Ta bort get-your-social-buttons.info referral spam (Förbättrade Instruktioner)

get-your-social-buttons.info referral spam Borttagningsguide

Vad är get-your-social-buttons.info referral spam?

Varför måste jag blockera get-your-social-buttons.info remiss spam?

Du borde blockera get-your-social-buttons.info remiss spams URL eftersom det lätt kan förorena din Google Analytics-data. Dessutom är remiss spam adresser oftast osäkra eftersom de försöker ”bjuda in” webbplatsägare och administratörer till okända domäner och öka sina besökare. Tyvärr, men det finns ingen garanti att alla sådana platser är ofarliga. Så, om du har märkt att din webbplats har fått en del trafik från get-your-social-buttons.info eftersom det dyker upp i Google Analytics, måste vi att göra dig besviken. I själva verket är ni måltavlan för spam bots som kan få det att se ut som att den har besökt en hemsida utan att faktiskt behöva besöka en webbplats. Sådan remiss spam teknik är också känd som Blackhat SEO eller Ghost Referral. Tyvärr, men det har ökat stadigt samtidigt som man försöker öka trafiken till sina egna webbplatser och förbättra sin ställning på Google Search. Det är därför den största mängden remiss spam märks precis innan de största högtiderna, såsom jul, nyår, påsk och liknande tillfällen.

Som vi redan har nämnt, bör man hindra get-your-social-buttons.info remiss spam eftersom det kan förorena din Google Analytics-data. Hur? Så snart detta remiss spam börjar så kommer den kompromissa din avvisningsfrekvens, vilka som besöker din hemsida och liknande statistik, så du kan ha problem med att använda denna information för att förbättra din webbplats. Dessutom kan din webbplats börja ladda mycket långsammare än tidigare. Tyvärr, men var och en av dessa problem kan inte lösas genom att återställa webbläsare eller ta bort skadliga filer från enheten. Även om det rekommenderas att se till att datorn är fri från skadlig kod kan en fullständig genomsökning av systemet inte skydda dig från get-your-social-buttons.info remiss spam attacker. De kan förebyggas genom att skapa ett filter och använda .htaccess.

Varför sprider spammare remiss spam och stör webbplatsers ägare?

Hemligheten bakom get-your-social-buttons.info och liknande remiss spam adresser är mycket enkel. När spammare visar dem som platser där trafiken till din webbplats kommer från så kommer dessa webbadresser dyker upp i Google Analytics-data. Som ägare av webbplatsen, kan man luras att tro att denna webbplats ger dig besökare och klicka på webbadressen. Tyvärr är detta farligt eftersom man aldrig kan veta vilken webbplats man kan omdirigeras till. För att vara säker bör man bortse från att göra så.

Hur blockerar man get-your-social-buttons.info remiss spam?

Om get-your-social-buttons.info remiss spam kompromissar din Google Analytics-data bör du veta att du måste blockera den för att förhindra skadan som det kan orsaka för dig och din webbplats. För att göra detta bör man följa en guide nedan. Tyvärr finns det ingen garanti för att get-your-social-buttons.info omdirigeringar är ofarligt. I skrivande stund omdirigerar den folk till sharebutton.to men det finns ingen garanti för att man inte kommer att få en ”inbjudan” till en infekterad webbplats. För att skydda sig bör man söka igenom datorn med FortectIntego eller Malwarebytes. Nu är det dags att blockera get-your-social-buttons.info remiss spam i Google Analytics. För att göra det, följ dessa steg:

Hur blockerar man get-your-social-buttons.info remiss spam i Google Analytics

Steg 1: Hindra get-your-social-buttons.info remiss spam igenom att skapa ett filter

  1. Öppna ditt Google Analytics konto. Gå till AdminAll Filters.
  2. Tryck på Add Filter knappen och lägg till get-your-social-buttons.info som filter namn.
  3. Välj nu Custom i Filter Type sektionen och sätt Campaign Source i Filter Field. Till sist, lägg till get-your-social-buttons.info till filter mönstret.
  4. Tryck på Save för att spara dessa ändringar.

Steg 2: Blockera get-your-social-buttons.info remiss spam igenom att använda .htaccess file.

  1. Öppna din .htaccess fil.
  2. Lägg till koden som finns här nedan:

## SITE REFERRER BANNING
RewriteCond %{HTTP_REFERER} get-your-social-buttons\.info [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} get-your-social-buttons\.info
RewriteRule .* – [F]

Om du inte vet hur man kommer åt .htaccess filen, följ dessa steg:

  1. Logga in på cPanel och gå till Files sektionen. Här trycker du på File Manager ikonen.
  2. Här ska du bocka i Document Root for, välja ditt domännamn och trycak på Go. Varning! Se till att du bockar i Show Hidden Files.
  3. Vänta på en ny flik eller ett nytt fönster och hitta .htaccess filen. Högerklicka på den och välj Code Edit.
  4. Nu kan du klistra in koden som finns här ovanför och klicka på Save Changes.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforskare

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Lucia Danes
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk