Ta bort Facebook Antivirus

Facebook Antivirus Borttagningsguide

Vad är Facebook Antivirus?

Facebook Antivirus är ett bluff-antivirusprogram som sprids på Facebook. Likt många bluff-antivirusprogram så rapporterar Facebook Antivirus att din dator är infekterad med skadeprogram (malware) eller andra säkerhets/privatrelaterade problem. Om du känner till Panda Cloud Antivirus så har du troligen redan noterat likheterna mellan dessa två applikationer. Tydligen så har bedragarna tagit det grafiska gränssnittet från detta välkända och legitima program. Notera att Facebook Antivirus endast finns inom Facebok och inte är något virus om du inte har laddat ner något som du blev tillsagd att ladda ner av detta bovprogram.

Bluff-antivirusprogrammet kommer som en Facebook-applikation på Facebook. När din profil blivit infekterad så taggar bluff-antovirusprogrammet dina foton med 20 av dina vänner och publicerar sedan fotot på din vägg. Dina vänner får sedan uppdateringsnotifikationer. Om du har blivit taggad i fotot av bluff-antivirusprogrammet automatiskt så kan du ta bort taggen. Så enkelt är det. Hur man tar bort en tag från ett foto:

1. Öppna dina foton
2. Klicka på det taggade fotot
3. Leta efter ditt namn på listan av taggade personer
4. Klicka ”Ta Bort Tagg”-länken som dyker upp bredvid ditt namn

Men om du blivit lurad av Facebook Antivirus så bör du ladda ner legitim antispionmjukvara (vi rekommenderar att använda SpyHunter 5Combo Cleaner, FortectIntego, Malwarebytes) och skanna din dator efter skadeprogram.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Borttagning guider på andra språk