Webroot SecureAnywhere AntiVirus recension, gratis nedladdning

Webroot SecureAnywhere AntiVirus är ett kraftfullt antivirus som skapades för att bekämpa PC- och Mac-relaterade skadeprogram och andra cyberhot. Enligt dess utvecklare Webroot så är den en snabb och lättdriven applikation som kan installeras på sekunder. Om du har hört talas om Spy Sweeper så kommer du känna igen utvecklaren av detta antivirus. De lovar att Webroot SecureAnywhere AntiVirus skanningar endast tar två minuter eller mindre; att mjukvaran inte kommer avbryta dig; att det kommer hitta skadliga länkar i Safari och andra webbläsare och talar om andra utmärkta funktioner hos detta antivirus. De lovar dessutom att det kommer med antispionprogramsskydd, Realtids Hotsköld och andra funktioner. Brandväggen hos detta program är faktiskt vad som får det att nå nya höjder eftersom det är svårt att hitta antivirus för Macs med såna här förmågor. Det verkar som att det inte finns någon anledning att inte lita på vad som sägs av Webroot eftersom det är en av ledarna i molnbaserad och hotupptäckt i realtid för konsumenter, rörelser och stora företag. Dessvärre så finns det i skrivande stund ingen gratis version av Webroot SecureAnywhere AntiVirus. Mac-skydd är ett nytt område som definitivt kräver mycket företagsresurser för att testa och hitta rätt lösningar. Som tur är så kan du få möjlighet att spara lite pengar. Du har möjlighet att ladda ner den betalda versionen av Webroot SecureAnywhere AntiVirus till tre apparater (Mac och PC) för $19.19 per år.

Utanvirus forskningscenters recension av Webroot SecureAnywhere AntiVirus:

Oavsett att folk fortfarande inte tror att de behöver oroa sig över antivirus eftersom Mac är för litet för att bli ett huvudsakligt mål för hackare eller cyberbrottslingar så är detta inte sant. Som säkerhetsexperter så måste vi varna dig att Mac OS X, precis som Windows PC, också är sårbart för phishing-attacker och identitetsstöld. Det finns alltså inga tvivel om att detta operativsystem behöver visst skydd. Precis som alltid så kunde Utanvirus team inte motstå frestelsen att kolla Webroot SecureAnywhere AntiVirus och komma fram till vad det är värt. Vi installerade därför detta antivirus på två maskiner, Mac och PC, och började göra våra efterforskningar. Som utlovat så installerades detta program på våra maskiner på sekunder. Detta på grund av den pyttelilla filen på 731kb. En av maskinerna hade redan drabbats, och så fort Webroot SecureAnywhere AntiVirus skannare var klar så varnade den oss om det och fixade problemet. Det som huvudsakligen överaskade oss är att denna applikation Social Nätverksskydd, vilket möjliggör skydd på Twitter och Facebook. Vidare så hävdar det att det ’Förstärker’ webbläsare när du shoppar på internet eller besöker finansiella institutioner. Här måste vi säga att vi inte märkte av några nedsaktningar med detta program installerat. Trots att Webroot SecureAnywhere AntiVirus körde en skanning så fungerade våra maskiner perfekt. Användargränssnittet hos detta program är utmärkt och vi tror att till och med de som inte är särskilt datorkunniga enkelt kan använda detta program utan problem.

Så varför bör jag välja Webroot SecureAnywhere AntiVirus?

Vi måste säga att Webroot SecureAnywhere AntiVirus är ett imponerande verktyg som kan användas i enlighet med dina behov. Det är en av de mest kraftfulla, 100% molnbaserade säkerhetslösningarna som dessutom genomför extremt snabba skanningar, inte orsakar nedsaktningar och är fyll med andra utmärkta funktioner. Föresten, den kan användas för att skydda tre olika maskiner, Macs och PC:s, vilket vi anser vara riktigt bra. Antivirus för Mac med såna här funktioner skulle kosta dubbelt så mycket och mer därtill.

Den officiella webbsidan är is www.webroot.com; köp genomförs över säkra uppkopplingar.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Webroot SecureAnywhere AntiVirus Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Webroot SecureAnywhere AntiVirus Nöjdhets-
Garanti
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Webroot SecureAnywhere AntiVirus, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus har en gratis begränsad skanner. Webroot SecureAnywhere AntiVirus erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Recensioner på andra språk