Ta bort ATT email

ATT email Borttagningsguide

Vad är ATT email?

ATT email är ett falskt meddelande som tillhör cyberbrottslingar. Det sprids aktivt på internet just nu, så säkerställ att du ignorerar detta email. ATT email är designat att vid första anblick lura personer som använder företagets tjänster. Men det finns hundratals offer som i verkligheten inte hade någon aning om vad AT&T är. Detta händer eftersom folks nyfikenhet väcks av det personliga meddelandet som lyder ”Your AT&T wireless bill is ready to view”. Det kan även hävda att det skickats av AT&T´s kundtjänst och tillhandahålla en länk som leder till myAT&T. Notera att om du klickar på denna länk så kommer du att infekteras med skadeprogram. Det är därför som du alltid ska ignorera alla AT&T-email från okända adresser som uppenbarligen INTE är associerade med detta företag. Om du lurades till att klicka på länken så ska du skanna din dator med uppdaterade antispionmjukvara.

Hur kan ett falskt ATT email nå mig?

Det falska ATT email sprids precis som andra illasinnade email. Den största risken för att få sådana email löper du om du lurats till att besöka opålitligt webbsidor, som används för att samla in folks emailadresser. Vanligtvis så erbjuder sådana sidor gratis registrering för att vinna diverse priser, så som ipads, iphones och liknande. Men hackare kan även börja skicka detta falska ATT email till slumpmässiga PC-användare, så ha det i åtanke.

Om du fått ett meddelande som ser ut ungefär så här, ignorera det:

Dear Customer,

Your monthly wireless bill for your account is now available online.
Total Balance Due…
Log in to myAT&T to view your bill and make a payment.
Or register now to manage your account online. By dialing *PAY (*729) from your wireless phone, you can check your balance or make a payment – it’s free.

Vad gör jag om jag lurades av ett falskt ATT email?

Om du lurades till att tro att du fått ett genuint ATT email och klickade på länken, så bör du skanna din dator med ett pålitligt antispionprogram. Våra rekommenderade produkter är: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner. Vi rekommenderar även att radera detta meddelande från din emails inkorg.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Borttagning guider på andra språk