Ta bort Easy Driver Pro

Easy Driver Pro Borttagningsguide

Vad är Easy Driver Pro?

Vad är Easy Driver Pro?

Easy Driver Pro är ett falskt verktyg för PC-optimering som kan påverka din dator negativt och lura dig till att köpa dess licens. Utvecklarna för detta program hävdar:

“Easy Driver Pro designades för att skanna och lokalisera nödvändiga drivrutiner för din PC. Det enkla användargränssnittet möjliggör för till och med nybörjare att använda Easy Driver Pro utan svårigheter. Att använda Easy Driver Pro kommer inte bara spara dig tid och pengar, utan även hindra dig från att installera fel drivrutiner för din dator. Easy Driver pro kommer identifiera din PC:s hårdvara och hitta de nyaste drivrutinerna för dem.

Användare kan tro att denna applikation faktiskt fungerar. När den väl kommit in så iscensätter den fulla systemskanningar och visar en lista över utdaterade drivrutiner som antingen måste tas bort eller uppdateras. Dessvärre så kan dessa resultat vara falska och till och med inkludera icke-existerande drivrutiner eller sådana som fungerar som de ska och verkligen inte behöver tas bort. Vidare så kan detta skrämselprogram visa falska varningar som hävdar att en eller annan drivrutin är värdelös och saktar ner systemet. Det huvusakliga syftet med sådana varningar är att lura dig till att köpa den licensierade versionen av Easy Driver Pro. Trots att denna tvivelaktiga applikation kan hitta utdaterade drivrutiner och radera vissa av dem om du köper licensen, så är det i verkligheten en dålig tjänst som inte genomför sin syssla ordentligt. Mest troligt är att du inte kommer se någon ökning av ditt systems prestanda. Av denna anledning så har det kategoriserats som ett skrämselprogram som vill svindla folk på pengar för dess tjänster. Var försiktig och tänk två gånger innan du köper dess licens, eftersom du inte bara kan förlora dina pengar, utan även avslöja dina kreditkortsuppgifter för hackare. Easy Driver Pro är en klon av Super Optimizer. Om du redan laddat ner något av dem så ska du därför ta bort det utan att tveka och istället använda ett pålitligt verktyg.

Hur kan Easy Driver Pro kapa min dator?

Trots att Easy Driver Pro marknadsförs på sin officiella webbsida och andra nedladdningssidor så är det inte speciellt populärt bland användare och laddas knappt ner frivilligt. På grund av detta så har skaparna av detta bluffprogram förberett en lurig distributionsmetod som kallas ´bundling´. Easy Driver Pro och liknande program paketeras med gratis mjukvara och installeras tillsammans med dem. Därför är det viktigt att vara uppmärksam när man installerar gratis program från internet eftersom de kan innehålla ytterligare installerare. Easy Driver Pro fungerar på Windows XP, Windows Vista, Windows 8 och Windows 7. Därför kan du enkelt installera detta potentiellt oönskade program utan att märka det om du använder något av dessa. För att undvika detta så är det väldigt viktigt att välja gratis program och deras nedladdningskällor mycket försiktigt. Ladda inte ner och installera dem vårdslöst. Du bör läsa användaravtalet, kommentarer och recensioner av det önskade programmet. Viktigast är dock att inte välja Snabb eller Rekommenderad installation om du inte vill tillåta installation av potentiellt oönskade program. Avancerad och Anpassad installation bör användas istället eftersom de visar varje steg av installationen och tillåter dig att avbocka installationer av oönskade tillägg. Ta dig alltid tid när du installerar nya program om du inte vill slösa tid på borttagning av diverse annonsprogram, PUP:s, skrämselprogram eller till och med virus i framtiden. Om du av misstag laddat ner Easy Driver Pro till din dator så är det enda du kan göra att avinstallera detta program.

Hur tar man bort Easy Driver Pro?

Låt dig inte luras av Easy Driver Pros falska skanningar och varningar, och betala ALDRIG pengar för dess licens. Ta bort detta program utan att tveka så att du kan undvika nedsaktning av din dator och andra problem. Du kan ta bort detta program manuellt genom att använda instruktionerna nedan eller genom att installera ett välrenommerat antispionprogram för automatisk borttagning. Våra rekommenderade program är FortectIntego och SpyHunter 5Combo Cleaner.

För manuell borttagning av Easy Driver Pro så kan du följa dessa steg:

  • Klicka på Start → Kontrollpanelen → Program och Funktioner (om du använder Windows XP så klickar du på Lägg Till/Ta Bort Program).
  • Leta här efter Easy Driver Pro.
  • Avinstallera det och andra tvivelaktiga program.
  • Klicka OK för att spara dessa ändringar.

Om du använder Windows 8 så ska du högerklicka i det nedre vänstra hörnet av skärmen. När Menyn För Snabbåtkomst dyker upp väljer du Kontrollpanelen och Avinstallera Program.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk