Ta bort viruset ICE

ICE Borttagningsguide för virus

Vad är ICE virus?

ICE viruset (ibland även kallat The Cyber Crimes Center viruset) är ett farligt ransomware som måste ignoreras och tas bort ifrån alla infekterade datorer. Viruset visar sig i form av en stor varning som listar olika brott och kräver att användaren betalar böter på 400 dollar eller någon annan summa pengar. Vanligtvis så nämner ICE viruset distribution av pornografiskt material, användningen av kopieringsskyddat material och liknande brott. Trots att det kan verka som att varningen kommer ifrån en myndighet så är det bara en vanlig förfalskning och måste undvikas. För att lura sina offer så startar ICE viruset sin aktivitet genom att blockera tillgång till hela systemet, trots att det inte finns någon myndighet som skulle använda sådana metoder för att få folk att betala böter. Den riktiga ägaren till detta hot är en stor grupp kriminella som använder olika versioner av sådana här virus för att försöka lura till sig folks pengar. Du måste ta bort ICE The cyber Crimes Center Viruset utan att dröja.

HUR KAN MAN BLI INFEKTERAD MED ICE viruset?

ICE Cyber Crimes Venter viruset, precis som Your computer has been blocked viruset, distributeras med hjälp av trojanska hästar. Vanligtvis så laddar användare ner denna infektion tillsammans med icke officiella program och deras uppdateringar som sprids igenom olagliga hemsidor. Förutom detta så kan det också spridas igenom missvisande epost som också låtsas vara ifrån officiella myndigheter. När viruset tagit sig in i systemet så låser den ner hela systemet och laddar ner filerna som behövs för ICE viruset. Så man kan säga att ett ransomware tar offrets dator som gisslan och placerar ett meddelande liknande det här på skärmen:

The ICE Cyber Crime Center virus
Your computer has been blocked!
The work of your computer has been suspended on the grounds of the violation of the law of the United States of America.
(…)
To unlock your computer and to avoid other legal consequences, you are obliged to pay a release fee of $400.

Snälla, ignorera denna varning eftersom det är en falsk varning och tillhör bluffmakare. Du borde även ta bort detta ransomware ifrån din dator eftersom den kommer fortsätta hålla din dator gisslan.

HUR TAR MAN BORT ICE VIRUSET?

När man försöker ta bort ICE viruset så är det största problemet att låsa upp datorn. När man ska göra det så rekommenderar vi flera olika metoder som står här nere:

* USB minne metoden

1. Ta en annan maskin och använd den för att ladda ner SpyHunter 5 eller något annat välkänt anti-malware program.

2. Uppdatera programmet och sätt in USB minnet eller en vanlig CD.

3. Under tiden, starta om den infekterade maskinen i felsäkert läge med kommandotolken och stoppa in USB minnet i den.

4. Starta om datorn som är infekterad med ICE viruset en gång till och skanna igenom hela systemet.

* Användare infekterade med ransomware virus tillåts ofta komma åt andra konton på sina Windows system. Om ett sådant konto har administratörsrättigheter så borde du kunna starta ett anti-malware program ifrån det kontot.

* Försök att neka Flash rättigheter att starta för att få ditt ransomware att sluta fungera som vanligt. För att stänga av Flash, gå till Macromedia support och välj “Neka”:

http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html Efter du har gjort det, sök igenom hela systemet med ett anti-malware program.

* Manuell ICE virus borttagning (särskilda kunskaper krävs!):

* Starta om den infekterade datorn i ‘Felsäkert läge med kommandotolken’ för att stänga av Ukash viruset (detta borde fungera med alla versioner av detta hot)

* Starta Regedit

* Sök efter WinLogon poster och skriv ner alla filer som inte är explorer.exe eller blanka. Byt ut dem med explorer.exe.

* sök igenom Registry efter de filer du har skrivit ner och ta bort Registry nycklarna som är bundna till filerna.

* Starta om och sök igenom hela systemet med en uppdaterad version av SpyHunter 5 för att ta bort kvarstående virus filer.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Julie Splinters
Julie Splinters - Virus-borttagningsspecialist

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Julie Splinters
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk