Ta bort viruset Apple (Borttagningsguide) - uppdaterad sep 2019

Apple Borttagningsguide för virus

Vad är Apple-virus?

Apple-virus är den typen av skadlig programvara som använder namnet av teknikjätten Apple i falska varningar

Apple-virus

Definitionen av Apple-virus är olika typer av tekniska support bedrägerier, adware hot och skadeprogram som är designade för att infiltrera specifikt Mac-enheter. Olika supportbluffar och phishing-kampanjer riktar in sig på sådana maskiner för att få värdefull information eller till och med pengar direkt från offret. Mac-malware har blivit ett riktigt cybersäkerhetsproblem de senaste åren även om folk fortfarande tror att Apple-maskiner är säkra från virus och i huvud taget cyberinkräktare. Detta missförståndet leder till malware attacker och bluffkampanjer där din personliga information, data eller till och med dina pengar är på risk.

Apple-virus är den sorts cyberinfektionen som i mesta fall visar sig själv som meddelanden från Apple eller något annat legitimt företag. Aviseringarna visar ofta skadeprogramsupptäckt eller varningar om möjliga attacker eller skada. Sådana påståenden är falska och bedragarna är de som kan skada din maskin eller infektera ditt system med malware.

Namn Apple virus
Typ Malware (Skadeprogram)
Symptom Falska meddelanden med varningar, systemvarningar, falska malware upptäckter
Distribution Luriga tekniker som buntning, andra program, spammejl kampanjer
Versioner
 • Tekniska support bluffar;
 • Mejlbluffar;
 • Annonsbaserade bluffar.
Huvudattacker Skrämmer folk till att ringa det angivna numret eller installera suspekta program
Elimination Pålitliga anti-malware program och en full systemskanning kan få bort viruset

Apple-viruset kan användas för att generera många funktioner och påverka olika delar av den riktade enheten. Huvudmålet beror på bedragaren bakom hotet, men social ingenjörskonst är den vanligaste tekniken alla de här attackerna är baserade på.

Du kan veta att din enhet har ett Apple-virus eller något annat skadeprogram när:

 • enheten beter sig konstigt och kraschar eller fryser oväntat;
 • maskinen börjar bli långsam;
 • annonser, banners om omdirigeringar fyller upp skärmen;
 • applikationer, verktyg eller webbläsarinnehåll dyker upp från ingenstans.

Tyvärr tror folk att Apple-virus inte är ett riktigt hot och fortsätter surfa på flertal tveksamma webbsidor där skadligt innehåll kan spridas. Detta är huvudtekniken som används för att leverera olika slags cyberhot, särskilt sådana som innehåller bluffande människor med falska systemvarningar och meddelanden om cyberhot. Det är huvudanledningen till dessa notifikationer som dyker upp från ingenstans.

Apple-malwareApple-virus är typen av malware som fokuserar på Apple enheter inklusive iPhones och datorer.

Vad viruset riktar sig mot – ovetande PC-användare

Apple-viruset påverkar datorer, iPads, iPhones och andra enheter som kör operativsystemet Mac. Folk kan falla för bluffarna när meddelandena liknar de officiella leverantörernas, speciellt när skärmen är låst och den enda notifikationen är den som påstår att det finns malware eller systemskadeproblem. I det här fallet är de uppmuntrade till att ringa det angivna numret för att kontakta Apple support.

När varningen påstår att problem relaterade till maskinen eller möjliga risker kommer till dig från ingenstans är det ingen överraskning att du skulle kunna bli lurad till att ringa numret i varningen. Var dock medveten om att Apple är inte ett företag om skulle visa ett sådant slags meddelande med telefonnummer eller direkt PR-innehåll för att ta bort ett virus från datorn. Du blir kopplad till bedragare som försöker lura dig till att:

 • betala för värdelösa tjänster
 • ladda ner falsk mjukvara
 • ge ut din personliga information

Tyvärr kräver Apple-virus borttagning mer än att lämna webbläsarfönstret för sådana meddelanden är ofta resultatet av en infektion som redan har kommit in i enheten. I mesta fall, om meddelandet dyker upp en gång, kan du stänga fönstret för att avsluta processen. Men om du klickar på någon del av den låsta skärmen eller pop-up:en kan det leda till installation av rogue verktyg eller fortsatta meddelanden med falska varningar.

Interagera inte med dessa falska meddelanden och se till att du tar bort viruset från systemet. Vi rekommenderar starkt att du kör en full systemskanning med ditt antivirus (FortectIntego eller liknande) för att se till att viruset är helt borta.

Att hålla sig säker kräver att du ignorerar Apple-bluffar orsakade av adware

Adware(reklamprogram) är ett annat problem som har stört Apple-system ett tag nu och fortsätter vara ett av de mest dominanta hoten. Även om infektionsmetoder kan variera så installerar användare vanligtvis adware av misstag när de skaffar sig ett gratisprogram. En annan (ganska stor) del av Apple-virus kategorin kommer ifrån medveten installation – det händer oftast när användare är omedvetna om att applikationen faktiskt är adware och snart efter installationen kommer visa påträngande annonser.

Även om adware mest anses vara en störning snarare än ett riktigt hot har adware, bara en typ av Apple-virus, dokumenterats mycket mer av säkerhetsexperter på det senaste. Det är sant att de mesta adware är helt ofarliga (dock irriterande), men några av de senare annonsbaserade programmen går över gränsen och modifierar kraftigt systemet för att utföra sina annons-tjänade aktiviteter.

Apple-virus bluffar på iPhones

Den största faran med adware är att användare skulle kunna bli riktade till phishing eller falska sidor som insisterar på nedladdningen av ett falskt opitimeringsprogram eller försöka lura användare till att ringa ett tekniskt support nummer för att ”fixa malware infektionen,” vilket skulle kunna sluta i förlust av tusentals kronor.

Därför bör du inte underskatta Apple-infektioner – ta hand om din dator, det kommer rädda dig från mycket stress i framtiden.

Huvudtyper av Apple-virus

Your Mac is infected with 3 viruses

Your Mac is infected with 3 viruses är en av de mest ökända bluffarna som finns därute. Användare landar vanligtvis på phishing sidor antingen av misstag (omdirigerade från en illvillig sida) eller så är deras enheter infekterade av adware. Även om de mesta annonsbaserade programmen är installerade via buntning av programvara så kan de också hittas bland officiella sidor så se till att du kollar recensionerna online innan du installerar något.

”Your Mac is infected with 3 viruses”-bluffen påstår att Apple-datorn är i fara och att personlig information som bankdetaljer är på risk för exponering. Detta är ett listigt trick Apple-virus skaparna använder för att skrämma oerfarna användare eftersom de inte förstår att malware upptäckt sker genom dedikerade antivirus skannrar.

Om användare utför en falsk skanning kommer de bli frågade om de vill installera ett bogus program, såsom Advanced Mac Cleaner, Driver Tonic eller Mac Auto Fixer. I vissa fall kanske användare blir bedda att ringa ett tekniskt support nummer, så att bluffarna kan lura dem och få dem att betala för de falska tjänsterna.

På senaste har flertal domännamn skapats till användning av denna 3 virus bluffar, inklusive:

Det finns inget tvivel om att alla dessa sidor är bedrägerier, och de påstår alltid att det finns virus infektioner(såsom e.tre456_ worm_osx, vilket är falskt) likaväl som faktumet att din personliga information är i fara. Den falska sidan använder inte bara Apples namn men inkluderar också logon, system versionen, datumet och annan liknande information för att lura offren och få dem att tro att dessa falska varningar kommer från ett legitimt företag.

De cyberkriminella bakom dessa sidor har dock inget att göra med teknikjätten Apple. Var inte förvånad om du stöter på ”Your Mac is infected with 3 viruses”-meddelanden på andra sidor heller.

För att stoppa ”Your Mac is infected with 3 viruses”-omdirigeringarna behöver du ta bort Apple-viruset som är relaterat till reklamprogrammet på din dator – skanna antingen din enhet med ett anti-malware program för att bli av med PUP eller ta bort alla inträden manuellt. Om du vill se till att din Apple-enhet fungerar fint och att alla virusskador är fixade, använd FortectIntego.

Apple-virus - Your Mac is infected with 3 viruses bluff

Warning Virus Detected

Apple Warning Virus Detected är en variant som är speciellt envis på iOS enheter som iPhones och iPads, även om dataanvändare också har sett flertal liknande exempel. Pop-upp meddelandet visas på Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera samt andra webbläsare under surfning av webben och visar flertal falska aviseringar för att få användare att ringa ett tekniskt support nummer.

Det finns många olika versioner av ”Apple Warning Virus Detected” bluffen där ute – här är ett av pop-upp meddelanden som användare kanske kommer i kontakt med:

System Warning!

Apple iPhone is infected with virus and immediate action is required.

Continue and follow the instructions to fix your Apple iPhone. Do not close this window.

**Exit at your own risk**

Andra falska meddelanden kanske påstår att porr har blivit hittat eller att systemet har kraschat och behöver omedelbara hjälpåtgärder. Som vanligt är alla de här meddelanden falska och du borde inte betala för någon av dem utan istället skynda dig med att ta bort adware infektionen från din Apple-enhet.

Virus alert from Apple

Virus alert from Apple är ännu en bluff som försöker imitera Apples tekniska support genom att visa falska meddelanden för användare. Innan du tror på något sådant påstående borde du inse att webbläsare inte kan utföra någon form av systemskanning och bara dedikerade säkerhetsprogram kan felsöka och hitta malware i din enhet. Därför kan du veta att, om du såg några sådana påståenden om att din Apple är infekterad och att du behöver ta omedelbara åtgärder – då är det en bluff och borde ignoreras.

Virusvarningarna från Apple kanske påstår att det finns flertal virus som hittats på din Mac eller iPhone, eller så inkluderar den IP adressen, system-versionen och andra detaljer. Till skillnad från virus infektioner kan sådan information bli skannad enkelt bara du är kopplad till internet – men det betyder inte att påståendena som görs är sanna.

Precis som andra virus så bör Apple-enheten skannas om pop-upp meddelandena är envisa så att viruset kan hittas och elimineras.

Apple wants to make changes

Apple wants to make changes är ett falskt pop-up meddelande som kan poppa upp när som helst medan datorn är på. Tyvärr ser pop-upp fönstret likadant ut som original macOs systemmeddelanden, så den här gången kanske användare tror att meddelandet är legitimt och kommer från Apple.

I verkligheten är det bara ytterligare ett trick som används av Apple-virus. Det använder ett pop-upp fönster som ser riktigt ut och ber användare skriva in sina inloggningsuppgifter. Även om de mesta tekniska support bluffarna försöker få användare att installera suspekta applikationer som falska optimeringsverktyg så kan det här sociala ingenjörskonsts tricket försöka få inloggningsdetaljer så den sedan kan fjärransluta till Mac-datorn.

I de fallen kan de cyberkriminella komma in i systemet och logga in hot såsom tangentloggare eller informationstjuvar. Dessa Apple-virus infektioner kan sluta i pengaförlust eller till och med identitetsstöld. Därför bör du aldrig skriva in dina inloggning uppgifter i falska pop-upp som ”Apple wants to make changes” och använd adware borttagningsverktyg för att stoppa dessa oönskade meddelandena.

Apple-virus variant Apple wants to make changes

AppleCare And Warranty

AppleCare And Warranty är ett Apple-virus som kan stötas på i Safari, Google Chrome eller andra webbläsare. Även om den här bluffen har många likheter med andra bluffar som attackerar Mac-användare så försöker den här falska webbsidan imitera original-Apples design och härmar den officiella webbsidan. Skurkar försöker helt enkelt få användare att koppla ihop deras bedrägeri med AppleCare programmet – utökad garanti för Apple-produkter.

Men den här AppleCare And Warrany:n är en bluff. Den påstår att systemet är infekterat med ett virus även om texten inte är särskilt trovärdig, den är troligtvis skriven av någon som inte pratar engelska. Detta viruset påstår följande:

AppleCare and warranty Internet Security Damaged !!! Call Help Desk at 1-888-621-0834
Suspicious activation detected on, your IP address due to harmful virus installed in your computer. This virus can also damage the firewall security which can result in data loss or hard drive crash. Call immediately on the number provided, to rectify the issue.
We have disabled your computer to stop further damages to your computer. Do not restart your computer or shutdown. It may result in data loss. Please call us immediately to fix your security and to update the service agents of your computer software.

Ring inte det utgivna numret eftersom skurkarna kommer försöka övertala dig att betala för de falska tjänsterna eller be dig att ge tillstånd till fjärranslutning av datorn och installera spyware för att stjäla dina bankdetaljer eller annan känslig information.

Apple Security Breach

Apple Security Breach är ett bluffmeddelande som poppar upp på skadliga webbsidor. Den tekniska support bluffen försöker också få användare att tro att enhetens säkerhet har gått sönder och att bilder och annan data blir överförd till okända källor. Det falska support numret som utges är 1-800-711-9001, men det skulle kunna variera.

Dessutom är användare uppmuntrade av Apple-viruset att installera ett påstått säkerhetsprogram:

Call 1-800-711-9001 immediately to connect with Apple Technical Support for installing the Protection Software.

Detta är ytterligare ett försök till att härma industrigiganten Apples tekniska support. Men var medvetet om att de officiella meddelandena aldrig skulle uppmana dig till att ringa någon. Om du behöver kontakta Apples supportteam finns det flertal sätt att göra det via den officiella webbsidan. Därför att URL-adressen ofta ett förrådande när det gäller bluffmeddelanden som Apple Security Breach.

Apple Security Alert

Apple Security Alert är ett bedrägeri som visar varningar på Apple-enheter, inklusive iPhones, och försöker skrämma folk med flertal felmeddelanden, inklusive felkoder eller specifika namn på malware. Apple-virus meddelandet utger kontaktinformation och föreslår att du ringer det tekniska support teamet för instruktioner på att fixa problemet. Tyvärr kan tredjeparts installationer leda till malware infektioner eller till och med hackerattacker på din maskin.

Alla dessa kampanjer slutar oftast i förlust av information eller till och med pengar från ditt konto. Detta händer när offren blir lurade till att betala för den påstådda hjälper och alla online bankdetaljer blir samlade av tangentloggare eller andra skadeprogram.

Apple Rewards Event

Apple Rewards Event är ännu en bluff utvecklad av cyberkriminella för att få värdefull personlig information utav ovetande användare. Men detta är inte en teknisk support bluff utan snarare en undersökningsbluff – och attackerar vanligtvis en särskild grupp av människor (Apple användare, i det här fallet) och påstår att de har rätt till en dyr gåva, såsom en iPhone, iPad eller stor mängd pengar.

Det påstås att allt användare behöver göra är att svara några enkla frågor i en kort undersökning. De som blir frestade av gåvan och svarar frågorna (bluffen är programmerad för att fungera vilket svar användare än väljer) landar eventuellt på en sida som ber om personlig information, såsom kreditkortsuppgifter. Med andra ord blir användare prenumererade på en meningslös tjänst och behöver betala varje månad.

Lita därför aldrig på Apple Rewards Event bluffen – det finns inga gratis priser gällande sådana här virus.

Apple Security Damaged

Apple Security Damaged är en bluff som skapar falska varningar att din maskin är skadad. Tekniska support bluffar som den här riktar in sig på att få dessa varningar att verka riktigare och detta målet nås när de visar aviseringar med Apples logo eller visar pop-upp meddelanden på webbläsaren som liknar systemmeddelanden. Folk faller för dessa bluffar när meddelandet ser realistiskt ut. Tyvärr blir bedragare till och med mer kreativa när det gäller sådana bluffkampanjer.

Apple-virus bedrägeri

Stoppa Apple-viruset genom att vara extra försiktig när du laddar ner gratisprogram

Dessa tekniska support bluffar och sociala ingenjörskonstattacker är inte de hoten som påverkar din dator mest. Det är bara ett resultat av potentiellt oönskade program eller andra cyberhot som redan är i systemet. Tyst infiltration är anledning till att du inte kan se programmet som skapar problem som omdirigeringar och falska meddelanden.

Potentiellt oönskade program som kommer ifrån luriga kommersiella pop-upp eller banners och via programbuntning är anledningen till bluffattackerna. Om du vill undvika dessa infektioner, håll alltid ett noga öga på processerna som håller på i maskinen.

Genom att välja Avancerat eller Anpassat läge under installationen istället för Rekommenderat eller Snabbt så visar du listan av de inkluderade programmen och kan välja vad du installerar på enheten från listan. Gratisprogram kommer buntade med PUP och det är vanligtvis så datorer blir infekterade med adware och webbläsarkapare.

Apple-virus borttagning förklarad

Du borde vara medveten om att Apple-enheter inte är immuna mot cyberhot även om en del källor kanske påstår det. När sådana inkräktare påverkar maskinen visar det att din enhet är påverkad av Apple-virus och kan bli skadad om du inte reagerar så snabbt som möjligt.

Ta bort Apple-viruset så fort du märker suspekta meddelanden och luriga varningar även om du stängde fönstret. Att hålla dig undan från dessa notifikationer kan hjälpa dig undvika ytterligare malware infektioner men hjälper inte med de PUP som behöver tas bort.

Utför Apple-virus borttagning genom att installera anti-malware verktyget och köra en ordentlig skanning på maskinen. Under sådana kontroller av alla delar av datorn eller enhetens program visas alla fel och riktiga problem med systemet, inklusive skadliga program, infekterade filer och PUP som skapar den här skrämmande varningen.

Du kan bli av med virusskada med hjälp av FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner och Malwarebytes är rekommenderade för att upptäcka potentiellt oönskad programvara och virus samt alla deras filer och registerposter som är relaterade till dem.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Manuell Apple Borttagningsguide för virus

Ta bort Apple från system med Mac OS X

För att bli av med Apple-virus, städa din maskin fullkomligt. Detta kommer hjälpa dig hitta alla PUP och skadeprogram.

 1. Om du använder OS X så klickar du på knappen Go i det övre högra hörnet och väljer Applications. Klicka på 'Go' och välj 'Applications'
 2. Vänta tills du ser mappen Applications och leta efter Apple eller andra misstänkta program i den. Högerklicka nu på alla sådana objekt och välj Move to Trash. Klicka på varje skadligt objekt och välj 'Move to Trash'

Ställ om Mozilla Firefox

Ta bort farliga tillägg:

 1. Öppna webbläsaren Mozilla Firefox och tryck på Menyn (tre horisontella linjer längst upp till höger av fönstret).
 2. Välj Add-ons.
 3. Välj plugins som är relaterade till [titel] och klicka på Ta bort. Ställ om Mozilla Firefox

Återställ hemsidan:

 1. Klicka på de tre horisontella linjerna i det övre högra hörnet för att öppna menyn.
 2. Välj Alternativ.
 3. Under Hemalternativ anger du den webbplats du vill ha ska öppnas varje gång du startar Mozilla Firefox.

Rensa cookies och webbplatsdata:

 1. Klicka på Meny och välj Alternativ.
 2. Gå till sektionen Integritet och säkerhet.
 3. Scrolla nedåt för att hitta Cookies och Webbplatsdata.
 4. Klicka på Rensa data…
 5. Välj Cookies och Webbplatsdata samt Lagrat Webbinnehåll och tryck på Rensa

Ställ om Mozilla Firefox

Återställ Mozilla Firefox

Om Apple-virus inte har tagits bort efter att du följt instruktionerna ovan, återställ Mozilla Firefox:

 1. Öppna webbläsaren Mozilla Firefox och klicka på Meny.
 2. Gå till Hjälp och välj sedan Information om felsökning. Ställ om Mozilla Firefox
 3. Sedan klickar du på Återställ Firefox…
 4. När popup-fönstret visas bekräftar du åtgärden genom att trycka på Återställ Firefox – detta bör slutföra borttagningen av Apple-virus. Ställ om Mozilla Firefox

Återställ Google Chrome

Kolla om webbläsaren inte är infekterad med mer virus genom att följa den här guiden:

Ta bort skadliga tillägg från Google Chrome:

 1. Öppna Google Chrome, klicka på Menyn (tre vertikala punkter i det övre högra hörnet) och välj Fler verktyg > Tillägg.
 2. I det nyöppnade fönstret ser du alla installerade tillägg. Avinstallera alla skumma tillägg genom att klicka på Ta bort. Återställ Google Chrome

Rensa cache och webbdata från Chrome:

 1. Klicka på Meny och välj Inställningar.
 2. Under Sekretess och säkerhet, välj Rensa webbläsardata.
 3. Välj Webbhistorik, Cookies och annan webbplatsdata samt lagrade bilder och filer.
 4. Klicka på Radera data. Återställ Google Chrome

Ändra din startsida:

 1. Klicka på menyn och välj Inställningar.
 2. Leta efter en skum webbplats sektionen Vid uppstart.
 3. Klicka på Öppna en specifik sida eller en uppsättning av sidor och klicka på de tre punkterna för att hitta alternativet Ta bort.

Återställ Google Chrome:

Om de föregående metoderna inte hjälpte dig, återställ Google Chrome för att eliminera alla komponenter:

 1. Klicka på Meny och välj Inställningar.
 2. I Inställningar, scrolla ner och klicka på Avancerat.
 3. Scrolla nedåt och hitta sektionen Återställ och rensa upp.
 4. Klicka nu på Återställ inställningarna till de ursprungliga standardinställningarna.
 5. Bekräfta med Återställ inställningar för att slutföra borttagningen. Återställ Google Chrome

Återställ Safari

För att ta bort Apple-viruset från Safari får du bli av med skadliga tillägg och annat innehåll i webbläsaren som skapar problem med webbläsaren och maskinen i allmänhet.

Ta bort oönskade tillägg från Safari:

 1. Klicka på Safari > Inställningar…
 2. I det nya fönstret, välj Tillägg.
 3. Markera det oönskade tillägget som är relaterat till Apple-virus och välj Avinstallera. Återställ Safari

Rensa cookies och annan webbplatsdata från Safari:

 1. Klicka på Safari > Rensa Historik…
 2. I rullgardinsmenyn under Radera väljer du all historik.
 3. Bekräfta med Rensa Historik. Återställ Safari

Återställ Safari om ovanstående steg inte hjälpte dig:

 1. Klicka på Safari > Inställningar…
 2. Gå till fliken Avancerat.
 3. Bocka i Visa menyn Utveckla i menyraden.
 4. I menyraden klickar du på Utveckla och väljer sedan Töm cache. Återställ Safari

Efter att ha avinstallerat detta potentiellt oönskade program (PUP) och fixat alla dina webbläsare så rekommenderar vi att du skannar ditt PC-system med ett välrenommerat antispionprogram. Detta kommer hjälpa dig att bli av med Apple registerspår och även att identifiera relaterade parasiter och möjliga skadeprogramsinfektioner på din dator. För detta kan du använda vår högt betygsatta skadeprogramsborttagare: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk