Ta bort viruset Australian Federal Police Ukash

Australian Federal Police Ukash Borttagningsguide för virus

Vad är Australian Federal Police Ukash virus?

Australienska Federala polis viruset är ett lösensumme virus, som är ett tydligt tecken på att hackare blir mer och mer uppfinningsrika. Nu sprider de aktivt denna till synes trovärdiga parasiten, som låser datorn och visar ett storm alarm som ser ut att komma från Australienska federala polisen. I verkligheten är det ett vilseledande popup meddelande som vill lura dig att spendera pengar på deras påhittade böter. Fastän den här inkräktaren påstår att du har tittat på upphovsskyddad video och musik så är det inget annat än ett trick för att lura personer på pengar. Var medveten att detta eller vilket annat trojan-baserat virus från Ukash group of viruses är kapabelt att hacka ditt system helt och hållet, samt att stänga av din internetåtkomst eller andra legitima program som är installerade. Vänligen ignorera Australian Federal Police Ukash virus och radera det från datorn.

Hur kan jag bli smittad av Australian Federal Police Ukash viruset?

Detta Lösensummekrävande program sprids med hjälp av trojaner och kan undvikas genom att undvika spam mail och deras bilagor eller missledande domäner fyllda med kommersiella annonsen och pornografiskt innehåll. Logiskt sett så attackerar viruset de som bor i Australien och ber de använda Ukash förbetalningssystem. Så snart som Australian Federal Police Ukash viruset tagit sig in i ditt system så visar det en varningstext att du hållt på med illegala aktiviteter på din dator och att du måste betala $100 för att låsa upp din den. Gå inte på de vilseledande varningarna, ta istället bort Australian Federal Police Ukash viruset genast, utan att tveka. Det är dessutom högst rekommenderat att du inte betalar böterna, eftersom det inte hjälper dig att låsa upp din dator i alla fall. Det leder endast till en ekonomisk förlust och mer virus på din dator.

Hur kan jag radera Australian Federal Police Ukash?

För att få bort den här lömska infektionen måste du först låsa upp din dator. För det har vi listat speciella steg. Notera att du behöver ladda ner automatiskt anti-spionprogam eftersom det är nästan omöjligt att hitta de infekterade filerna från detta eller andra Ukash virus manuellet:

1. Använd en annan dator för att ladda ner ett ansett anti spionprogram, vi rekommenderar SpyHunter.
2. Uppdatera programmet och lägg det på en usb sticka eller en cd skiva.
3. Under tiden, starta om din infekterade dator i felsäkert läge med kommandotolken och sätt i usb stickan i datorn.
4. Starta sedan om den infekterade datorn igen och kör en full system sökning.

Uppdatering: Här är några fler sätt att låsa upp din dator på:

* Ändra datorns tid och datum till ett datum som redan varit och kör sedan en full system sökning med anti-spionprogrammet.

* Användare infekterade med Ukash group virus är tillåtna att använda andra konton i sitt windows system. Om nått av de kontona har administrator rättigheter så borde du kunna starta ett anti spionprogram med det kontot.

* Försök att neka Flash att göra så lösensummekraven slutar fungera som tänkt. För att inaktivera Flash, gå till Macromedia hjälp och välj “neka”: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html . Efter att ha gjort det, kör en full system sökning med ditt anti spionprogram.

*Manuellt ta bort Australian Federal Police Ukash viruset (avancerad kunskap behövs):

  1. Starta om din infekterade dator i felsäkert läge med kommandotolken för att inaktivera FBI viruset (detta borde fungera i alla versioner av viruset)
  2. Kör Regedit
  3. Sök efter WinLogon poster och skriv ner alla filerna som inte är explorer.exe eller tomma. Ersätt de med explorer.exe
  4. Sök i registren efter de filer som du skrivit ner och radera de registren som refererar till de (som du skrivit ner).
  5. Starta om datorn och kör en full system sökning med en uppdaterad version av Spyware Doctor eller SpyHunter för att få bort resterande filer.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk