Allvarlighets skala:  
  (30/100)

Ta bort Sirefef

av Gabriel E. Hall - - | Typ: Trojaner

Sirefef är en trojanfamilj som inkluderar olika typers parasiter, som gör olika saker. Varje version har sin specifika uppgift, en component öppnar till exempel all blockeringar i brandväggen, en annan laddar ner skadlig programvara och uppdateringar från internet, en tredje gömmer alla dessa program från systemet. Det finns även fler versioner som dirigerar om webtrafiken för att generera inkomster via klick samt visar irriterande pop-ups.

Det är väldigt viktigt att ta bort Trojanen Sirefef från din dator. Detta eftersom den inte bara kan utnyttja din dator och din internetanslutning till olagliga aktiviteter, men den kan även ta bort filer från systemet, hitta känslig information såsom lösenord och finansiell, och skicka dessa till servrar på internet där sedan kriminella kan använda denna information. Den kan även öppna en anslutning till en annan användare som då kan ta kontroll över datorn.

Om du inte tar bort trojanen Sirefef från din datorn, så kommer den att fortsätta att ändra dina registerinställningar och andra windows-filer, vilket kan få datorn att crasha. Denna trojan kommer även göra datorn mycket långsammare så att du kan få svårigheter med att använda webläsaren på internet eller söka efter information på nätet.

Sirefef i PPC resultat i BING och Yahoo

Microsoft undersöker inte tillräckligt noggrant sina betalda resultat och Yahoo visar resultat från Bing. Folk från GFI-labbet hittade SIrefef i deras PPC resultat. Ifall du sökte på adobe flash player i Bing eller Yahoo så skulle du fått dessa resultat för en tid sen. De ser oskyldiga ut, men ifall du skulle använt flash-uppdateringarna därifrån (i detta fall getadobeflash.com), så skulle den dirigerat om dig till en sida som ser ut att ha nerladdningar för flash.

Den sida du dirigeras om till ser ut att vara den officiella från Adobe där du kan hitta uppdateringarna. Med den skillnaden att den inte alls är ifrån Adobe. Den omdirigerar dig till en falsk hemsida arulbrothers.com och laddar ner en fil från torreandalulz(punkt)com/flash/Flash Player 10 Setup.exe. Efter att ha undersökt denna fil med Virustotal.com så hittade GFI Sirefef på den.

Hur blir jag av med SIrefefviruset?

Sirefef avslutar alla försök att ta bort det och är näst intill omöjligt att få bort. Lyckligtvis så har antispyware utvecklare funnit sätt att ta bort denna trojan från datorn. Olyckligtvis så fungerar inga manuella borttagningsinstruktioner eftersom Sirefef muterar, men det går att använda automatiserade lösningar. Vi rekommenderar att man använder Reimage, Malwarebytes eller något av programmen som står uppradade nedan.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Sirefef ögonblicksbild
Sirefef ögonblicksbild

Om utvecklaren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Passionerad virusforskare

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Gabriel E. Hall
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-trojan-sirefef.html

Borttagning guider på andra språk