Allvarlighets skala:  
  (11/100)

Ta bort YourOptimizer (Gratis Instruktioner)

av Linas Kiguolis - - | Typ: Systemverktyg

Allt du behöver veta om YourOptimizer:

YourOptimizer av Elektro Kod (programmet kallas också Your Optimizer) kan verka som ett legitimt verktyg som är utformat för att hjälpa dig med dina enheter och uppdateringarna av dem. Men efter du installerar detta program, kan du dock komma att bli besviken. Du bör faktiskt hålla dig undan från detta program, eftersom en borttagning av YourOptimizer kan bli mycket kostsamt! Säkerhetsexperter från 2-spyware.com definierar denna applikation som ett potentiellt oönskat program (PUP). Du bör också känna till att detta program har väldigt luriga spridningsmetoder. Vanligtvis tar det sig in i datorer ihop med annan programvara (annonsprogram, webbläsarkapare och liknande PUP) eller till och med ihop med en Flash Player-uppdatering, så folk installerar your_optimizer_setup.exe och andra filer som är kopplade till Your Optimizer-viruset utan att själva veta om det. Efter denna installation, kommer irriterande meddelanden att dyka upp på skärmen. De är typiskt sett utformade för att informera användare om att de måste fixa tusentals olika fel på sina datorer. Vänligen, gå INTE på detta för deras enda syfte är att lura dig på pengar! Om du misstänker att du har blivit infekterad med detta falska optimeringsverktyg, ska du ignorera dess annonser och också skanna din dator med Reimage eller liknande antisabotageprogram för att ta bort samtliga av dess filer.  

YourOptimizer

Vad är syftet med detta ”optimerings”verktyg?

Efter att Your Optimizer har tagit sig in i datorn, börjar det omedelbart att göra ändringar i ditt PC-system. Först planterar det sina filer och gömmer dem bland dina riktiga filer. Sedan börjar det ”skanna” din dator och rapporterar om olika problem. Typiskt sett använder denna programvara missledande varningar och systemfelmeddelanden om att du måste fixa hundratals eller till och med tusentals PC-relaterade problem. Det kan handla om skräpfiler, skadade register och också Internet-skräp. Programmet försöker alltså att göra dig uppmärksam på din dators säkerhet. Men låt dig inte skrämmas, för alla dessa meddelanden och varningar är falska och visas endast för att lura dig att installera den fullständiga versionen av YourOptimizer. De kan också ämna att övertyga dig att du måste köpa en uppgradering eller liknande version av detta ”optimerings”verktyg. Om du faller för dess annonser och klickar på en av dessa, kommer du kanske att omdirigeras till detta programs officiella webbsida som betraktas som osäker. Sammanfattningsvis, detta program orsakar mer än ett problem. Om du vill slippa onödig oro och minska riskerna att din PC utsätts för allvarliga säkerhetshot, bör du ta bort YourOptimizer från din enhet nu. 

Hur tar man bort YourOptimizer?

Om du redan har infekterats med YourOptimizer-viruset, ska du först och främst veta om att du inte är ensam. Utvecklarna av detta program har dock råkat lämna efter sig möjligheten för offren att ta bort programmet. Följande steg kan hjälpa dig med detta: 

1. Klicka på “Start”-knappen;
2. Gå in på “Kontrollpanelen”;
3. Hitta “YourOptimizer” (alternativt ”Your Optimizer by Elektro Kod”) och välj funktionen “Avinstallera”;
4. Avsluta processen genom att klicka på “OK”.

Eftersom de flesta användare luras till att installera detta program utan att de själva vet om det, bör du också göra en fullständig systemskanning med ett tillförlitligt antispionprogram. YourOptimize är väldigt lurigt, då det kan försöka att förhindra borttagningen genom att gömma sina filer och liknande komponenter djupt inne i ditt datorystem. För att förhindra detta, bör du installera Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner och lita på att dessa gör en fullständig borttagning av YourOptimizer.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Om utvecklaren

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Linas Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-youroptimizer.html

Borttagning guider på andra språk