Ta bort TuneUp Pro

TuneUp Pro Borttagningsguide

Vad är TuneUp Pro?

Vad är Tuneup Pro?

Tuneup Pro är ett verktyg för PC-optimering som kan iscensätta diverse aktiviteter på din dator för att övertyga dig om att köpa dess licens. Utvecklaren hävdar att programmet designats för att öka systemets hastighet, förbättra datorns stabilitet och hålla den fri från fel. Det är faktiskt kapabelt att ta bort vissa onödiga filer, men du kan vara säker på att det inte kommer förbättra ditt system på något sätt. Trots att det kan laddas ner från sin officiella webbsida så kommer det i de flesta fall i ett paket med gratis program och installeras utan användarens vetskap. När det installerast så laddar det sina skannare och påstår sig leta efter filer, felaktiga registerändringar och felaktigheter. Senare så kommer det visa skanningsresultatet, vilket inkluderar en lång lista av program som måste tas bort. Vi kan inte säga att dessa resultat är falska, men du bör vara väldigt försiktig med vad du ser eftersom listan kan vara fylld med legitima program som inte påverkar PC:ns hastighet. Därför ska du ALDRIG lita på programmet och INTE klicka på ´Fixa nu´ eller ´Ta bort´ och andra knappar. Om du klickar på dem så ska du inte bli överraskad när du omdirigeras till Tuneup Pros köpsida och luras till att köpa dess licensierade version. Om du gör det så kommer du inte bara förlora pengar på ett värdelöst program, utan även avslöja din personliga information, så som kreditkortsuppgifter, bankkonto och lösenord, för ett tvivelaktigt företag. Därför ska du inte lämna Tuneup Pro på din dator! Om det redan har smugit sig in så ska du ta nödvändiga åtgärder och ta bort det utan tvekan.

Hur kan Tuneup Pro kapa min dator?

Som vi redan nämnt så kan användare som övertygats om att detta är ett användbart verktyg ladda ner det från dess officiella webbsida. Trots att det händer relativt ofta så finns det många fall där denna PC-optimerare har dykt upp i system efter nedladdning av diverse gratisprogram och spridprogram. Detta eftersom det har integrerats i diverse gratis program, så som nedladdningsassistenter eller videoströmningsmjukvara. På så sätt kan Tuneup Pro spridas mer utbrett och lura folk att köpa detta skumma program. Om du inte vill uppleva nedsaktningar av systemet och störas av konstanta skanningar eller popup-annnser, så bör du ha mer uppmärksamhet under installationer av gratis program. Välj alltid Avancerad eller Anpassad installation, läs allting noggrant och avbocka alla förslag om att installera ytterligare program. Om denna bluffoptimerare redan har infiltrerat ditt system bakom din rygg så kan du stöta på svårigheter i att ta bort det, eftersom det skyddar sig själv från borttagning och gömmer sin avinstallerare. Det är dessutom känt att Tuneup Pro ofta även installerar Reimage Plus, så du kan behöva ta bort dem båda. Vi rekommenderar att använda ett välrenommerat antispionprogram som okmmer hitta alla potentiellt oönskade program och ta bort dem automatiskt.

Hur tar jag bort Tuneup Pro virus från min dator?

Det är rekommenderat att använda ett välrenommerat antispionprogram när du försöker ta bort Tuneup Pro från systemet, eftersom det kan gömma sig för dig. Detta kommer dessutom inte bara hjälpa dig att ta bort detta program, utan även att bli av med andra potentiellt oönskade program som kan gömma sig i ditt PC-system. Prova att använda ReimageIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner för att eliminera alla potentiellt oönskade program från systemet. Självklart så kan du även använde dessa manuella borttagningssteg för att ta bort Tuneup Pro från din PC:

  • Klicka Start → Kontrollpanelen → Program och Funktioner (om du använder Windows XP så klickar du på Lägg Till/Ta Bort Program).
  • Leta här efter Tuneup Pro.
  • Avinstallera det och andra tvivelaktiga program.
  • Klicka OK för att spara dessa ändringar.

Om du använder Windows 8 så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När Meny för Snabbåtkomst dykt upp väljer du Kontrollpanelen och Avinstallera Program.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Rekommenderat För Dig

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk