Ta bort viruset NSA

NSA Borttagningsguide för virus

Vad är NSA virus?

NSA virus (även känt som NSA Internet Surveillance Program virus) är ett allvarligt gisslanprogram som används av cyberbrottslingar för att blockera datorer och få användarna att betala för att häva blockeringen. Så när en PC blir infekterad med detta cyberhot så förlorar användaren omedelbart internetuppkopplingen och kan inte starta legitima program. Dessutom så visar NSA virus sin profesionellt utformade notifikation istället för skrivbordsbakgrunden, vilken rapporterar om diverse lagöverträdelser och ber användaren betala en bot på $300. Den presenteras som en officiell notifikation från National Security Agency och anklagar användaren för att ha lagrat och distribuerat barnporr, upphovsrättsskyddat material och liknande aktiviteter. Oavsett hur pålitligt denna varning kan verka så ska du aldrig tro på den. Istället för att betala boten och förlora pengar så ska du ta bort NSA virus från systemet. Detta är den enda som hjälper dig att ta bort blockaden från systemet.

HUR KAN JAG INFEKTERAS MED NSA virus?

NSA virus distribueras med genom att utnyttja säkerhetssvagheter. I de flesta fall så kommer det in i ett PC-system tillsammans med infekterade bifogningar som kommer i missvisande e-mail som ser ut att komma från FedEx, eBay och liknande företag. När den kommit in i systemet så modifierar denna trojan vissa PC-parametrar och låser maskinen. Efter det så börjar offret se såna här varningar på sitt skrivbord:

NSA Internet Surveillance Program
PRISM
Computer Crime Prosecution Section
Your Computer has been locked!
Your computer has been locked due to suspicions of illegal content downloading and distribution.
The downloaded content (photo and video files) was automatically classified as child pornograpjic materials.
(….)
Your case can be classified as occasional/unmotivated, according to 17 (U.S Code)
Thus it may be closed without prosecution.Your computer will be unblocked automatically.In order to resolve the situation in an above-mentioned way you should pay a fine of $300 (MoneyPak)

Snälla tro INTE på denna falska notifikation som används för att få folk att betala denna påhittade bot! Vi rekommenderar starkt att ignorera den och använda guiden nedan för att ta bort NSA virus från systemet.

HUR TAR JAG BORT NSA VIRUS?

Om du inte kan koppla upp dig mot internet på grund av att NSA virus blockerar dig så måste du följa något av dessa alternativ:

* Metoden med Flash-minne:

1. Ta en annan maskin och ladda ner FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.
2. Uppdatera programmet och lägg in det på USB-minnet eller CD-skivan.
3. Samtidigt så startar du om den infekterade maskinen i Felsäkert Läge med Kommandotolken och sätter i USB-minnet.
4. Starta återigen om datorn som infekterats med NSA virus och kör en full systemskanning.

* Manuell borttagning av NSA virus:

  1. Starta om din PC i ´Felsäkert Läge med Kommandotolken´ för att avaktivera NSA virus (detta bör fungera med alla versioner av detta hot).
  2. Kör Regedit.
  3. Sök efter WinLogon Entries och skriv ner alla filer som inte är explorer.exe eller blanka. Ersätt dem med explorer.exe.
  4. Sök i registret efter de filer du skrev ner och radera registernycklarna som refererar till dessa filer.
  5. Starta om och kör en full systemskanning med FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner för att ta bort kvarvarande virusfiler.

Om du inte kan starta om din PC i Felsäkert Läge eller Felsäkert Läge med Nätverk så kan du prova dessa alternativ:

* Användare som infekterats med NSA virus tillåts åtkomst till andra konton i sina Windows-system. Om ett av dessa konton har administratörsrättigheter så bör du vara kapabel att starta ett antiskadeprogram.

* Försök att neka skadeprogrammet tillgång till Flash för att få det att sluta fungera som tänkt. För att avaktivera Flash går du till Macromedia support och väljer ´Deny´ : http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter att du gjort det så kör du en full systemskanning med ett antiskadeprogram.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Borttagning guider på andra språk