Ta bort DriverAgent Plus (Gratis Guide) - Borttagningsinstruktioner

DriverAgent Plus Borttagningsguide

Vad är DriverAgent Plus?

Att uppdatera drivrutiner med DriverAgent Plus orsakar vissa ”sidoeffekter”

Bildexempel på DriverAgent Plus

DriverAgent Plus, utvecklat av eSupport.com, Inc, presenteras som ett PC-optimeringsverktyg för Windows-användare. Trots dess utformning, är det inte rekommenderat att använda då det definieras som ett potentiellt oönskat program. Programmet skannar din dator efter drivrutiner som behöver uppdateras. Det verkar absolut som ett användbart verktyg, tills det att du försöker att uppdatera dina drivrutiner.

Du uppmanas att köpa den fullständiga versionen av DriverAgent Plus. Därmed kan vi hävda att detta programs utlovade funktioner inte uppfylls. Det är också tveksamt om dina drivrutiner verkligen behöver uppdateras, utan detta kan vara ett marknadsföringstrick för att få användare att köpa den fullständiga versionen.

En annan aspekt du bör fundera på är om du verkligen behöver detta verktyg när det inte är särskilt svårt att hitta gamla drivrutiner och uppdatera dem själv. Vi förstock att vissa användare fortfarande vill använda detta progra.

Trots detta programs bedrägliga metoder, är det inte tekniskt korrekt att kalla det för Driver Agent Plus-viruset. Vidare finns det användare som inte uppskattar det faktum att programmet sprider användares icke-personliga och personliga data inte bara i statistiska syften, utan också att det delar den med vissa tredjeparter.

Vi varken säljer, handlar med eller på annat sätt överför din personliga information till utomstående parter. Detta inkluderar inte tillförlitliga tredjeparter som hjälper oss att underhålla webbsidan, bedriva vår verksamhet eller serva dig, så länge dessa parter är eniga om att hålla denna information konfidentiell. Vi kan också komma att lämna ut din information om vi finner det lämpligt i syfte att följa lagen, förstärka vår webbplatspolicy eller skydda våra och andras rättigheter, egendom eller säkerhet. Dock kan icke-personlig information komma att lämnas ut till andra parter i marknadsförings- och annonseringssyften eller annat.

Så om du inte tycker om sådant här beteende, ska du ta bort DriverAgent Plus. Om du är osäker på din dators säkerhet, ska du alltid skanna ditt system med ett ansett antisabotageprogram såsom FortectIntego.

Skärmdump på DriverAgent PlusSom tur är, är det ingen helt falsk eller skadlig PC-optierare men dess effektivitet är högt ifrågasatt.

Spridningsmetoder

Program såsom DriverAgent Plus sprids ihop med andra populära gratisprogram som du hittar på tillförlitliga nedladdningssidor. Det sprids ofta ihop med ljud-/videoinspelningsprogram eller streamingprogram, nedladdningshanterare, PDF-läsare etc. Detta sker utan användarens tillåtelse.

Därför är det inte konstigt att vissa användare tror att det handlar om en infektion. Detta PUP är inte farligt, men du kan infektera din dator med mer allvarliga virus om du inte är försiktigt med vilka program som du laddar ner och installerar.

Det bästa sättet att undvika detta PUP är att ha igång ett antivirusprogram medan du surfar och alltid kontrollerar installationsinställningarna. Med hjälp av installationsläget ”Anpassat” (Eng: ”Custom”) eller ”Avancerat” kan du bevaka alla installationssteg och välja bort oönskade program.

Ta bort Driver Agent Plus från Windows

Eftersom DriverAgent Plus inte är något virus, är det ganska enkelt att ta bort. Du behöver bara gå till menyn ”Program” i Kontrollpanelen (se nedan). Dubbelkontrollera sedan ditt system för möjliga hot genom att använda ett tillförlitligt antivirusprogram.

Borttagning av DriverAgent Plus:
1. Klicka på Start och välj Kontrollpanelen.
2. Klicka på Avinstallera ett program under Program.
3. Välj DriverAgent Plus och sedan alternativet Avinstallera/Ändra.
4. Klicka på Ja och sedan OK för att spara ändringarna.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Olivia Morelli
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk