Ta bort Junk Cleaner (Borttagningsguide) - sep 2017 uppdatering

Junk Cleaner Borttagningsguide

Vad är Junk Cleaner?

Vad är Junk Cleaner?

Junk Cleaner

Junk Cleaner är en legitim applikation som redan har installerats för hundratals internetanvändare. Majoriteten av dessa tar dock borrt det mindre än två veckor efter installationen. Varför? Svaret är enkelt: för att det är en irriterande applikation som inte gör något på din dator innan du betalat för dess licens. Programmet hävdar att det kan förbättra din PC:s prestanda genom att hitta och ta bort skräpfiler.

När det har installerats så startas en skannare som genomför en full systemskanning, varpå resultaten visar en lista av hittade skräpfiler. Detta program arbetar dock på ett lurigt sätt för att svindla lättlurade personer på pengar, eftersom du kommer behöva betala en ansenlig summa pengar för att ta bort skräpfilerna med hjälp av en premiumversion av viruset Junk Cleaner.

Vi rekommenderar INTE att köpa den eftersom detta optimeringsverktyg INTE kommer förbättra din PC:s prestanda. Du ska föresten tänka två gånger innan du ger bort dina pengar till misstänkta tredje parter eftersom du omedvetet kan avslöja dina kreditkortsuppgifter för cyberbrottslingar.

Om Junk Cleaners omdirigeringar till dess officiella webbsida redan har börjat störa dina aktiviteter online så ska du se till att ta bort detta potentiellt oönskade program (PUP) från din dator utan att dröja. Det mest pålitliga sättet att göra detta är att köra en fyll systemskanning med ett dugligt antiskadeprogram såsom FortectIntego.

Junk Cleaner

Hur kan Junk Cleaner kapa min dator?

Optimeraren Junk Cleaner är givetvis kategoriserad som ett potentiellt oönskat program (PUP), och inte utan anledning. Man har upptäckt att det sprids i ett mjukvarupaket i form av en add-on för webbläsare eller som ett insticksprogram. Som tur är så är det möjligt att plocka isär mjukvarupaket och endast få det gratisprogram du vill installera. För att kolla om gratisprogram bär på tillägg så måste du dock ha uppmärksamhet på hela installationen.

Först av allt så ska du välja Avancerad eller Anpassad installation och leta efter alternativ som nämner 'valbara nedladdningar' och är ibockade i förväg. Gratisprogrammet du vill installera måste självklart inte vara fyllt med potentiellt oönskade program, men risken för att ladda ner 'bundlad' mjukvara är ändå stor.

Därför ska du kolla varje gratisprogram och avbocka Junk Cleaner, ViewPassword, FlashFree, Slick Savings och andra misstänkta appar.

Vissa av Junk Cleaners användare hävdar även att de tkan leverera ett irriterande popup-meddelande som är märkt som 'Junk Cleaner' och som 'dyker upp i mitten av skärmen, inte kan flyttas, raderas eller avinstalleras. Dyker inte upp i mjukvarulistan. Det verkar vara kopplat till en varning som identifieras som en extern skadeprogramsattack. Varningen har även ett telefonnummer som tillhör en tredje part vid namn pandaje.'

Hur tar jag bort viruset Junk Cleaner?

Junk Cleaner kan inte skada din dators operativsystem på något sätt. Det kan dock lura dig att spendera pengar för ett värdelöst program som inte kan förbättra din PC:s prestanda på något sätt. Om du redan har installerat det på din dator så kan du ta bort det med denna guide:

Klicka på Start → Kontrollpanelen → Program och Funktioner (om du använder Windows XP klickar du på Lägg Till/Ta Bort Program).
Leta här efter Junk Cleaner.
Avinstallera det och andra tvivelaktiga program.
Klicka OK för att spara dessa ändringar.

För auomatiskt borttagning av Junk Cleaner så rekommenderar vi att använda FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Passionerad virusforskare

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Gabriel E. Hall
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk