Ta bort My Forms Finder (Gratis Instruktioner) - uppdaterad jan 2021

av Olivia Morelli - - | Typ: Systemverktyg

My Forms Finder ger olika intryck

Bildexempel på My Forms Finder

My Forms Finder finns tillgängligt som en verktygsrad och är utvecklat av Mindspark Interactive Network. Även om detta företag är känt på marknaden för programutveckling, ger inte alla dess produkter positiva intryck. Denna verktygsrad marknadsförs som ett tilläggsprogram som ger användare tillträde till statliga blanketter utan större problem. Det är identiskt med GetFormsOnline.

Även om detta tilläggsprogram kan verka mycket användbart, irriteras många användare över det faktum att de stöter på problem när de ska avinstallera programmet. Om du mot förmodan skulle finna detta program praktiskt, kommer du inte att tycka om att din standardsökmotor ersätts med ask.com eller hp.myway.com.

En annan negativ aspekt av detta tilläggsprogram är att det samlar in information om dina surfvanor och ignorerar inställningen ”spåra inte signaler” (”do not track signals”). Det delar också denna information med bland annat följande typer av affärspartners:

 • Behöriga tjänsteleverantörer;
 • Annonsörer och annonsnätverk;
 • Affärspartners;
 • Andra IAC-företag;
 • Vän-/produktspecifika funktioner.

Det finns risker med att använda denna sökmotor. Sponsrade sökresultat är inte alltid tillförlitliga och utvecklaren av sökmotorn är inte ansvarig för vad tredjeparter delar på sina webbsidor.

Vissa sökmotorer filtrerar sökresultat, vilket är säkrare. Enligt My Forms Finders integritetspolicy, kan utvecklaren av detta program:

integrera med, integreras i eller förses med 'bundlat' flöde och/eller innehåll […] och godkänner inte eller är inte ansvarig för innehåll, annonsering, produkter eller annat material på eller tillgängligt via sådana sidor eller resurser.

Med andra ord, ska du vara försiktig med att besöka tredjepartssidor. Det finns en risk att omdirigeras till osäkra webbsidor. Om du känner att My Forms Finder inte är rätt verktyg för dig, ta helt enkelt bort det med hjälp av nedanstående instruktioner. Skärmdump av My Forms FinderTilläggsprogrammet My Forms Finder kan verka användbart, men det hotar din integritet

Spridnigsmetoder

Detta webbläsartillägg kan laddas ner från sin officiella webbsida. Då Mindspark har ett utvecklat nätverk, kan det också marknadsföras som ett valfritt program i samband med installation av gratisprogram. Därför ska du vara läsa igenom installationsguiden noggrant så att du undviker oönskade program.

Se till att du kontrollerar tillförlitligheten hos den webbsida som erbjuder nedladdningslänken; läs recensioner och användares kommentarer. Läs också igenom användarvillkoren och integritetspolicyn, där du hittar rikligt med information om programmets funktioner och skyldigheter.

Välj sedan ett säkert installationsläge, såsom ”Anpassat” (Eng: ”Custom”) eller ”Avancerat” och inte ”Standard”. På så sätt har du möjlighet att bevaka installationsprocessen och avmarkera eventuella tilläggsprogram som du inte vill installera.

Borttagning av My Free Forms

Om du dock redan har råkat installerat detta webbläsartillägg, kan du avinstallera det med hjälp av två olika metoder. Följ instruktionerna nedan noggrant för att radera programmet från din dator.

Om du finner guiden för manuell borttagning komplicerad, bör du välja den automatiska metoden. Ett säkerhetsprogram kan ta bort My Forms Finder på bara några minuter. Tänk på att denna metod inte återställer din tidigare sökmotor; detta måste du göra manuellt. Alla användare, oavsett om du bor i Tyskland eller Nederländerna, ska vara försiktig med detta program.

Nyligen kontaktade utvecklaren av detta program oss och bad oss att ta bort denna artikel från 2-spyware.com. Vi menar att vi inte borde göra detta så länge som de program som vi erbjuder för borttagning av My Forms Finder kan upptäcka det och hjälpa användare att ta bort det från systemet. Såsom nämns under samtliga nedladdningsknappar, är vi anslutna till dessa antisabotageprogram; medan vissa av dem är gratis, kan andra endast ta bort ett virus efter att man har betalat för dem. Dessa omnämnanden uppfyller helt och hållet FTC:s (Federal Trade Commission) krav.

Dock beslutade vi nyligen att revidera denna artikel och andra artiklar som är relaterade till denna utvecklare. Vi hävdar att samtliga av dem är korrekta.

Du kan bli av med virusskada med hjälp av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner och Malwarebytes är rekommenderade för att upptäcka potentiellt oönskad programvara och virus samt alla deras filer och registerposter som är relaterade till dem.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Manuell My Forms Finder Borttagningsguide:

Ta bort My Forms Finder från system med Windows

Om detta tilläggsprogram dök upp i webbläsaren efter att du installerade ett suspekt webbläsartillägg, försök att identifiera det och avinstallera det. Detta kan du göra via InställningarAppar och funktioner eller Program och Kontrollpanelen (Windows 7). Leta rätt på suspekta program som innehåller ”okänd utvecklare” och avinstallera dessa.

 1. Klicka Start Control Panel Programs and Features (om du är användare av Windows XP, klicka på Add/Remove Programs). Klicka 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (om du är användare av 'Windows XP', klicka på 'Add/Remove Programs').
 2. Om du är en användare av Windows 10 / Windows 8 så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När Quick Access Menu dyker upp, välj Control Panel och Uninstall a Program. Om du är en användare av 'Windows 10 / Windows 8' så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När 'Quick Access Menu' dyker upp, välj 'Control Panel' och 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstallera My Forms Finder och relaterade program
  Leta här efter My Forms Finder eller andra nyligen installerade misstänksamma program.
 4. Avinstallera dem och klicka OK för att spara dessa ändringar. Högerklicka på alla misstänksamma saker och välj 'Uninstall'

Ta bort My Forms Finder från system med Mac OS X

 1. Om du använder OS X så klickar du på knappen Go i det övre högra hörnet och väljer Applications. Klicka på 'Go' och välj 'Applications'
 2. Vänta tills du ser mappen Applications och leta efter My Forms Finder eller andra misstänkta program i den. Högerklicka nu på alla sådana objekt och välj Move to Trash. Klicka på varje skadligt objekt och välj 'Move to Trash'

Ta bort My Forms Finder från Internet Explorer (IE)

 1. Ta bort farliga add-ons
  Öppna Internet Explorer, klicka på Kugghjulsikonen (IE meny) i det övre högra hörnet i webbläsaren och välj Manage Add-ons. Klicka på menyikonen och välj 'Manage add-ons'
 2. Du kommer att se ett Manage Add-ons fönster. Leta här efter My Forms Finder och andra misstänksamma insticksprogram. Avaktivera dessa genom att klicka Disable: Högerklicka på varje skadlig sak och välj 'Disable'
 3. Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) i det övre högra hörnet av webbläsaren och välj Internet Options. Stanna i fliken General.
 4. Ta här bort skadliga URL-adresser och skriv in ett domännamn som du föredrar. Klicka Apply för att spara ändringar. Radera skadliga URL-adresser, skriv in ditt föredragna domännamn och klicka på 'Apply' för att spara ändringar
 5. Återställ Internet Explorer
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) igen och välj Internet options. Gå till fliken Advanced.
 6. Välj här Reset.
 7. I det nya fönstret kollar du Delete personal settings och väljer Reset igen för att slutföra borttagning av My Forms Finder. Gå till fliken 'Advanced' och klicka på knappen 'Reset'. Välj nu 'Delete personal settings' och klicka på knappen 'Reset' igen

Ta bort My Forms Finder från Microsoft Edge

Återställ Microsoft Edge-inställningar (Metod 1):

 1. Öppna Microsoft Edge och klicka på More (tre punkter i det översta högra hörnet av skärmen).
 2. Klicka på Settings för att öppna upp fler alternativ.
 3. Så fort Settings-fönstret visas, klicka på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå till Inställningar och välj 'Choose what to clear'
 4. Här väljer du allt som du vill ta bort och klickar på Clear. Välj 'Clear'-knappen
 5. Högerklicka nu på Start-knappen (Windows-loggan). Här ska du välja Task Manager Öppna startmenyn och välj 'Task Manager'
 6. När du är inne på Processes-fliken, söker du efter Microsoft Edge.
 7. Högerklicka på den och välj alternativet Go to details. Om du inte kan se alternativet Go to details, klickar du på More details och upprepar föregående steg. Högerklicka på 'Microsoft Edge' och välj 'Go to details' Välj 'More details' om alternativet 'Go to details' inte dyker upp
 8. När Details-fliken dyker upp, letar du upp varje post som har namnet Microsoft Edge i sig. Högerklicka på varje sådan post och välj End Task för att radera dessa. Leta upp Microsoft Edge-poster och välj 'End Task'

Att återställa Microsoft Edge-webbläsaren (Metod 2:

Om du inte lyckas med Metod 1, måste du använda en avancerad Edge-återställningsmetod.

 1. Obs: du måste säkerhetskopiera din data innan du använder denna metod.
 2. Hitta denna mapp på din dator: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Välj varje post som är sparad på denna och högerklicka med musen. Sedan alternativ Delete. Gå till Microsoft Edge-mappen på din dator, högerklicka på varje post och klicka på 'Delete'
 4. Klicka på Start-knappen (Windows-loggan) och skriv in window power på raden Search my stuff.
 5. Högerklicka på Windows PowerShell-posten och välj Run as administrator. Leta upp Windows PowerShell, högerklicka på det och välj 'Run as administrator'
 6. Så fort fönstret Administratör: Windows PowerShell dyker upp, klistra in detta meddelande efter PS C:\WINDOWS\system32> och tryck Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopiera och klistra in det begärda kommandot och tryck på 'Enter'

När du gjort dessa steg, bör My Forms Finder vara borttagen från din Microsoft Edge-webbläsare.

Ta bort My Forms Finder från Mozilla Firefox (FF)

Öppna Chrome och följ dessa instruktioner för att ta bort tilläggsprogrammet MyFormsFinder. Återställ sedan Firefox.

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna Mozilla Firefox, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Add-ons Extensions. Klicka på menyikonen och välj 'Add-ons'
 2. Välj här My Forms Finder och andra tvivelaktiga insticksprogram. Klicka Remove för att radera dessa. Välj 'Extensions' och leta efter skadliga saker. Klicka 'Remove' för att göra dig av med dem alla
 3. Återställ Mozilla Firefox
  Klicka på menyn för Firefox i det övre vänstra hörnet och klicka på frågetecknet. Välj här Troubleshooting Information. Klicka på menyikonen och sedan på '?'. Välj 'Troubleshooting Information'
 4. Du kommer nu att se meddelandet Reset Firefox to its default state med knappen Reset Firefox Klicka denna knapp flera gånger för att slutföra borttagningen av My Forms Finder. Klicka på knappen 'Reset Firefox' ett par gånger

Ta bort My Forms Finder från Google Chrome

Öppna Google Chrome och ta bort tilläggsprogrammet MyFormsFinder via fliken ”Tillägg” med hjälp av följande instruktioner. Återställ sedan webbläsaren.

 1. Radera skadliga insticksprogram
  Öppna Google Chrome, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Tools Extensions. Klicka på menyikonen. Välj 'Tools' och 'Extensions'
 2. Välj här My Forms Finder och andra skadliga insticksprogram, och välj skräpikonen för att radera dessa. Leta efter skadliga saker och radera dem alla genom att klicka på Papperskorgen
 3. Klicka på menyikonen igen och välj Settings Manage Search engines under sektionen Search. När du är i 'Settings', välj 'Manage search engines...'
 4. När du är i Search Engines... så tar du bort skadliga söksidor. Du bör endast lämna Google eller ditt föredragna domännamn. Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser
 5. Återställ Google Chrome
  Klicka på menyikonen i det övre högra hörnet i din Google Chrome och välj Settings.
 6. Skrolla ner till slutet av sidan och klicka på Reset browser settings. När du är i 'Settings', skrolla ner till knappen 'Reset browser settings' och klicka på den
 7. Klicka Reset för att bekräfta denna handling och slutföra borttagningen av My Forms Finder. Klicka på knappen 'Reset' för att slutföra borttagningen

Ta bort My Forms Finder från Safari

Öppna Safari, leta rätt på och avinstallera tilläggsprogrammet MyFormsFinder med hjälp av följande instruktioner.

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menyn i det övre vänstra hörnet. När du gjort det, välj Preferences. Klicka på 'Safari' och välj 'Preferences'
 2. Välj här Extensions och leta efter My Forms Finder och andra misstänkta objekt. Klicka på knappen Uninstall för att göra dig av med dem. Gå till 'Extensions' och avinstallera skadliga add-ons
 3. Återställ Safari
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen i det övre vänstra hörnet. Välj här Reset Safari.... Klicka på 'Safari' och välj 'Reset Safari...'
 4. Du kommer nu se ett detaljerat dialogfönster fyllt med återställningsalternativ. Alla dessa alternativ är vanligtivs ibockade, men du kan specificera vilka av dem du vill återställa. Klicka på knappen Reset för att färdigställande borttagningsprocessen för My Forms Finder. Välj alla alternativ och klicka på knappen 'Reset'

Efter att ha avinstallerat detta potentiellt oönskade program (PUP) och fixat alla dina webbläsare så rekommenderar vi att du skannar ditt PC-system med ett välrenommerat antispionprogram. Detta kommer hjälpa dig att bli av med My Forms Finder registerspår och även att identifiera relaterade parasiter och möjliga skadeprogramsinfektioner på din dator. För detta kan du använda vår högt betygsatta skadeprogramsborttagare: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Olivia Morelli
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk