Ta bort viruset TorrentLocker

TorrentLocker Borttagningsguide för virus

Vad är Viruset TorrentLocker?

Vad är viruset TorrentLocker?

Viruset TorrentLocker är ett farligt cyberhot som kan inkluderas i kategorin ’gisslanprogram’. Preics som CryptoLocker och CryptoWall så har detta hot förmågan att kryptera specifika filer för offer (foton, videor, ljudfiler) och sedan visa ett meddelande som ber folk att betala en lösensumma för att återfå dem. Det hävdar även att filer kommer vara förlorade för alltid om man inte betalar lösensumman. Man ombeds att gå in på en australiensisk bitcoin-sida, köpa bitcoins från den och sedan skicka betalningen till en bitcoin-adress. Detta och många andra faktorer har fått våra säkerhetsexperter att tro att detta gisslanprogram kan ha designats specifikt för australiensiska användare. Ingen kan dock garantera att personer som lever i andra länder är säkra. Snälla var väldigt försiktig med TorrentLocker och tänk alltid på dina filers säkerhet innan de blir låsta av detta gisslanprogram.

Hur kan viruset TorrentLocker infektera min dator?

Enligt de senaste nyheterna så sprids viruset TorrentLocker främst med hjälp av spam. För att undvika parasiter såsom denna så ska du vara väldigt försiktig med e-postmeddelanden som ser ut som de försöker informera dig om viktiga betalningar, inköp och leveranser. Du bör alltid leta efter felstavningar eller grammatiska misstag, kolla avsändarens adress och jämföra den med företagets e-postadresser. Om det verkar misstänkt så kan du alltid kontakta företaget ifråga och fråga dem om deras e-poast. Annars kan du råka ladda ner infekterade bifogningar som sedan enkelt kan infekterad din PC med viruset TorrentLocker. Om detta gisslanprogram kommer in i din dator så krypterar det dina filer med hjälp av algoritmen Rijndael, och börjar sedan visa sitt varningsmeddelande. Om din dator har infekterats med viruset TorrentLocker så bör du tänka två gånger innan du betalar lösensumman eftersom det kommer stöda hackare och deras framtida brott. För att ta bort detta gisslanprogram från systemet så bör du följa guiden nedan:

Hur tar jag bort viruset TorrentLocker?

Det finns dessvärre endast en metod för att avkryptera dina filer om viruset TorrentLocker har infekterat din dator, och det är att betala lösensumman. Vi rekommenderar självklart inte att göra dette eftersom du då kommer stöda hackare och allt dåligt de gör. För att ta bort viruset TorrentLocker från systemet så rekommenderar vi starkt att du använder FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Följ dessa steg om du inte kan köra dessa program:

  1. Starta om din infekterade PC i ’Felsäkert Läge med Kommandotolk’ för att avaktivera detta virus (detta bör fungera med alla versioner av detta hot).
  2. Kör Regedit
  3. Sök efter WinLogon Entries och skriv ner alla filer som inte är explorer.exe eller blanka. Ersätt dem med explorer.exe.
  4. Sök i registret efter de filer du skrev ner och radera registernycklar som refererar till filerna.
  5. Starta om och kör en full systemskanning med ett uppdaterat antispionprogram.

Om detta fungerar för dig så fungerar det dock endast för att låsa upp din dator. Vi rekommenderar starkt att du överväger förebyggning av såna här infektioner. För detta kan du använda tidigare nämnda program. Du ska heller inte glömma att tänka på dina filers immunitet och backup. För detta kan du använda externa USB-hårddiskar, CD- och DVD-skivor eller helt enkelt använda backup-lösningar på internet, såsom Google Drive, Dropbox, Flickr och andra.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk