Ta bort InboxNow Toolbar (Guide för Virusborttagning)

InboxNow Toolbar Borttagningsguide

Vad är Verktygsraden InboxNow?

Vad är InboxNow?

InboxNow skapades av ökända Mindspark Interactive Network och kan verka som ett värdefullt tillägg i din webbläsare, men vi vill berätta om vissa saker som kan få dig att inte vilja använda det. Som så många andra verktygsrader från detta företag är InboxNow en webbläsarkapare som smyger in i din dator utan din vetskap och kan orsaka allvarliga säkerhetsproblem. Det kan inledningsvis verka som ett användbart verktyg, men det är klassificerat som ett potentiellt oönskat program (PUP) och bör omedelbart tas bort från din PC.

Om du ännu inte är övertygad bör du veta hur det fungerar och vilka konsekvenser dess aktiviteter kan ha. Först av allt så ändrar InboxNow din förvalda sökmotor till search.tb.ask.com och din startsida till home.tb.ask.com när den har kapat din dator. Det kan verka som en bra startsida med länkar till diverse populära sidor och sociala nätverk, men du kommer snart bli varse att detta är den enda positiva aspekten med programmet, och den är inte tillräcklig för att väga upp all skada det kan orsaka. Det kommer inte dröja länge innan du märker att dina sökresultat innehåller sponsrade annonser och verkar misstänkt relaterade till vad du precis har tittat på på internet. Detta är inte en slump. När du använder sökfältet i InboxNow eller surfar med dess insticksprogram i din webbläsare så sparar det diverse information, såsom IP-adress, dina sökningar och vilka sidor du besöker. Det kan även installera HTTP-kakor. Värst av allt är att utvecklaren kan dela din information med tredje parter, vilket kan resultera i allvarliga säkerhetsproblem och till och med identitetsstöld. Du bör även veta att sponsrade länkar och annonser inte är pålitliga eller kontrollerade, så du kan hamna på bluffsidor och sätta din data och ditt system i riskzonen. Vi råder dig att ta bort denna applikation med ett välrenommerat antispionprogram, såsom ReimageIntego.

Hur kan InboxNow kapa min dator?

Precis som de flesta näst intill identiska verktygsraderna från Mindspark Interactive Network, till exempel ConvertAnyFile Toolbar och GardeningEnthusiast Toolbar, kan InboxNow smyga in i din dator i ett paket med gratis mjukvara. Om du inte kommer ihåg att du har installerat det på din dator så betyder det troligen att du inte har valt ’Avancerad’ eller ’Anpassad’ installation, eftersom det är där de flesta av dessa potentiellt oönskade program och bluffapplikationer gömmer sig. Vi råder dig att vara uppmärksam och bevaka hela installationsprocessen steg för steg och avbocka alternativ som vill installera mindre kända eller helt okända program. Vidare så är det bättre att ladda ner program direkt, snarare än att använda nedladdningsassistenter eller installationsprogram som vanligtvis distribuerar ’bundlade’ program med oönskad mjukvara.

Hur tar jag bort Verktygsraden InboxNow?

Att avinstallera InboxNow är inte särskilt svårt. Om den har befunnit sig på din dator under en tid eller om du vill vara säker på att den inte har orsakat något skada så råder vi dick dock att skanna din dator med ett pålitligt antispionprogram, såsom SpyHunter. Det är en snabb och enkel process som endast har fyra steg.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Alice Woods
Alice Woods

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Alice Woods
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk