Ta bort Jokerlivestream.com (Guide för Virusborttagning) - uppdaterad jun 2020

Jokerlivestream.com Borttagningsguide

Vad är Jokerlivestream.com?

Jokerlivestream.com är en webbsida som använder skumma taktiker för att få dig att ge ut dina kreditkortsuppgifter

Jokerlivestream.com annonsprogram

Jokerlivestream.com är en video streaming webbsida som påstår sig visa dig olika sporttävlingar gratis. Men webbsidan har mycket att gömma, och de dolda funktionerna kanske inte visar sig direkt, så användare bör vara mycket försiktiga för att undvika avslöjandet av personliga detaljer och förlust av pengar.

När användare först besöker Jokerlivestream.com erbjuds de att ladda ner ett Google Chrome tillägg som kallas ”Sports Kingdom”. Om man tackar nej så kommer popup-fönstret visas flertal gånger. Applikationen själv, som kan bli nedladdad från den officiella källan, borde tänkas på som ett potentiellt oönskat program som kommer spamma användare med popups, erbjudanden, kuponger och annat påträngande innehåll.

Dessutom så kommer de som vill titta på Jokerlivestreams videor bli omdirigerade flertal gånger och bes att ge ut kreditkortsuppgifter, och de påstår att det är för att verifiera ursprungslandet. Ge inte ut sådan känslig information, för den kan användas för skändliga ändamål – och säljas på svarta marknaden.

Men det troligaste scenariot är att kortet blir debiterat varje månad även om författarna lovat att inte debitera en enda slant. Därför bör du, om du installerat tillägget eller alltid blir omdirigerad på sajten, ta bort Jokerlivestream.com från din dator genom att använda ett säkerhetsprogram eller ta bort den oönskade applikationen manuellt.

Namn Jokerlivestream.com
Typ Annonsprogram/PUP
Fördelar som erbjuds av författarna (Live) HD streaming av sportevenemang
Infekterade webbläsare Chrome, Firefox, Edge, Explorer, osv.
Påverkade system Mestadels Windows
Symptom Webbläsarändringar gällande startsidan, omdirigeringar till udda webbplatser, ofta och påträngande annonser
Distribution Mjukvarupaket, tveksamma webbsidor
Detekteringsverktyg Programvaran FortectIntego kan upptäcka annonsprogram

Jokerlivestream.com är ofta relaterat till annonsprogram även om författarna ofta försöker attrahera användare med den ”användbara” funktionen – att se sport matcher online. Men var medveten om att de attraktiva funktionerna, som live streaming, inte alls är gratis. Författarna av sidan får sina intäkter från saftiga annonser. Tyvärr är de inte säkra utan kan leda användare till mer allvarliga infektioner. Dessutom erbjuder Jokerlivestream också notifikationer på sidan som senare spammar användare med påträngande annonskampanjer.

Det bästa alternativet är att ta bort Jokerlivestream.com från ditt system. För eliminationssyften bör du använda specifika anti-malware verktyg eller följa steg-för-steg guiden som visas under den här artikeln. Att ta bort det potentiellt oönskade programmet är det bästa valet du kan göra när du hanterar den här luriga appen. Allt sådana appar gör är att visa upp påträngande annonser, skapa suspekta omdirigeringar till sidor som Jokerlivestream, samla surfrelaterad information, och så vidare.

Jokerlivestream.com potentiellt oönskat program

Webbläsarkapare kan ta över Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Safari och Internet Explorer enkelt och ändra inställningarna på dessa webbläsare utan tillåtelse. Så klart är en kapare inte på långt så farlig som ett java-baserat skadeprogram, informationstjuvar eller liknande. Men ändå så kan Jokerlivestream leda till sådana infektioner om man inte är försiktig nog.

Dessutom använder Jokerlivestream sig av osäkra tjänster som kan leda till pengaförlust. När vi kollade Integritetspolicyn och Användarvillkoren från ”goplayz” (sidan som ber om dina betalningsdetaljer) upptäckte vi följande:

By starting your Blender Bunch LTD membership, you are expressly agreeing that we are authorized to charge you a monthly membership fee at the then current rate, and any other charges you may incur in connection with your use of the Blender Bunch LTD service to the Payment Method you provided during registration (or to a different Payment Method if you change your account information).

Det är så Jokerlivestream lurar folk till att registrera sig för en tjänst som påstås vara gratis. Problemet är att det kan vara ganska besvärligt att avsluta betalningarna eftersom tvivelaktiga metoder ofta används för att få användare att betala så länge som möjligt. Vill du ha tillbaka pengarna? Tyvärr kommer de bara hänvisa dig till användarvillkoren vilket slår fast att transaktionerna är icke återbetalningsbara. Och på det sättet blir du debiterad $49.95USD/månad efter att du har njutit klart av den 5-dagars gratisperioden.

Jokerlivestream.com skumma metoder

Jokerlivestream.com borttagningen är en nödvändig process att gå igenom om du vill återställa dina webbläsare till deras före detta förhållanden. Om du upptäcker ändringar i din webbläsares startsida, ny flik URL eller andra delar så är det ett definitivt tecken på en PUP infektion. Om du letar efter ett verktyg som kan upptäcka allt suspekt innehåll i ditt system så rekommenderar vi att du laddar ner och installerar FortectIntego.

Distribution tekniker och förebyggande tips

Enligt teknikexperterna från LosVirus.es, så kan annonsapplikationer bli distribuerade genom olika tekniker. Men programvarupaket är den vanligaste distributionsmetoden av annonsprogram som tillåter utvecklare att injicera skumt innehåll i vanliga programvarupaket. Du kan undvika detta genom att välja Anpassat/Avancerat läge på din webbläsare.

Dessutom så kan annonsprogram dyka upp i tredjepartswebbsidor. Annonsbaserade program är ofta förklädda som faktiskt användbara applikationer såsom drivrutinsuppdaterare, registerstädare, PDF konverterare, osv. Håll ditt avstånd från okända källor som du ofta kommer dyka på när du surfar internet. Om du kommer i kontakt med en lurifax sida, lämna då omedelbart.

För ytterligare skydd kan du välja ett användbart antivirus verktyg att installera. Var inte rädd för att investera i ett verkligt pålitligt program som kan ta hand om din dators system ordentligt.

Eliminationstips for Jokerlivestream.com pop-upp borttagning

Jokerlivestream-borttagning kan bli genomförd på två olika sätt. Om du till exempel är en användare med lite erfarenhet rekommenderar vi att du använder en pålitlig mjukvara för elimination av annonsprogram. Var säker på att du väljer ett pålitligt verktyg så att du kommer kunna göra borttagningsprocessen automatiskt.

Jokerlivestream ber om kreditkortsinformation

Du kan också ta bort Jokerlivestream viruset genom att använda manuella instruktioner. Vi har försett några instruktioner under den här artikeln. Den här guiden kommer informera och visa dig hur du blir av med cyberhotet från din Windows-enhet och dina webbläsare som Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge och Safari.

Om du redan tillåtit Notifikationer från Jokerlivestream.com så kan du stoppa dem så här:

Google Chrome:

 • Tryck på Meny > Inställningar
 • Hitta Webbplatsinställningar under Sekretess och säkerhet
 • Välj Popup och omdirigeringar
 • Under Tillåtet sektionen, hitta Jokerlivestream.com
 • Välj Blockera

Jokerlivestream notifikationer

Mozilla Firefox:

 • Gå till Meny > Inställningar > Sekretess & Säkerhet
 • Välj Inställningar bredvid Aviseringar
 • Hitta Jokerlivestream.com och välj Ta bort webbplats

Safari:

 • Tryck på Safari och gå till Inställningar
 • Välj Säkerhet > Webbinnehåll
 • Hitta Jokerlivestream.com och välj Neka

Internet Explorer:

 • Gå till Inställningar och gå till Internetinställningar
 • Välj Inställningar under Integritet
 • Hitta Jokerlivestream.com och ta bort den

Du kan bli av med virusskada med hjälp av FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner och Malwarebytes är rekommenderade för att upptäcka potentiellt oönskad programvara och virus samt alla deras filer och registerposter som är relaterade till dem.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Manuell Jokerlivestream.com Borttagningsguide

Avinstallera från Windows

Ta bort annonsprogrammet från ditt Windows-system. Om du behöver hjälp under denna processen kan du välja att använda instruktionerna nedan:

Följ de här stegen för att ta bort från Windows 10/8 datorer:

 1. Skriv in Kontrollpanelen i Windows sökruta och tryck på Enter eller klicka på sökresultatet.
 2. Under Program, väljer du Avinstallera ett program. Avinstallera från Windows
 3. I listan hittar du register relaterade till (eller något annat nyligen installerat misstänkt program).
 4. Högerklicka på programmet och välj Avinstallera.
 5. Om User Account Control dyker upp, klicka Ja.
 6. Vänta tills avinstallationsprocessen är klar och klicka på OK. Avinstallera från Windows

Om du använder Windows 7/XP följer du nedanstående instruktioner:

 1. Klicka på Windows Start > Kontrollpanelen i den högra rutan (om du är Windows XP-användare klickar du på Lägg till/Ta bort Program).
 2. I Kontrollpanelen väljer du Program > Avinstallera ett program. Avinstallera från Windows
 3. Välj det oönskade programmet genom att klicka på det en gång.
 4. Klicka på Avinstallera/Ändra högst upp.
 5. Välj Ja när du får en bekräftelse.
 6. Klicka på OK när borttagningen är klar.

Återställ MS Edge/Chromium Edge

Om din Microsoft Edge webbläsare har blivit kapad av annonsprogram kan du upphäva alla oönskade ändringar genom att följa dessa steg:

Radera oönskade tillägg från MS Edge:

 1. Välj Meny (tre horisontella punkter uppe till höger i webbläsarfönstret) och välj Tillägg.
 2. I listan väljer du tillägget och klickar på ikonen för kugghjulet.
 3. Klicka på Avinstallera längst ner. Återställ MS Edge/Chromium Edge

Rensa cookies och annan webbläsardata:

 1. Klicka på Menyn (tre horisontella punkter uppe till höger i webbläsarfönstret) och välj Integritet och säkerhet.
 2. Under Rensa webbläsardata väljer du Välj vad som ska rensas.
 3. Markera allt (förutom lösenord, men du kanske vill inkludera medielicenser också, om det är tillämpligt) och klicka på Rensa. Återställ MS Edge/Chromium Edge

Återställ inställningar för ny flik och startsida:

 1. Klicka på menyikonen och välj Inställningar.
 2. Hitta sedan avsnittet Vid uppstart.
 3. Klicka på Inaktivera om du har hittat någon skum domän.

Återställ MS Edge om ovanstående steg inte fungerade:

 1. Tryck på Ctrl + Shift + Esc för att öppna Aktivitetshanteraren.
 2. Klicka på pilen Mer information längst ner i fönstret.
 3. Välj fliken Detaljer.
 4. Bläddra nu nedåt och leta upp alla poster med Microsoft Edge-namnet. Högerklicka på var och en av dem och välj Avsluta aktivitet för att stoppa MS Edge från att köras. Återställ MS Edge/Chromium Edge

Om den här metoden inte har hjälpt dig, måste du använda en avancerad metod för att återställa Edge. Observera att du måste säkerhetskopiera din data innan du går vidare.

 1. Leta upp följande mapp på din dator: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Tryck Ctrl + A på tangentbordet för att välja alla mappar.
 3. Högerklicka på dem och välj Radera Återställ MS Edge/Chromium Edge
 4. Högerklicka nu på Start-knappen och välj Windows PowerShell (Admin).
 5. När det nya fönstret har öppnats, kopiera och klistra in följande kommando och tryck sedan på Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Återställ MS Edge/Chromium Edge

Instruktioner för Chromium-baserade Edge

Radera tillägg från MS Edge (Chromium):

 1. Öppna Edge och klicka på Inställningar > Tillägg.
 2. Radera oönskade tillägg genom att klicka på Ta bort. Återställ MS Edge/Chromium Edge

Rensa cache och webbplatsdata:

 1. Klicka på Meny och gå till Inställningar.
 2. Välj Integritet och tjänster.
 3. Under Rensa webbläsardata väljer du Välj vad som ska rensas.
 4. Under Tidsintervall väljer du Alla tidpunkter.
 5. Välj Rensa nu. Återställ MS Edge/Chromium Edge

Återställ Chromium-baserade MS Edge:

 1. Klicka på Meny och välj Inställningar.
 2. Till vänster sida väljer du Återställ inställningar.
 3. Välj Återställ inställningarna till standardvärdena.
 4. Bekräfta med Återställ. Återställ MS Edge/Chromium Edge

Ställ om Mozilla Firefox

Backa tillbaka från alla ändringar som skett på din Firefox webbläsare genom att eliminera annonsprogrammet:

Ta bort farliga tillägg:

 1. Öppna webbläsaren Mozilla Firefox och tryck på Menyn (tre horisontella linjer längst upp till höger av fönstret).
 2. Välj Add-ons.
 3. Välj plugins som är relaterade till [titel] och klicka på Ta bort. Ställ om Mozilla Firefox

Återställ hemsidan:

 1. Klicka på de tre horisontella linjerna i det övre högra hörnet för att öppna menyn.
 2. Välj Alternativ.
 3. Under Hemalternativ anger du den webbplats du vill ha ska öppnas varje gång du startar Mozilla Firefox.

Rensa cookies och webbplatsdata:

 1. Klicka på Meny och välj Alternativ.
 2. Gå till sektionen Integritet och säkerhet.
 3. Scrolla nedåt för att hitta Cookies och Webbplatsdata.
 4. Klicka på Rensa data…
 5. Välj Cookies och Webbplatsdata samt Lagrat Webbinnehåll och tryck på Rensa

Ställ om Mozilla Firefox

Återställ Mozilla Firefox

Om Jokerlivestream.com inte har tagits bort efter att du följt instruktionerna ovan, återställ Mozilla Firefox:

 1. Öppna webbläsaren Mozilla Firefox och klicka på Meny.
 2. Gå till Hjälp och välj sedan Information om felsökning. Ställ om Mozilla Firefox
 3. Sedan klickar du på Återställ Firefox…
 4. När popup-fönstret visas bekräftar du åtgärden genom att trycka på Återställ Firefox – detta bör slutföra borttagningen av Jokerlivestream.com. Ställ om Mozilla Firefox

Återställ Google Chrome

Du kan eliminera allt suspekt innehåll från Google Chrome genom att följa våran guide. Se till att du följer var steg i de här instruktionerna:

Ta bort skadliga tillägg från Google Chrome:

 1. Öppna Google Chrome, klicka på Menyn (tre vertikala punkter i det övre högra hörnet) och välj Fler verktyg > Tillägg.
 2. I det nyöppnade fönstret ser du alla installerade tillägg. Avinstallera alla skumma tillägg genom att klicka på Ta bort. Återställ Google Chrome

Rensa cache och webbdata från Chrome:

 1. Klicka på Meny och välj Inställningar.
 2. Under Sekretess och säkerhet, välj Rensa webbläsardata.
 3. Välj Webbhistorik, Cookies och annan webbplatsdata samt lagrade bilder och filer.
 4. Klicka på Radera data. Återställ Google Chrome

Ändra din startsida:

 1. Klicka på menyn och välj Inställningar.
 2. Leta efter en skum webbplats sektionen Vid uppstart.
 3. Klicka på Öppna en specifik sida eller en uppsättning av sidor och klicka på de tre punkterna för att hitta alternativet Ta bort.

Återställ Google Chrome:

Om de föregående metoderna inte hjälpte dig, återställ Google Chrome för att eliminera alla komponenter:

 1. Klicka på Meny och välj Inställningar.
 2. I Inställningar, scrolla ner och klicka på Avancerat.
 3. Scrolla nedåt och hitta sektionen Återställ och rensa upp.
 4. Klicka nu på Återställ inställningarna till de ursprungliga standardinställningarna.
 5. Bekräfta med Återställ inställningar för att slutföra borttagningen. Återställ Google Chrome

Återställ Safari

Ta bort oönskade tillägg från Safari:

 1. Klicka på Safari > Inställningar…
 2. I det nya fönstret, välj Tillägg.
 3. Markera det oönskade tillägget som är relaterat till Jokerlivestream.com och välj Avinstallera. Återställ Safari

Rensa cookies och annan webbplatsdata från Safari:

 1. Klicka på Safari > Rensa Historik…
 2. I rullgardinsmenyn under Radera väljer du all historik.
 3. Bekräfta med Rensa Historik. Återställ Safari

Återställ Safari om ovanstående steg inte hjälpte dig:

 1. Klicka på Safari > Inställningar…
 2. Gå till fliken Avancerat.
 3. Bocka i Visa menyn Utveckla i menyraden.
 4. I menyraden klickar du på Utveckla och väljer sedan Töm cache. Återställ Safari

Efter att ha avinstallerat detta potentiellt oönskade program (PUP) och fixat alla dina webbläsare så rekommenderar vi att du skannar ditt PC-system med ett välrenommerat antispionprogram. Detta kommer hjälpa dig att bli av med Jokerlivestream.com registerspår och även att identifiera relaterade parasiter och möjliga skadeprogramsinfektioner på din dator. För detta kan du använda vår högt betygsatta skadeprogramsborttagare: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforskare

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Lucia Danes
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk