OSHI Defender recension, gratis nedladdning

UPPDATERING: Baserat på rapporter från utvecklarna av OSHI Defender verkar det som om programmet kommer att avbrytas. Även om flertal utomstående nedladdnings källor fortfarande listar dens nedladdning bland tillgängliga anti-malware verktyg är den officiella webbsidan oshidefender.com inte längre aktiv.

Om du fortfarande använder OSHI Defender bör du lägga märke till att den gamla versionen av det här verktyget misslyckas med att känna av och immunisera cyberhot. Dessutom inkluderade många ansedda säkerhetsleverantörer den i den internationella listan över PUP på grund av de falska positiva resultat som hittades av farliga objekt på virusfria enheter.

Även om OSHI Defender var ett användbart verktyg för några år sedan så är dens nuvarande tillstånd, förhållande och förmågor tveksamma. Därför skulle vi rekommendera att du byter till ett annat säkerhetsverktyg för att behålla fullt systemskydd. Vårt toppval är FortectIntego.

OSHI Defender är ett prisvärt antisabotageprogram utvecklat av OSHI LIMITED och har visat sig vara ett fördelaktigt verktyg mot spion- och sabotageprogram. Det har dessutom ett förenklat användargränssnitt som gör programmet användarvänligt. Till skillnad från andra antisabotageprogram, har detta inte ett överskott av knappar och anpassningsbara inställningar, vilket betyder att även de mest oerfarna användarna kan använda det.

Programmet har tre huvudmenyer – ”Skanna” (Eng: ”Scan”), som är indelat i avsnitten ”Skanna” och ”Karantän” (Eng: ”Quarantine”) , ”Inställningar” (Eng: ”Settings”) som innehåller ”Inställningar” och ”Uteslutning” (Eng: ”Exclusion”) och slutligen ”Licens”. Gränssnittet är väldigt direkt och lätt att använda. Användaren kan välja att antingen skanna hela systemet med funktionen ”Fullständig skannning” (Eng: Full Scan”) eller endast de viktigaste delarna med funktionen ”Snabbskanning” (Eng: ”Quick Scan”).

Dessutom kan användaren anpassa skanningen och kontrollera om en viss mapp eller fil är skadlig eller inte. Utöver detta, kan man ställa in önskad säkerhetsnivå genom att anpassa OSHI Defenders känslighet. Alla dessa inställningar möjliggör för användaren att snabbt skanna av riskområden eller köra en djupskanning av systemet. OSHI Defender är ett anpassningsbart antisabotageprogram, men samtidigt mycket enkelt att använda. 

Naturligtvis är det användarvänliga gränssnittet inte den enda fördelen med OSHI Defender. En annan fördelaktig egenskap är skyddet mot extern åtkomst, vilket skyddar datorn mot intrång av hackare eller mot spion- ocj sabotageprogram som ligger och lurar på otillförlitliga webbsidor.

Tänk på att många antisabotageprogram saknar denna funktion, vilket gör att OSHI Defender sticker ut bland antivirusprogram. Enkelt uttryckt, kan detta program blockera skadliga attacker och skydda dig i händelse av att du klickar på en korrupt länk eller försöker att komma in på en skadlig webbsida, samt garantera säkerhet vid nätbetalningar och skydda ditt digitala liv och din personliga integritet. Programmmet kan upptäcka störande program som annonsprogram, webbläsarkapare och andra potentiellt oönskade program liksom skadliga program som trojaner och liknande. 

Slutligen, erbjuder OSHI Defender en molnbaserad skanningfunktion, vilket gör att programmet har en låg resursförbrukning och inte orsakar någon systemtröghet. Programmet lastar av en stor del av dataanalysen åt dess utvecklares infrastruktur.

Sedan skickas informationen om de analyserade filerna tillbaka till kundens dator och OSHI Defender visar en lista över de skadliga filerna. En sådan teknik gör det möjligt för programmet att skanna systemet snabbare, erbjuda en mer preciserad virusidentifiering och realtidsskydd och, naturligtvis, motverka otrevliga skanningseffekter såsom systemtröghet. 

Ladda ner OSHI Defender 

Användare kan ladda ner OSHI Defender genom att klicka på denna länk. Det är mycket enkelt att installera programmet; den användarvänliga installationsguiden leder användaren genom installationsprocessen och det krävs endast några klick för att slutföra installationen. Programmet är kompatibelt med Windows XP, 7, 8 och 10. För närvarande finns ingen version tillgänglig för Mac-användare, men en sådan kan komma att lanseras snart.

Programmet erbjuder gratis djupskanning. Efter skanningen, förses användaren med en lista över upptäckta hot och användaren kan se var i datorn respektive suspekt eller farlig fil befinner sig. Gratisversionen av OSHI Defender erbjuder ingen tjänst för borttagning av spion- och antisabotageprogram, men det gör den fullständiga versionen. Denna kan du köpa för 39.99 USD (eller 38,02 EUR + 7,98 EUR i moms för EU-medborgare).

Licenskoden är giltig i sex månader och om användaren inte avslutar den automatiska nyprenumerationen, förnyas licencen automatiskt. Detta är ingen lurig marknadsföringsteknik; all information om detta finns att tillgå på OSHI Defenders betalsida. Användare som inte är nöjda med produkten, kan få pengarna tillbaka inom 30 dagar från köpdatumet. Användare kan alltså testa den fullständiga versionen och få pengarna tillbaka om de inte är nöjda. 

Var uppmärksam på falska versioner eller piratversioner av detta antispionprogram!

OSHI Defender är en kvalitativ och därmed en populär produkt. Men vi vill varna för att det finns risker med att försöka hämta den fullständiga versionen, vilka kan lada till förödande konsekvenser. 

  • Först och främst, innebär användning av en piratversion ett upphovsrättsintrång och därmed en kriminell handling. 
  • För det andra, löper du risk att installera en virussmittad fil till din PC som infekterar dig med sabotageprogram som trojaner, ransomware eller till och med fjärrstyrningsverktyg (RAT, Remote Administration Tools). Dessa program kan vara utformade i syfte att avaktivera piratversionen av antisabotageprogrammet och omedelbart påbörja olagliga aktivieteter på den angripna datorn. 
  • Den tredje anledningen till att undvika piratversioner av OSHI Defender är att sådana falska program inte kan uppdateras. Det behöver knappt nämnas att uppdateringar av antisabotageprogram är avgörande, då dessa utökar databasen över sabotageprogram och virus, vilket gör det möjligt för programmet att upptäcka och ta bort de senaste sabotage- och spionprogrammen. Därmed finns det ingen mening med att ha kvar en piratversion av antisabotageprogrammet; en sådan kan ju inte identifiera och ta bort näthot. 

Vanliga frågor rörande OSHI Defender

Fråga från Martha, 19: Hej. Jag har precis köpt en ny PC och min vän rekommenderade mig att skydda den med någon form av antisabotage- eller antivirusprogram. Jag har hört mycket gott om OSHI Defender, men jag är inte säker på vilken typ av program det är. Är det ett antisabotageprogram, antivirusprogram eller antispionprogram? 

Svar: Hej Martha. Din vän har rätt – det är starkt rekommenderat att skydda sin dator med ett starkt program i förväg. Detta är ett viktigt steg för att hålla sin dator säker och i bästa form. OSHI Defender är ett antispionprogram, vilket betyder att det kan ta bort både spion- och sabotageprogram. Därmed kan det ta bort potentiellt oönskade program som orsakar störande aktiviteter på datorn, samt kritiska virus som utför olagliga aktiviteter.  

Fråga från Richard, 47: Jag vill köpa aktiveringskoden för OSHI Defender, men jag är osäker på vad jag faktiskt har för användning av detta program. Vad kommer jag att få i utbyte mot mina 39.99 $?

Svar: Kära Richard, OSHI Defenders fullständiga version ger dig tillgång till samtliga av OSHI Defenders fördelaktiga funktioner. Detta betyder att programmet kommer att skydda din webbläsare och dator mot sabotageprogram och nätattacker, blockera obehöriga personer att försöka få extern åtkomst till din dator, garantera säkra nätbetalningar och skydda din personliga data. Dessutom kan du kontakta erfarna IT-experter när du vill och be dem om hjälp om programmet inte lyckas med att ta bort ett visst virus eller program. 

Fråga från Jordyn, 25: Kan jag lita på OSHI Defender? Hur vet jag att detta program verkligen kan ta bort virus från min dator? 

Svar: Kära Jordyn, allt är mycket enkelt. Installera bara OSHI Defender och kör en systemskanning med det. Denna skanning är gratis; du behöver alltså inte betala för att se om din dator är infekterad. Men för att ta bort virus, måste du köpa den fullständiga versionen av programmet. Alla användare har rätt att få pangerna tillbaka om de inte är nöjda med programmet, men vi är säkra på att du kommer att vara nöjd med denna produkt och uppskatta alla dess styrkor. 

Om utvecklaren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Virusanalytiker...

Kontakta Olivia Morelli
Om företaget Esolutions