Allvarlighets skala:  
  (95/100)

Ta bort System Doctor 2014

| Typ: Program som stjäl

System Doctor 2014 är ett skadligt program ifrån kategorin ‘falsk anti-spyware’. Det sprids vanligtvis igenom infekterade hemsidor, spam, freeware och liknande sätt. Så fort detta virus infiltrerar datorn så börjar den visa varningar om att datorn är infekterad och att användaren borde köpa en licens för att programmet ska skydda datorn. Sanningen bakom det här är faktiskt tvärt om. System Doctor 2014 är inte kapabel att hitta något form av hot och visar bara falska varningar som rapporterar om icke existerande hot. Det enda som den faktiskt kan göra är att svindla sina offer på pengar. Snälla, ge inga pengar till de som ligger bakom och sponsra inte deras framtida brott. Du är högst rekommenderad att ta bort System Doctor 2014s evaluation version. För att göra det rekommenderar vi att du använder automatiserad säkerhetsmjukvara som kan hitta alla infekterade filer på din dator.

Hur kan jag bli infekterad med System Doctor 2014?

System Doctor 2014 distributeras med hjälp av trojanska hästar som enkelt kan infiltrera systemet igenom olika säkerhetshål. När ett sådant virus tagit sig in så börjar den installera skadliga komponenter och ändra dem så att de startar upp så fort du startat om datorn. Detta innebär att du blir avbruten av det väldigt irriterande System Doctor 2014 varje gång du startar webläsaren. Programmet börjar visa falska varningar och förfalskade virus sökningsresultat som bara är till för att skrämma användaren till att köpa licensen. Innan du går på det här och köper det borde du söka igenom datorn med ett välkänt anti-spyware program för att se vad den hittar. Man kan ganska så säkert säga att det kommer vara System Doctor 2014 som kommer flaggas som det farliga programmet. Var snäll och ta bort detta scamware utan att dröja.

Hur tar man bort System Doctor 2014?

Om du har System Doctor 2014 på din dator så borde du omedelbart söka igenom datorn med ett uppdaterat anti-spyware. Vi rekommenderar att ni använder STOPzilla, SpyHunter 5 för att göra det. Om du inte kan starta någon av dem, följ dessa steg:

1. Starta om datorn i felsäkert läge med nätverk. Starta bara om datorn och så fort den börjar starta så trycker du på f8 upprepade gånger.

2. Logga in på samma användare som du använder i vanliga Windows läget.

3. Klicka nu på IE eller någon annan webläsare och välj ‘Kör som’ eller ‘Kör som administrator’, skriv in lösenordet till ditt administratörkonto (om det behövs).

4. Skriv in den här länken i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner programmet till ditt skrivbord. Starta programmet för att ta bort de skadliga processer som System Doctor 2014 startat och ta bort dess filer. Till sist, om du fortfarande inte kan göra något, skriv in den här koden för att få viruset att tro att du har köpt en licens: AA39754E-715219CE. Men du borde inte glömma att detta inte hjälper dig att ta bort det skadlliga filerna på din dator. För att göra det måste du köra en full system genomsökning med en uppdaterad version av SpyHunter 5.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
System Doctor 2014 ögonblicksbild
System Doctor 2014 ögonblicksbild
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-system-doctor-2014.html

Borttagning guider på andra språk


Din åsikt om System Doctor 2014