Allvarlighets skala:  
  (10/100)

Ta bort viruset YourSites123.com

123

Webbläsarkaparen YourSites123.com är ytterligare ett potentiellt oönskat program (PUP) som kommer förvaras i vår forskningsdatabas över spionprogram. Denna kapare dyker upp i form av en webbplats och en nyligen förvald sökmotor. Oavsett att det verkar som ett harmlöst verktyg för sökningar anses YourSites123.com vara en bluffsida. Säkerhetsaktörer rekommenderar inte alls att använda den!

Varför du inte bör använda sökmotorn YourSites123.com:

YourSites123.com PUP är ett program som vanligtvis slinker in folks datorer tyst, utan att be om direkt tillåtelse från användaren. Utöver det börjar denna sökmotor omedelbart ägna sig åt arbiträra aktiviteter i Windowsregistret och andra systeminställningar. Först av allt tar den bort din tidigare startsida och ställer in YourSites123.com som din nya. Dessa förändringar kan göras med hjälp av tillägg som denna webbläsarkapare installerar i dina webbläsare direkft efter att det installerats på din dator. Dessa skumma tillägg kan även samla in data om dina surfaktiviteter. Tänk på saken – vill du låta några skumma tredje parter studera din surfhistorik, nedladdningar, favoritsidor, sökningar och liknande information. Vi tvivlar starkt på det.

The official YourSites123.com virus page and examples of ads

Vidare är sökmotorn som YourSites123.com marknadsför väldigt lurig. Sökmotorn har lånats från Yahoo men levererar inte lämpliga sökresultat. De är alla ändrade för att orsaka omdirigeringar från YourSites123.com till sponsrade webbplatser. Det är därför dessa resultat kan innehålla hyperlänkar som skickar användare till tredjepartssidor som vill öka sin popularitet. Var försiktig med omdirigeringar från YourSites123.com eftersom de kan leda dig till potentiellt farliga webbkällor som kan inkludera infekterade nedladdningar. Oavsett att vissa av de relaterade sidorna kan vara säkra och seriösa, bör du inte använda denna söksida om du inte vill infektera din dator med ytterligare PUP:s eller misstänkta datorhot. För att ta bort kaparen YourSites123.com rekommenderar vi att installera antiskadeprogrammet SpyHunter, som kommer hitta och ta bort program såsom detta.

Hur drabbade kaparen Yoursites123.com mitt system?

Mjukvaran YourSites123.com kan inte hittas på internet och kan inte laddas ner direkt från någon officiella webbplats. Det betyder att detta program vanligtvis sprids med andra program (vanligtvis gratis program) och installeras utan användarens vetskap. Den huvudsakliga nyckeln till säker installation är att vara försiktig och studera varje installationssteg utan att rusa. Du bör undvika att installera program genom Snabb eller Enkel installation, och istället välja Avancerad eller Anpassad. Därefter måste du avbocka misstänkta erbjudanden om att få bonusmjukvara gratis.

Om viruset YourSites123.com redan har dykt upp i dina webbläsare bör du inte ödsla tid, utan ta bort det DIREKT. För en borttagningsguide ska du fortsätta till nästa sida.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Viruset YourSites123.com, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
SpyHunter rekommenderas för att avinstallera Viruset YourSites123.com. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren SpyHunter.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av SpyHunter.

Om du beslutat att välja ett annat antispionprogram ska du avinstallera SpyHunter från din dator.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus är det rekommenderade programmet för att avinstallera Viruset YourSites123.com. 

Du bör bekräfta med gratisversionen att man hittar den nuvarande versionen av parasiten.
mer än 40 000 000 nedladdningar!
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testat Malwarebytes Anti Malware's effektivitet vid brottagning av Viruset YourSites123.com (2015-12-27)
Reimage
Vi har testat Reimage's effektivitet vid brottagning av Viruset YourSites123.com (2015-12-27)

Borttagning guider på andra språkGilla oss på Facebook