Allvarlighets skala:  
  (12/100)

Ta bort viruset ytmp3.cc (Borttagningsguide) - jan 2021 uppdatering

av Julie Splinters - - | Typ: Adware

Ytmp3.cc är en skum webbsida som spammar annonser och samlar information om användare

ytmp3.cc virus

Ytmp3.cc är en tveksam webbsida som användare kan använda för videofil konverteringar. Den påstår sig att tjänsten är gratis och att Youtube videor kan säkert och snabbt förvandlas till antingen mp3 eller mp4 format. Tyvärr kommer användning av den tveksamma sidan med oönskade bieffekter, och många användare klagar på dens påträngande natur. De påstod att, efter att de konverterar videor, märkte de flertal annonser, pop-ups, banners, erbjudanden och liknande kommersiellt innehöll som avbröt deras dagliga surfsessioner när de använde Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari eller någon annan webbläsare. Även om det är mycket troligt att Ytmp3 användare själva tillät sajten att visa aviseringar, kan annonserna vara orsakade av reklamprogram gömda i datorn. Den kanske inte körs, och applikationen kanske inte syns i Kontrollpanelen medan virusets omdirigeringar fortfarande blir framkallade. 

Name ytmp3.cc virus
Type Adware
Purpose Konvertera youtube videor till mp3 ljud filer
Symptoms Framkallar annonser, push notifikationer
Distribution Den officiella webbsidan, relaterade annonser, programvarupaket
Elimination Ändra webbläsarinställningar och städa upp med hjälp av ReimageIntego

Ytmp3s officiella webbsida kanske ser ordentlig ut och det verkar inte som om den binder dig till någonting – klistra helt enkelt in webbadressen och få tillbaka den konverterade videon. Men en pop-up kommer omedelbart och ber dig tillåta aviseringar. Många sidor gör detta och det är ett lagligt och rättvist sätt att fråga om användare vill ha aviseringar eller inte.

Den här funktionen tillåter ägare av webbsidor att visa innehåll som är lämpligt för användare baserat på deras intressen. Tyvärr kan resultatet av att tillåta aviseringar från webbsidan vara potentiellt farliga annonser som kan leda till illvilliga sidor. Dessutom lyckas användare inte ta bort aviseringar från Ytmp3.cc när de försöker, och kan inte hitta något som tydligt blivit installerat på deras datorer. Av dessa anledningar blir sidan refererad till som ett virus.

Även om de mesta problemen med Ytmp3.cc viruset kommer från att tillåta aviseringar så kan användare även bli påverkade av adware. Det annonsbaserade programmet infiltrerar vanligtvis maskiner med hjälp av programpaket eller så förlitar det sig på att användare ska ladda ner och installera rogue applikationer själv. Så snart som det är etablerat kan det frambringa pop-up annonser och annat oönskat innehåll på webbläsaren eller till och med skrivbordet. 

Annonsören som sponsrar den här webbsidan levererar flertal annonser baserat på informationen som de samlat genom användning av teknologier som kakor, JavaScript, beacons och liknande. Ytmp3 samlar följande information:

 • IP adresser;
 • geografisk plats;
 • sökfrågor;
 • webbläsarhistorik;
 • mest visade sidor och saker;
 • preferenser på erbjudanden, offer och kuponger.

Informationssamlingen och dataanvändningen är också bekräftad på den officiella webbsidan. Integritetspolicyn säger följande:

När du använder dig av Tjänsten, använder sök funktionen, konverterar eller laddar ner filer, kan din IP adress, landet du kommer ifrån och annan opersonlig information om din dator eller enhet(såsom webbförfrågningar, webbläsarspråk, refererande URL, operativsystem, datum och tid av förfrågningar) bli samlade för logginformation, aggregerad trafikinformation och om det skulle finnas någon förskingring av information och/eller innehåll.

Folk brukar klaga på att det inte finns någon permanent lösning även när du inaktiverar aviseringar och tar bort extra add-ons från din webbläsare. Om det är fallet borde borttagningen av ytmp3.cc virus bli gjort med hjälp av säkerhetsprogramvara. 

Ifall ytmp3.cc virus aviseringar är relaterade till adware kan en ordentlig skanning med ett anti-malware program upptäcka och eliminera det. Dem som inte bedömer riskfaktorer och fortsätter att klicka på random länkar som kommer från ingenstans borde vara speciellt oroliga, eftersom sådant beteende kan starta mer seriösa malware infektioner. Efter skanningen borde användare ta hjälp av ReimageIntego för att fixa skadan viruset tillfogat på datorn.

ytmp3.cc virus adwareytmp3.cc viruset är ett program som lägger till oönskad webbläsarinnehåll och kan bli kategoriserade som PUP eller adware på grund av detta.

Se till att du analyserar den officiella webbsidan av suspekta program 

Det finns tusentals rogue optimeringsverktyg eller reparationsprogram som inte ger något värde men fortfarande ser riktiga ut på grund av den officiella webbsidan. Du behöver se till att du läser integritetspolicyn, licensavtalet och andra sektioner av webbsidan när du använder sådana typer av tjänster och verktyg.

Forskare råder användare till att se till at de använder ansedda källor och forskar integritetsrelaterade frågor innan de fortsätter med nedladdningen. Användare bör läsa villkoren ordentligt innan de går med på något, och även använda Avancerade eller Anpassade alternativ under installationen istället för ätt välja standardinställningar. I Avancerat läge borde användare ta bort förvalda bockar för att bli av med oönskade applikationer.

Bli av med ytmp3-viruset från systemet ASAP

Borttagningen av Ytmp3.cc viruset är en tidupptagande process om du vill göra det manuellt. När du går igenom varje webbläsare och ändrar inställningarna, aviseringarna och så vidare kan du eventuellt bli av med oönskat beteende. Men automatisk virus elimination är alltid en bättre metod.

Om du väljer att ta bort ytmp3.cc viruset genom användning av anti-malware verktyg kan du gör det säkert och snabbt eftersom en fullständig genomsökning av systemet visar alla hot och tar bort dem från systemet omedelbart. Följ våra riktlinjer för att ändra webbläsarinställningar, dubbelkolla om enheten är ren och gå vidare med en dator som fungerar på ett tillfredsställande sätt igen.

Du kan bli av med virusskada med hjälp av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner och Malwarebytes är rekommenderade för att upptäcka potentiellt oönskad programvara och virus samt alla deras filer och registerposter som är relaterade till dem.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Manuell ytmp3.cc Borttagningsguide för virus:

Ta bort ytmp3.cc från system med Windows

Om din Windows enhet blev påverkad av adware eller till och med det specifika ytmp3.cc viruset, följ den här guiden och ta bort inkräktaren:

 1. Klicka Start Control Panel Programs and Features (om du är användare av Windows XP, klicka på Add/Remove Programs). Klicka 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (om du är användare av 'Windows XP', klicka på 'Add/Remove Programs').
 2. Om du är en användare av Windows 10 / Windows 8 så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När Quick Access Menu dyker upp, välj Control Panel och Uninstall a Program. Om du är en användare av 'Windows 10 / Windows 8' så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När 'Quick Access Menu' dyker upp, välj 'Control Panel' och 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstallera ytmp3.cc och relaterade program
  Leta här efter ytmp3.cc eller andra nyligen installerade misstänksamma program.
 4. Avinstallera dem och klicka OK för att spara dessa ändringar. Högerklicka på alla misstänksamma saker och välj 'Uninstall'

Ta bort ytmp3.cc från system med Mac OS X

 1. Om du använder OS X så klickar du på knappen Go i det övre högra hörnet och väljer Applications. Klicka på 'Go' och välj 'Applications'
 2. Vänta tills du ser mappen Applications och leta efter ytmp3.cc eller andra misstänkta program i den. Högerklicka nu på alla sådana objekt och välj Move to Trash. Klicka på varje skadligt objekt och välj 'Move to Trash'

Ta bort ytmp3.cc från Internet Explorer (IE)

Städa din Explorer och se till att inaktivera aviseringsinställningarna för adware webbsidor och suspekta program:

 1. Ta bort farliga add-ons
  Öppna Internet Explorer, klicka på Kugghjulsikonen (IE meny) i det övre högra hörnet i webbläsaren och välj Manage Add-ons. Klicka på menyikonen och välj 'Manage add-ons'
 2. Du kommer att se ett Manage Add-ons fönster. Leta här efter ytmp3.cc och andra misstänksamma insticksprogram. Avaktivera dessa genom att klicka Disable: Högerklicka på varje skadlig sak och välj 'Disable'
 3. Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) i det övre högra hörnet av webbläsaren och välj Internet Options. Stanna i fliken General.
 4. Ta här bort skadliga URL-adresser och skriv in ett domännamn som du föredrar. Klicka Apply för att spara ändringar. Radera skadliga URL-adresser, skriv in ditt föredragna domännamn och klicka på 'Apply' för att spara ändringar
 5. Återställ Internet Explorer
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) igen och välj Internet options. Gå till fliken Advanced.
 6. Välj här Reset.
 7. I det nya fönstret kollar du Delete personal settings och väljer Reset igen för att slutföra borttagning av ytmp3.cc. Gå till fliken 'Advanced' och klicka på knappen 'Reset'. Välj nu 'Delete personal settings' och klicka på knappen 'Reset' igen

Ta bort ytmp3.cc-virus från Microsoft Edge

Återställ Microsoft Edge-inställningar (Metod 1):

 1. Öppna Microsoft Edge och klicka på More (tre punkter i det översta högra hörnet av skärmen).
 2. Klicka på Settings för att öppna upp fler alternativ.
 3. Så fort Settings-fönstret visas, klicka på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå till Inställningar och välj 'Choose what to clear'
 4. Här väljer du allt som du vill ta bort och klickar på Clear. Välj 'Clear'-knappen
 5. Högerklicka nu på Start-knappen (Windows-loggan). Här ska du välja Task Manager Öppna startmenyn och välj 'Task Manager'
 6. När du är inne på Processes-fliken, söker du efter Microsoft Edge.
 7. Högerklicka på den och välj alternativet Go to details. Om du inte kan se alternativet Go to details, klickar du på More details och upprepar föregående steg. Högerklicka på 'Microsoft Edge' och välj 'Go to details' Välj 'More details' om alternativet 'Go to details' inte dyker upp
 8. När Details-fliken dyker upp, letar du upp varje post som har namnet Microsoft Edge i sig. Högerklicka på varje sådan post och välj End Task för att radera dessa. Leta upp Microsoft Edge-poster och välj 'End Task'

Att återställa Microsoft Edge-webbläsaren (Metod 2:

Om du inte lyckas med Metod 1, måste du använda en avancerad Edge-återställningsmetod.

 1. Obs: du måste säkerhetskopiera din data innan du använder denna metod.
 2. Hitta denna mapp på din dator: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Välj varje post som är sparad på denna och högerklicka med musen. Sedan alternativ Delete. Gå till Microsoft Edge-mappen på din dator, högerklicka på varje post och klicka på 'Delete'
 4. Klicka på Start-knappen (Windows-loggan) och skriv in window power på raden Search my stuff.
 5. Högerklicka på Windows PowerShell-posten och välj Run as administrator. Leta upp Windows PowerShell, högerklicka på det och välj 'Run as administrator'
 6. Så fort fönstret Administratör: Windows PowerShell dyker upp, klistra in detta meddelande efter PS C:\WINDOWS\system32> och tryck Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopiera och klistra in det begärda kommandot och tryck på 'Enter'

När du gjort dessa steg, bör ytmp3.cc vara borttagen från din Microsoft Edge-webbläsare.

Ta bort ytmp3.cc från Mozilla Firefox (FF)

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna Mozilla Firefox, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Add-ons Extensions. Klicka på menyikonen och välj 'Add-ons'
 2. Välj här ytmp3.cc och andra tvivelaktiga insticksprogram. Klicka Remove för att radera dessa. Välj 'Extensions' och leta efter skadliga saker. Klicka 'Remove' för att göra dig av med dem alla
 3. Återställ Mozilla Firefox
  Klicka på menyn för Firefox i det övre vänstra hörnet och klicka på frågetecknet. Välj här Troubleshooting Information. Klicka på menyikonen och sedan på '?'. Välj 'Troubleshooting Information'
 4. Du kommer nu att se meddelandet Reset Firefox to its default state med knappen Reset Firefox Klicka denna knapp flera gånger för att slutföra borttagningen av ytmp3.cc. Klicka på knappen 'Reset Firefox' ett par gånger

Ta bort ytmp3.cc från Google Chrome

Ta bort ytmp3.cc viruset från var webbläsare du använder och återställ dem till Standard. Använd den här hjälpsamma steg-för-steg guiden:

 1. Radera skadliga insticksprogram
  Öppna Google Chrome, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Tools Extensions. Klicka på menyikonen. Välj 'Tools' och 'Extensions'
 2. Välj här ytmp3.cc och andra skadliga insticksprogram, och välj skräpikonen för att radera dessa. Leta efter skadliga saker och radera dem alla genom att klicka på Papperskorgen
 3. Klicka på menyikonen igen och välj Settings Manage Search engines under sektionen Search. När du är i 'Settings', välj 'Manage search engines...'
 4. När du är i Search Engines... så tar du bort skadliga söksidor. Du bör endast lämna Google eller ditt föredragna domännamn. Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser
 5. Återställ Google Chrome
  Klicka på menyikonen i det övre högra hörnet i din Google Chrome och välj Settings.
 6. Skrolla ner till slutet av sidan och klicka på Reset browser settings. När du är i 'Settings', skrolla ner till knappen 'Reset browser settings' och klicka på den
 7. Klicka Reset för att bekräfta denna handling och slutföra borttagningen av ytmp3.cc. Klicka på knappen 'Reset' för att slutföra borttagningen

Ta bort ytmp3.cc från Safari

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menyn i det övre vänstra hörnet. När du gjort det, välj Preferences. Klicka på 'Safari' och välj 'Preferences'
 2. Välj här Extensions och leta efter ytmp3.cc och andra misstänkta objekt. Klicka på knappen Uninstall för att göra dig av med dem. Gå till 'Extensions' och avinstallera skadliga add-ons
 3. Återställ Safari
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen i det övre vänstra hörnet. Välj här Reset Safari.... Klicka på 'Safari' och välj 'Reset Safari...'
 4. Du kommer nu se ett detaljerat dialogfönster fyllt med återställningsalternativ. Alla dessa alternativ är vanligtivs ibockade, men du kan specificera vilka av dem du vill återställa. Klicka på knappen Reset för att färdigställande borttagningsprocessen för ytmp3.cc. Välj alla alternativ och klicka på knappen 'Reset'

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Julie Splinters
Julie Splinters - Virus-borttagningsspecialist

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Julie Splinters
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-ytmp3-cc-virus.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om ytmp3.cc virus