Allvarlighets skala:  
  (15/100)

Get-your-social-buttons.info referral spam. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Lucia Danes - - | Typ: Sabotageprogram

Varför måste jag blockera get-your-social-buttons.info remiss spam?

Du borde blockera get-your-social-buttons.info remiss spams URL eftersom det lätt kan förorena din Google Analytics-data. Dessutom är remiss spam adresser oftast osäkra eftersom de försöker ”bjuda in” webbplatsägare och administratörer till okända domäner och öka sina besökare. Tyvärr, men det finns ingen garanti att alla sådana platser är ofarliga. Så, om du har märkt att din webbplats har fått en del trafik från get-your-social-buttons.info eftersom det dyker upp i Google Analytics, måste vi att göra dig besviken. I själva verket är ni måltavlan för spam bots som kan få det att se ut som att den har besökt en hemsida utan att faktiskt behöva besöka en webbplats. Sådan remiss spam teknik är också känd som Blackhat SEO eller Ghost Referral. Tyvärr, men det har ökat stadigt samtidigt som man försöker öka trafiken till sina egna webbplatser och förbättra sin ställning på Google Search. Det är därför den största mängden remiss spam märks precis innan de största högtiderna, såsom jul, nyår, påsk och liknande tillfällen.

Som vi redan har nämnt, bör man hindra get-your-social-buttons.info remiss spam eftersom det kan förorena din Google Analytics-data. Hur? Så snart detta remiss spam börjar så kommer den kompromissa din avvisningsfrekvens, vilka som besöker din hemsida och liknande statistik, så du kan ha problem med att använda denna information för att förbättra din webbplats. Dessutom kan din webbplats börja ladda mycket långsammare än tidigare. Tyvärr, men var och en av dessa problem kan inte lösas genom att återställa webbläsare eller ta bort skadliga filer från enheten. Även om det rekommenderas att se till att datorn är fri från skadlig kod kan en fullständig genomsökning av systemet inte skydda dig från get-your-social-buttons.info remiss spam attacker. De kan förebyggas genom att skapa ett filter och använda .htaccess.

get-your-social-buttons.info referral spam

Varför sprider spammare remiss spam och stör webbplatsers ägare?

Hemligheten bakom get-your-social-buttons.info och liknande remiss spam adresser är mycket enkel. När spammare visar dem som platser där trafiken till din webbplats kommer från så kommer dessa webbadresser dyker upp i Google Analytics-data. Som ägare av webbplatsen, kan man luras att tro att denna webbplats ger dig besökare och klicka på webbadressen. Tyvärr är detta farligt eftersom man aldrig kan veta vilken webbplats man kan omdirigeras till. För att vara säker bör man bortse från att göra så.

Hur blockerar man get-your-social-buttons.info remiss spam?

Om get-your-social-buttons.info remiss spam kompromissar din Google Analytics-data bör du veta att du måste blockera den för att förhindra skadan som det kan orsaka för dig och din webbplats. För att göra detta bör man följa en guide nedan. Tyvärr finns det ingen garanti för att get-your-social-buttons.info omdirigeringar är ofarligt. I skrivande stund omdirigerar den folk till sharebutton.to men det finns ingen garanti för att man inte kommer att få en ”inbjudan” till en infekterad webbplats. För att skydda sig bör man söka igenom datorn med Reimage eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Nu är det dags att blockera get-your-social-buttons.info remiss spam i Google Analytics. För att göra det, följ dessa steg:

Hur blockerar man get-your-social-buttons.info remiss spam i Google Analytics

Steg 1: Hindra get-your-social-buttons.info remiss spam igenom att skapa ett filter

  1. Öppna ditt Google Analytics konto. Gå till AdminAll Filters.
  2. Tryck på Add Filter knappen och lägg till get-your-social-buttons.info som filter namn.
  3. Välj nu Custom i Filter Type sektionen och sätt Campaign Source i Filter Field. Till sist, lägg till get-your-social-buttons.info till filter mönstret.
  4. Tryck på Save för att spara dessa ändringar.

Steg 2: Blockera get-your-social-buttons.info remiss spam igenom att använda .htaccess file.

  1. Öppna din .htaccess fil.
  2. Lägg till koden som finns här nedan:

## SITE REFERRER BANNING
RewriteCond %{HTTP_REFERER} get-your-social-buttons\.info [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} get-your-social-buttons\.info
RewriteRule .* – [F]

Om du inte vet hur man kommer åt .htaccess filen, följ dessa steg:

  1. Logga in på cPanel och gå till Files sektionen. Här trycker du på File Manager ikonen.
  2. Här ska du bocka i Document Root for, välja ditt domännamn och trycak på Go. Varning! Se till att du bockar i Show Hidden Files.
  3. Vänta på en ny flik eller ett nytt fönster och hitta .htaccess filen. Högerklicka på den och välj Code Edit.
  4. Nu kan du klistra in koden som finns här ovanför och klicka på Save Changes.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Om utvecklaren

Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforskare

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Lucia Danes
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-get-your-social-buttons-info-referral-spam.html

Borttagning guider på andra språk