Allvarlighets skala:  
  (95/100)

System Doctor 2014. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Program som stjäl

System Doctor 2014 är ett skadligt program ifrån kategorin ‘falsk anti-spyware’. Det sprids vanligtvis igenom infekterade hemsidor, spam, freeware och liknande sätt. Så fort detta virus infiltrerar datorn så börjar den visa varningar om att datorn är infekterad och att användaren borde köpa en licens för att programmet ska skydda datorn. Sanningen bakom det här är faktiskt tvärt om. System Doctor 2014 är inte kapabel att hitta något form av hot och visar bara falska varningar som rapporterar om icke existerande hot. Det enda som den faktiskt kan göra är att svindla sina offer på pengar. Snälla, ge inga pengar till de som ligger bakom och sponsra inte deras framtida brott. Du är högst rekommenderad att ta bort System Doctor 2014s evaluation version. För att göra det rekommenderar vi att du använder automatiserad säkerhetsmjukvara som kan hitta alla infekterade filer på din dator.

Hur kan jag bli infekterad med System Doctor 2014?

System Doctor 2014 distributeras med hjälp av trojanska hästar som enkelt kan infiltrera systemet igenom olika säkerhetshål. När ett sådant virus tagit sig in så börjar den installera skadliga komponenter och ändra dem så att de startar upp så fort du startat om datorn. Detta innebär att du blir avbruten av det väldigt irriterande System Doctor 2014 varje gång du startar webläsaren. Programmet börjar visa falska varningar och förfalskade virus sökningsresultat som bara är till för att skrämma användaren till att köpa licensen. Innan du går på det här och köper det borde du söka igenom datorn med ett välkänt anti-spyware program för att se vad den hittar. Man kan ganska så säkert säga att det kommer vara System Doctor 2014 som kommer flaggas som det farliga programmet. Var snäll och ta bort detta scamware utan att dröja.

Hur tar man bort System Doctor 2014?

Om du har System Doctor 2014 på din dator så borde du omedelbart söka igenom datorn med ett uppdaterat anti-spyware. Vi rekommenderar att ni använder STOPzilla, SpyHunter för att göra det. Om du inte kan starta någon av dem, följ dessa steg:

1. Starta om datorn i felsäkert läge med nätverk. Starta bara om datorn och så fort den börjar starta så trycker du på f8 upprepade gånger.

2. Logga in på samma användare som du använder i vanliga Windows läget.

3. Klicka nu på IE eller någon annan webläsare och välj ‘Kör som’ eller ‘Kör som administrator’, skriv in lösenordet till ditt administratörkonto (om det behövs).

4. Skriv in den här länken i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner programmet till ditt skrivbord. Starta programmet för att ta bort de skadliga processer som System Doctor 2014 startat och ta bort dess filer. Till sist, om du fortfarande inte kan göra något, skriv in den här koden för att få viruset att tro att du har köpt en licens: AA39754E-715219CE. Men du borde inte glömma att detta inte hjälper dig att ta bort det skadlliga filerna på din dator. För att göra det måste du köra en full system genomsökning med en uppdaterad version av SpyHunter.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Notera: Behövs manuell assistans betyder att en eller flera program inte kunde ta bort parasiterna utan manuell hjälp, var god följ de manuella borttagnings instruktionerna presenterade här nedanför.
System Doctor 2014 ögonblicksbild
System Doctor 2014 ögonblicksbild

System Doctor 2014 manuellt avlägsnande:

Döda processer:
[random].exe

Ta bort filer:
[random].exe

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-system-doctor-2014.html

Borttagning guider på andra språk