Om Oss

Uppdaterad

Utanvirus är projektet som är dedikerat att hjälpa människor att veta mer om spionprogram, skadeprogram, annonsprogram och andra farliga program som sprids på internet. Det är en av de största källorna för säkerhetsrelaterad information som är nödvändig när man försöker förebygga eller ta bort virus – tydliga och professionellt skrivna parasitbeskrivningar, detaljerade borttagningsinstruktioner, recensioner av antispionprogram och antivirusmjukvara, nyhetsartiklar och mycket mer.

Utanvirus är inte en nykomling. Folket bakom detta projekt började analysera skadeprogram (spionprogram, annonsprogram, trojaner, etc.) under 2004. Med start från den dagen har uppdraget för denna sida alltid varit detsamma – att hjälpa användare ta bort ALLA virus.

Utanvirus.se tillhandahåller den mest högkvalitativa informationen om skadeprogram och generell säkerhet. Innehållet som publiceras här delas upp i flera större sektioner:

Nyheter – Få all den senaste informationen om PC-säkerhet

Internet upphör aldrig att förändras. Varje dag ser nya virus, kritiska svagheter, nya versioner av säkerhetsmjukvara och efterforskningar om spionprogram. Detta är vad vår Nyhetssektion skapades för. Här hittar du information om de största spionprogramsrelaterade problemen, ökända parasiter, släpp av säkerhetsmjukvara och andra viktiga händelser. Sektionen glömmer heller inte bort att informera om missvisande annonsering, spam och phishing.

Navigera till Nyheter

VIRUS – Se trendande virus och deras borttagningsmetoder

Virussektionen är den största sektionen på Utanvirus.com, och inkluderar alla typer av parasiter. Den fylls av experterna på Utanvirus varje dag, så det kommer inte som någon överraskning att den har fler än 8000 hot och bara fortsätter att växa. Varje beskrivning tillhandahåller detaljerad information om virusbeteende, dess distributionstekniker och borttagningsmetoder. Användare kan hitta borttagningsguider i flera steg samt rekommenderade verktyg för automatisk virusborttagning. Programmen som listas här är vanligtvis de som används vid test av virus. Alla beskrivningar fylls med ytterligare detaljer, vilket vanligtvis avslöjas efter att viruset varit funktionerligt ett tag.

Navigera till Skadeprogram

MJUKVARA – Jämför de mest avancerade skadeprogramsborttagarna

Det finns massor av olika antispionprogram på marknaden idag. Alla av dem ligger dock inte på samma nivå – vissa antispionprogram är endast bra på att ta bort virus, medan andra garanterar bästa skydd. Det är därför vi beslutat att göra en speciell Mjuvarusektion och hjälpa folk välja den bästa virusborttagaren. Här kommer du hitta recensioner av olika program, testresultat och generella betyg.

Navigera till Mjukvara

FILER – Känn till vilka filer du ska undvika

Sektionen Filer har mycket gemensamt med Virussektionen eftersom virus inte kan existera utan filer. Alla filer grupperas i enlighet med deras typ, såsom tillägg. De flesta av filerna har korta beskrivningar, men du kommer alltid veta vilka som tillhör harmlös mjukvara och vilka som är skadliga. Biblioteket av filer uppdateras konstant.

Navigera till filer

FRÅGA OSS – Få Utanvirus kundsupport

Det huvudsakliga uppdraget för detta projekt är att hjälpa folk i kampen mot olika datorparasiter, inklusive spionprogram, skadeprogra, annonsprogram, trojaner, etc. Vi försöker uppmuntra folk att använda manuella borttagningsmetoder, men ibland är det omöjligt att använda sig av dem eftersom internet är fullt av sofistikerade virus som endast kan elimineras med hjälp av komplicerade borttagningsguider. Detta är inte en enkel uppgift. För att hjälpa folk spara tid och även hjälpa dem undvika möjliga problem som kan orsakas av inkorrekt använda instruktioner, beslutade vi att skapa Frågesektionen. Tveka inte att fråga, svara på andra personers frågor och delta i diskussionen. Vi hjälper dig gärna.

Navigera till Fråga Oss (Utanvirus kundsupport)

Om du har några frågor angående Utanvirus-projektet kan du nå oss via informationen som ges på sidan Kontakta Oss. Läs Sekretesspolicy, Användarvillkor, Ansvarsfriskrivning och Offentliggörande här.