Allvarlighets skala:  
  (46/100)

Ta bort ATT email

| Typ: Sabotageprogram

ATT email är ett falskt meddelande som tillhör cyberbrottslingar. Det sprids aktivt på internet just nu, så säkerställ att du ignorerar detta email. ATT email är designat att vid första anblick lura personer som använder företagets tjänster. Men det finns hundratals offer som i verkligheten inte hade någon aning om vad AT&T är. Detta händer eftersom folks nyfikenhet väcks av det personliga meddelandet som lyder ”Your AT&T wireless bill is ready to view”. Det kan även hävda att det skickats av AT&T´s kundtjänst och tillhandahålla en länk som leder till myAT&T. Notera att om du klickar på denna länk så kommer du att infekteras med skadeprogram. Det är därför som du alltid ska ignorera alla AT&T-email från okända adresser som uppenbarligen INTE är associerade med detta företag. Om du lurades till att klicka på länken så ska du skanna din dator med uppdaterade antispionmjukvara.

Hur kan ett falskt ATT email nå mig?

Det falska ATT email sprids precis som andra illasinnade email. Den största risken för att få sådana email löper du om du lurats till att besöka opålitligt webbsidor, som används för att samla in folks emailadresser. Vanligtvis så erbjuder sådana sidor gratis registrering för att vinna diverse priser, så som ipads, iphones och liknande. Men hackare kan även börja skicka detta falska ATT email till slumpmässiga PC-användare, så ha det i åtanke.

Om du fått ett meddelande som ser ut ungefär så här, ignorera det:

Dear Customer,

Your monthly wireless bill for your account is now available online.
Total Balance Due…
Log in to myAT&T to view your bill and make a payment.
Or register now to manage your account online. By dialing *PAY (*729) from your wireless phone, you can check your balance or make a payment – it’s free.

Vad gör jag om jag lurades av ett falskt ATT email?

Om du lurades till att tro att du fått ett genuint ATT email och klickade på länken, så bör du skanna din dator med ett pålitligt antispionprogram. Våra rekommenderade produkter är: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner. Vi rekommenderar även att radera detta meddelande från din emails inkorg.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-att-email.html

Borttagning guider på andra språk