Ta bort AMMYY

AMMYY Borttagningsguide

Vad är AMMYY?

Ammyy (även känd som Ammyy Admin) är ett skadligt program som används för att lura människor på deras pengar. I de flesta fallen sprids detta program av bedragare som ringer till slumpmässiga personer och efter att presentera sig som anställda av Microsoft hävdar att de lagt märke till att din dator har problem. Om du har fått ett sådant samtal, uppmärksamma uppringarens accent då de personer som ingick i denna bluff ofta kommer från Indien. Varför fortsätter de att ringa och rapportera om falska datorproblem? Svaret är mycket enkelt – de försöker skrämma folk till att betala $200 för sin värdelösa tjänst. Om du redan har luras att tillåta någon att ansluta till din dator via Ammyy Admin eller något annat program bör du omedelbart kontakta din bank och informera dem om att du gått på denna bluff och vill ha tillbaka pengarna. Du bör också söka igenom datorn med välkända säkerhetsprogram och se till att den är fri från skadliga filer.

Hur går man på AMMYY bluffen?

Du kan få ett samtal från Ammyy helt utan vidare. Tänk på att dessa bedragare alltid läser på innan de börjar kontakta folk, så att de vet vem de ringer till. Genom att använda offentliga telefonkataloger och andra källor kan de inte bara bemöta offret vid namn. De vet också var du bor, ditt civilstånd och andra personliga uppgifter. Efter de har övertygat offret om att de arbetar för Microsoft börjar bedragaren berätta om olika datorproblem och erbjuda sig att gå in på ditt system och fixa dem. Vi rekommenderar starkt att undvika sådana förslag eftersom att göra så innebär att du enkelt kan ge angripare möjlighet att stjäla dina inloggningar, lösenord och annan personlig information. Dessutom kan de också försöka att infektera din dator med skadliga program, omdirigera dig till skadliga webbplatser och skapa liknande problem. Vänligen tänk på att Microsoft har aldrig ringt människor för att be dem betala för dator reparation. Om du är ett offer för AMMYY bluffen, följ guiden nedan och förhindra ytterligare problem.

HUR TAR MAN BORT AMMYY?

Om du blev lurad till att installera AMMYY viruset, följ dessa steg för att ta bort det:

  1. Klicka Start -> Kontrollpanelen -> Program (eller Lägg till/Ta bort Program) -> Avinstallera ett Program.
  2. Leta här efter AMMYY, Ammyy Admin eller andra okända program och välj ’Avinstallera/Ändra’.
  3. Tryck på OK för att spara ändringarna.

När du har ufört dessa instruktioner bör du omedelbart ladda ner en av dessa program och söka igenom ditt system: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. De kommer inte enbart hjälpa dig se till att datorn inte har något annat skadligt program på sig, de kommer även hjälpa dig hitta gömda komponenter till viruset och ta bort dem för att se till att du är helt säker.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Fortect Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Fortect Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Fortect Intego har en gratis begränsad skanner. Fortect Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Fortect, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Borttagning guider på andra språk