Allvarlighets skala:  
  (10/100)

Ta bort Windows PC Backup Wizard (Borttagningsguide)

av Ugnius Kiguolis - - | Typ: Sabotageprogram

Saker du bör veta om Windows PC Backup Wizard

Windows PC Backup Wizard kanske inte är ett virus, men det är definitivt ett potentiellt oönskat program (PUP). Framstår som en backup-mjukvara, så installeras det vanligtvis tillsammans med andra freeware program som laddas ned från Internet. PC Backup Wizard kan vara ett helt legitim och praktiskt program. Däremot kan den ständiga driften på för att använda det här programmet vara ganska irriterande. När det är installerat, kommer detta program skicka meddelanden, märkta som kritiska varningar var 10 minut, uppmuntra dig att ”Aktivera Windows Backup NU!”. Genom att klicka på OK så kommer det att leda dig till en registreringsskärm som dyker upp framför andra program som eventuellt körs på samma gång. Denna registrering skärm kan inte stängas om du inte registrerar eller avslutar processen via Aktivitetshanteraren. Det verkar som om de kritiska meddelanden och oförmågan att enkelt stänga registreringsskärmen tvingar användaren att registrera dig. Några av de mindre erfarna användare kan registrera sig bara för att de vill stoppa registreringsskärmen att avbryta sitt arbete. Andra, eftersom de är oroliga för deras systems säkerhet överväger denna kritiska varning. Dessa är de viktigaste skälen till varför du bör ta bort Windows PC-säkerhetskopiering guiden från datorn utan att tveka.

I själva verket finns det andra program som arbetar på en liknande princip. Till exempel, är ett program som heter PC Mechanic 2015 framstår också som ett användbart verktyg för datorns systemhantering, men i själva verket är ett bedrägligt program också. Den skannar användarens dator för möjliga problem, och när det är gjort, visar den ett antal problem, bland annat, många skräpfiler, dåliga registerposter och andra problem. Då erbjuds användaren att köpa en komplett PC Mechanic 2015 version för att åtgärda dessa problem.
Som ni kan se, bara sådana program kan manipulera information för att få användare att ladda ner eller köpa deras produkter. Så om du stöter på liknande problem på datorn, se alltid till att varningar som föreslagits av vissa misstänkta program är sanna. Du kan använda några alternativa anti-malware verktyg för att sprida lite ljus över legitimiteten i dessa tillämpningar, såsom Reimage Reimage Cleaner Intego.

Windows PC Backup Wizard example screenshot

Hur blir PC Backup Wizard installerat?

Som redan nämnts, så distribueras PC Backup Wizard, som alla andra potentiellt oönskade program med en bedräglig marknadsföring metod som kallas ”bundling”. Detta innebär att dessa PUP-program är kopplade till någon annan programvara. Vanligtvis så fäster PUP sig i populära fildelnings-applikationer, PDF-skapare, video och musikspelare. När användaren installerar dessa program i hans/hennes dator, så installeras ytterligare program också samtidigt. Problemet är att dessa processer i de flesta fall kan ske utan användarens vetskap eller tillåtelse. Därför är det viktigt att vara mycket försiktig när du laddar ner och installerar ny programvara. Eftersom ingen har tid att oroa sig för PUP:s som Windows PC Backup Wizard borttagning, är det bättre att skydda sig från att låta dem komma in ditt system i förväg. Se alltid till att använda antingen ”Custom” eller ”Avancerad” inställning under installationen. Detta kommer att hjälpa dig avslöja ytterligare oönskade program som väntar på att installeras.

Kan jag ta bort Windows PC Backup Wizard från min dator?

Svaret är JA; du kan. Det är inte en systemfil eller något lika viktigt. Windows PC Backup Wizard virus är bara ännu ett onödig program i datorn som tar upp utrymme och retar dig med oönskade varningar. Om du vill ta bort Windows PC Backup Wizard från datorn, kan du göra det genom att helt enkelt avinstallera programvaran eftersom detta alternativ är tillgängligt. Och glöm inte att skanna ditt system med några antivirus verktyg som Reimage Reimage Cleaner Intego eller Malwarebytes för att se till att alla komponenter från Windows PC Wizard Backup elimineras.

Följ stegen nedan för att ta bort Windows PC Backup Wizard från datorn:

  1. Klicka på ”Start” och välj ”Kontrollpanelen”.
  2. Klicka på ”Avinstallera ett program” under ”Program”.
  3. Välj ”Windows PC Backup Wizard” och liknande komponenter, och välj Avinstallera/Ändra alternativet.
  4. Klicka på ”Ja” och ”OK” för att spara ändringarna.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-windows-pc-backup-wizard.html

Borttagning guider på andra språk


Din åsikt om Windows PC Backup Wizard