pro marknadsförs som ett användbart datoroptimeringsprogram. Men om du är ute efter ett verktyg som kan rensa skräpfiler från din dator och förbättra datorns prestanda, kan vi informera dig om att detta program inte kommer att lösa dessa problem utan istället skapa fler. Istället för att förse dig med en användbar tjänst, kommer detta luriga program att försämra din datorprestanda, sakta ner dess hastighet och funktion i allmänhet. Du kanske också kommer att märka att programmet blockerar åtkomsten till vissa datorsäkerhetsrelaterade websidor. Detta falska optimeringsprogram vill få användaren att tro att det finns allvarliga problem med datorn som måste lösas och börjar sedan visa varningar och poppupp-aviseringar för att förstärka denna bild. Programmet imiterar falska systemskannrar och uppmanar användaren att denna måste fixa problemen omedelbart.

Du ska inte falla offer för dessa varningar, då detta programs enda mål är att övertala dig att spendera pengar på dess fullständiga version, som med största sannolikhet inte är tillräckligt stark för att kunna utföra något nyttigt. Därför bör du utan tvekan ta bort PC Accelerate Pro och leta efter ett mer tillförlitligt program som kan lösa dina datorproblem. Vi föreslår att du installerar FortectIntego, som kan optimera din dator OCH ta bort skadliga program tack vare sin Avira AntiVir-egenskap.

The picture showing PC Accelerate Pro

Även om PC Accelerate Pro-viruset inte anses som jätteskadligt, liknar det ändå ett scareware till viss del. IT-experter har upptäckt att denna särskilda egenskap sprids via Instant Support. I korthet förses användaren med ett falskt nummer till en teknisk support. När du ringer det, kopplas du till en person som försöker övertala dig att köpa ett annat säkerhetsprogram. Samtalet med den påstådda IT-experten kommer visserligen vara trevligt, men å andra sidan kommer åsynen av din nästa telefonräkning att vara en skräckupplevelse.

Hur tog sig programmet in i PC:n?

På programmets officiella webbsida finns e nedladdningslänk. Du kan också stöta på det via olika annonser på webbsidor, men överraskande nog kan du börja få varningar utan att ens ha laddat ner programmet själv. Detta program kan alltså ta sig in i din PC i smyg. När hände detta? Du kanske nyligen har installerat ett nytt program och då tanklöst tryckt på ”Installera”-knappen utan att notera att programmet inkluderade ytterligare tilläggsprogram, däribland PC Accelerate Pro. Om du vill veta hur du kan undvika att installera potentiellt bedrägliga program, bör du ta del av följande råd. Först och främst ska du välja ”Avancerat” eller ”Anpassat” installationsläge när du installerar nya program. Sedan ska du leta uppmärksamt efter eventuella suspekta och onödiga tilläggsprogram och avmarkera dessa.

Hur tar jag bort PC Accelerate Pro?

Det är inte särskilt svårt att ta bort detta program. Du kan göra det manuellt genom att följa instruktionerna nedan. Om du efter borttagningen fortfarande får falska system-felmeddelanden, betyder det att det antagligen finns kvar filer som just genererar dessa meddelanden. Därför rekommenderar vi att du installerar ett tillförlitligt antispionprogram som effektivt kan ta bort PC Accelerate Pro. Nästa gång som du är i färd med att installera ett nytt optimeringsprogram, bör du läsa användares recensioner av programmet. Nedan följer instruktionera för manuell borttagning:

Du kan bli av med virusskada med hjälp av FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner och Malwarebytes är rekommenderade för att upptäcka potentiellt oönskad programvara och virus samt alla deras filer och registerposter som är relaterade till dem.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Manuell PC Accelerate Pro Borttagningsguide

WindowsmacOS

Avinstallera från Windows

Följ de här stegen för att ta bort från Windows 10/8 datorer:

 1. Skriv in Kontrollpanelen i Windows sökruta och tryck på Enter eller klicka på sökresultatet.
 2. Under Program, väljer du Avinstallera ett program. Avinstallera från Windows
 3. I listan hittar du register relaterade till (eller något annat nyligen installerat misstänkt program).
 4. Högerklicka på programmet och välj Avinstallera.
 5. Om User Account Control dyker upp, klicka Ja.
 6. Vänta tills avinstallationsprocessen är klar och klicka på OK. Avinstallera från Windows

Om du använder Windows 7/XP följer du nedanstående instruktioner:

 1. Klicka på Windows Start > Kontrollpanelen i den högra rutan (om du är Windows XP-användare klickar du på Lägg till/Ta bort Program).
 2. I Kontrollpanelen väljer du Program > Avinstallera ett program. Avinstallera från Windows
 3. Välj det oönskade programmet genom att klicka på det en gång.
 4. Klicka på Avinstallera/Ändra högst upp.
 5. Välj Ja när du får en bekräftelse.
 6. Klicka på OK när borttagningen är klar.
WindowsmacOS

Ta bort PC Accelerate Pro från system med Mac OS X

 1. Om du använder OS X så klickar du på knappen Go i det övre högra hörnet och väljer Applications. Klicka på 'Go' och välj 'Applications'
 2. Vänta tills du ser mappen Applications och leta efter PC Accelerate Pro eller andra misstänkta program i den. Högerklicka nu på alla sådana objekt och välj Move to Trash. Klicka på varje skadligt objekt och välj 'Move to Trash'

Efter att ha avinstallerat detta potentiellt oönskade program (PUP) och fixat alla dina webbläsare så rekommenderar vi att du skannar ditt PC-system med ett välrenommerat antispionprogram. Detta kommer hjälpa dig att bli av med PC Accelerate Pro registerspår och även att identifiera relaterade parasiter och möjliga skadeprogramsinfektioner på din dator. För detta kan du använda vår högt betygsatta skadeprogramsborttagare: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Alice Woods
Alice Woods

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Alice Woods
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk