Allvarlighets skala:  
  (10/100)

Ta bort Yoursearching.com

123

Kan jag lita på Yoursearching.com?

Säkerhetsexperter anses att använda bör vara väldigt försiktiga med Yoursearching.com eftersom den anses vara ett potentiellt oönskat program och en webbläsarkapare. Vanligtvis lovar denna söksida att förbättra folks surfning genom att leverera relevanta och omfattande sökresultat. Om du tar och undersöker dess Licens, Sekretesspolicy och annan relevant information kommer du hitta ledtrådar om kakor och datainsamling, såväl som varningar om annonsering. Som sagt består sökresultaten från Yoursearching.com vanligtvis av ”de främsta kommersiella (sponsrad annonsering” och icke-kommersiella (algoritm) resultaten från de populäraste sökmotorerna på webben.” Det betder att du inte bara kan få relevanta sökresultat, utan även motta diverse kommersiella erbjudanden, vare sig du vill eller inte. Detta sida är faktiskt kategoriserad som en webbläsarkapare och ett potentiellt oönskat program (PUP) eftersom det vanligtvis distribueras med hjälp av lömska marknadsföringstekniker och kan kapa dina webbläsare (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) direkt efter att du avslutat installationen av ett annat gratisprogram. Framgångsrik infiltration från Yoursearching.com följs alltid av modifiering av DNS-inställningar i alla webbläsare, vilket är anledningen till att det kan dyka upp som din förvalda startsida, sökmotor och sida vid ny flik från var som helst.

An example of Yoursearching.com start page and ads

Dessvärre är webbläsarmodifikationer inte det värsta som är relaterat till denna sökmotor. När den gjort sig hemma i din webbläsare kan omdirigeringar och liknande problem från Yoursearching.com börja störa dig varje gång du surfar. För att få dig att besöka affilierade webbsidor och hjälpa till at öka deras sidorank, kan denna webbläsarkapare leverera ändrade sökresultat, fyllda med sponsrade länkar. Dessutom kan varje sida du besöker vara fylld med sponsrade annonser som även kan innehåller omdirigeringslänkar. Om du vill förebygga att landa på mistänkta och osäkra tredjepartssidor ska du se till att göra dig av med viruset Yoursearching.com utan att dröja. Man har även upptäckt att det kan använda kakor, samla information om dina surfvanor, sakta ner dina webbläsare och till och med påverka din PC:s säkerhetssystem. Det viktigaste är därför att hålla din dator säker, och för detta rekommenderar vi att du kollar den med ett pålitligt antispionprogram, såsom SpyHunter, då och då, framförallt när din webbläsare har kapats.

Hur sprids denna sökmotor?

Yoursearching.com kapar system med hjälp av samma distributionsteknik som redan har använts av andra sökmotorer, till exempel Default-search.net, Dogpile.com, MyPlayCity.com och många andra. Vanligtvis sprids den via mjukvarupaket som kan hittas på både populära tredjepartssidor (t. ex. download.com, soft32.com, cnet.com, softonic.com, etc.) och misstänkta/illegala domner. Som tur är så är det inte svårt att ta reda på vilka program som är ”bundlade” och plocka isär dessa paket. För att göra detta ska du läsa så mycket information som du kan hitta om gratisprogrammet du valt ut. EFter det väljer du Avancerad eller Anpassad installation och analyserar varje alternativ och uttalande för att få reda på om det kommer med ‘valbara nedladdningar’ eller inte. Om du hittar förslag om att Ställa in Yoursearching.com som din förvalda startsida/sökmotor ska du avbocka det utan att tveka.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Yoursearching.com, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
SpyHunter rekommenderas för att avinstallera Yoursearching.com. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren SpyHunter.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av SpyHunter.

Om du beslutat att välja ett annat antispionprogram ska du avinstallera SpyHunter från din dator.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus är det rekommenderade programmet för att avinstallera Yoursearching.com. 

Du bör bekräfta med gratisversionen att man hittar den nuvarande versionen av parasiten.
mer än 40 000 000 nedladdningar!
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testat Malwarebytes Anti Malware's effektivitet vid brottagning av Yoursearching.com (2015-12-05)
Reimage
Vi har testat Reimage's effektivitet vid brottagning av Yoursearching.com (2015-12-05)

Borttagning guider på andra språkGilla oss på Facebook